Σύντομα θα δούμε να συμβαίνουν μερικά απίστευτα γεγονότα

GEWKWN:  

 

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ  σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ:  ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου δεσμεύεται ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να εμποδίσει το Ιράν να κατασκευάσει τα δικά του πυρηνικά όπλα,  το Ισραήλ έχει πλέον φτάσει στο τέλος του χρόνου, σύντομα θα ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος, ήδη οι ΗΠΑ και το Ισραήλ διεξάγουν ασκήσεις για επιθέσεις σε άγνωστο εχθρικό έδαφος.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν φήμες ότι ο ιρανικός στρατός έχει τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή, κορυφαίος Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος παραδέχεται δημόσια ότι η εκστρατεία κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν «έχει ήδη ξεκινήσει» , ότι και αν είναι αυτό που εννοεί 

Το crime-study.gr εγραψε ότι μέσα σε ένα βράδυ θα αλλάξουν όλα στον κόσμο. Ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης είπε ότι : «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας». 

Ο Νετανιάχου πρέπει να αποφασίσει, ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ……Είτε αναλαμβάνει στρατιωτική δράση είτε ζει με ένα πυρηνικό Ιράν. Και το κτύπημα του Ισραήλ δεν θα είναι μόνο στις Πυρηνικές εγκαταστάσεις αλλά θα είναι ένα ολοκληρωτικό κτύπημα, Φυσικά, εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση στο Ιράν, οι Ιρανοί θα αντεπιτεθούν εξαιρετικά σκληρά. Μόλις ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος, θα είναι απίστευτα καταστροφικός……και θα παράσυρε πολλές χώρες στην καταστροφή  

Ο Γέροντας μου το έλεγε αυτό επανειλημμένα εδώ και πολύ καιρό:

– 14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής  θα εμπλακούν ………..  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

– 18/2/ 2022 ο Γέροντας είπε :  :  ‘’ …….εκτός από την Ουκρανία να παρακολουθούμε την Πολωνία,  την Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο την Μαύρη Θάλασσα, και δυο μικρά κράτη ‘’

ΓΕΡΟΝΤΑΣ 18 Απρ 2022:  στην Μέση Ανατολή θα γίνει Μέγας καταστροφικός πόλεμος, με την συμμετοχή στην αρχή 4 κρατών και μετά θα αυξηθούν,

-Εκτός από την Μέση Ανατολή ο Γέροντας μας αποκάλυψε και για την Ανατολική Μεσόγειο:

-14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Στην Ανατολική Μεσόγειο, στην θάλασσα,  θα γίνουν φονικές ναυμαχίες  ο Γέροντας ανέφερε πολλές φορές ότι ο πόλεμος της Κύπρου θα γίνει στην θάλασσα από ναυτικές δυνάμεις διαφόρων κρατών.  

– 8/5/2021… ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί μεγάλο , με το Ιράν και …….

Την 1 Οκτ 2019, ο Γέροντας είπε: ‘’Η καταστροφή θα έλθει από τον Ευφράτη ποταμόν και επάνω (πόλεμος )….. ‘’

Η βαρόνη Γκόλντι, υπουργός Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου στο Υπουργείο Άμυνας, προκάλεσε σάλο όταν  είπε ‘’ Παράλληλα με την παραχώρηση μιας μοίρας βασικών αρμάτων μάχης Challenger 2 στην Ουκρανία, θα παρέχουμε πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων σφαιρών διάτρησης θωράκισης που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο. ‘’

Αυτά τα βλήματα  θα χρησιμοποιηθούν εναντίον των  ρωσικών δυνάμεων, αλλά μακροπρόθεσμα θα είναι ο ουκρανικός λαός που θα υποφέρει, κάντε μια αναζήτηση στο  Google  για “γενετικές ανωμαλίες στο Ιράκ με απεμπλουτισμένο ουράνιο” θα τρομάξετε.

Το militarywatchmagazine έγραψε ότι το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι ένα από τα βαρύτερα στοιχεία στον πλανήτη και παράγεται με τη χρήση ραδιενεργών αποβλήτων χαμηλής ραδιενέργειας που έχουν απομείνει από την κατασκευή πυρηνικών καυσίμων ή πυρηνικών κεφαλών. Τα αποτελέσματα της χρήσης απεμπλουτισμένου ουρανίου φάνηκαν στον Πόλεμο του Κόλπου, με τον Διοικητή του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού Ρόμπερτ Γκριν να αναφέρει: «Ένα κύμα ανεξήγητων ασθενειών, καρκίνων και παιδιών που γεννήθηκαν με γενετικές παραμορφώσεις στον Ιρακινό λαό, ειδικά στο νότο κοντά στα πεδία των μαχών».  Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε την Τρίτη ότι η Μόσχα θα «ανταποκριθεί ανάλογα» εάν η Βρετανία δώσει στην Ουκρανία πυρομαχικα που  περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε στη Ρωσική Τηλεόραση ότι αυτό θα «λήξει άσχημα» για το Λονδίνο, τι εννοει το Λονδινο ;  ότι η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι καταστροφή για την Αγγλία.

Θα απαντήσουν λοιπόν οι Ρώσοι με μια δική τους μεγάλη κλιμάκωση; η απάντηση είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ

Στην  Ουκρανία  μια γενιά ανδρών, Γιοι, σύζυγοι, αδέρφια που δεν μπορούν ποτέ να αντικατασταθούν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον, υπάρχουν εκτιμήσεις για περίπου 200.000 (νεκρούς).

Σε μια αμφιλεγόμενη και ανεύθυνη δήλωση, κορυφαίος Πολωνός διπλωμάτης ανακοίνωσε ότι η χώρα του μπορεί να στείλει στρατεύματα στο πεδίο της μάχης εάν το Κίεβο δεν καταφέρει να αποτρέψει μια ρωσική νίκη. Τα λόγια του αξιωματούχου ακούγονται σαν κατά μέτωπο απειλή και θα μπορούσαν να έχουν δραστικές συνέπειες, δεδομένου ότι ένα τέτοιο σενάριο θα αντιπροσώπευε μια άμεση αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και μιας χώρας του ΝΑΤΟ – μένει να δούμε αν η Ατλαντική συμμαχία θα ασχοληθεί με την υπεράσπιση των πληρεξουσίων της στην Ανατολική Ευρώπη .

Η απειλή έγινε από τον πρεσβευτή της Πολωνίας στη Γαλλία, Jan Emeryk Rosciszewski, στις 18 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

 O Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει, είναι προφανές ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία  εξελίχτηκε σε μια παγκόσμια οικονομική αντιπαράθεση, μεταξύ ολόκληρης της Δύσης αφενός και της Ρωσίας που υποστηρίζεται από την Κίνα αφετέρου, όμως αυτό θα αλλάξει προς το χειρότερο πολύ σύντομα Ben Norton

Η Εφημερίδα New York Times έχει αναγνωρίσει ότι η CIA και οι δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων από πολλές ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται στο έδαφος στην Ουκρανία, και πραγματοποιούν ακόμη και επιθέσεις δολιοφθοράς εντός της ρωσικής επικράτειας.

Η Ρωσική οικονομία κατάφερε να αντιμετωπίσει τον οικονομικό πόλεμο με επιτυχία, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν το περίμενε αυτό, αντί να καταστρέψουν την Ρωσία κατάφεραν να φέρουν την οικονομία των Ευρωπαϊκών κρατών στα πρόθυρα κατάρρευσης, σύντομα όμως θα συμβεί και αυτό, διότι είναι μέσα στα άμεσα σχέδια τους…… Έκθεση Γεωπολιτικής Οικονομίας.

loading...