Παγκόσμια γεωστρατηγική και γεωπολιτική συμπαιγνία από τους Βλαντιμίρ Πούτιν (888) και Β. Ζελένσκι (666)

Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις της εποχής μας θα πολεμήσουν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων και κυριαρχίας ανάμεσα στις δύο αυτοκρατορίες-υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα και Αμερική-ΝΑΤΟ.

 

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

 

Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Σε μεγάλη πλάνη ειδήμονες και μη πιστεύουν ότι η διαμάχη Ρωσίας-Αμερικής γίνεται για την κυριαρχία στην ενέργεια-ορυκτό πλούτο, την οικονομία, στον εξοπλιστικό τομέα και την πώληση όπλων σε άλλα κράτη.

Δυστυχώς έχουμε μια παγκόσμια γεωστρατηγική και γεωπολιτική συμπαιγνία από τους Βλαντιμίρ Πούτιν και Β. Ζελένσκι, καθώς στην σημερινή εργασία θα δούμε ότι η κυριότερη αιτία για την αντιπαλότητα των δύο πλευρών είναι θρησκευτική και ερίζουν για το ποια παράταξη θα έχει την τιμή να φέρει στην εξουσία τον παγκόσμιο μεσσία.

Από την μία παράταξη το Ισραήλ-Αμερική μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπούν τους αρχιδαίμονες των καταστροφών-πολέμων Savazio-Απόλλων του Φοινικικού μαντείου των Δελφών (666). Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρωσία και Κίνα εκπροσωπούν τον Δράκο-Αρχαίο Όφι της Αγίας Γραφής. Όπως έχουν αποδείξει καθηγητές-ερευνητές Κίνα σημαίνει Σίνα-Σιών. Μεταξύ άλλων όπως έχει αποδειχτεί από γνήσια βίντεο και πολλά αξιόπιστα άρθρα-ρεπορτάζ οι Κινέζοι είναι μακράν το πιο σκληρό έθνος της ανθρωπότητας.

Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα παιδιά-βρέφη. Όμως αυτή η σοκαριστική είδηση παραδόξως δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσω του Διαδικτύου. Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευτεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων.

http://www.invisiblelycans.gr/neoteres-pio-trantachtes-apodixis/

https://oladeka.com/2013/05/blog-post_6589-3/ (Δείτε προσεκτικά όλα τα ατράνταχτα στοιχεία στο τέλος της εργασίας).

Εντελώς λανθασμένα και έχοντας άγνοια οι περισσότεροι αναλυτές σε παγκόσμιο επίπεδο όπως και οι απλοί άνθρωποι έχουν χωριστεί και υποστηρίζουν τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές (Ρωσία-Κϊνα και Αμερική-Ισραήλ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα σκηνοθετημένα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση.

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ. Δύο ηγέτες που αποδεδειγμένα είναι Ισραηλινής καταγωγής συμβάλουν με βάση τα γεγονότα στην έλευση του παγκόσμιου ηγέτη που θα “λυτρώσει” την ανθρωπότητα. Με την συνέχιση του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας περισσότεροι από 31000 επαναπατρισθέντες Εβραίοι έχουν φθάσει στο κράτος του Ισραήλ από την Ρωσία και την Ουκρανία, Ο Αριθμός αυτός είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από την χρονική περίοδο του 2019. Επίσης είναι περισσότεροι από τους Ισραηλινούς που επέστρεψαν στο Ισραήλ από όλες τις χώρες του κόσμου. Σημειώνεται ότι το ποσοστό επαναπατρισμού από την Ρωσία είναι υψηλότερο από ότι από την Ουκρανία, αν και στους Εβραίους από το Κρεμλίνο προσφέρονται ειδικοί όροι.

Από ότι φαίνεται ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας εξυπηρετεί μεγάλα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά σχέδια με τον επαναπατρισμό χιλιάδων Ισραηλινών. Επίσης η Ρωσία επέστρεψε 43 αιχμάλωτους μαχητές στο Ισραήλ μέσω των Εμιράτων. Είναι γνωστό ότι περισσότεροι από 20 μισθοφόροι σκοτώθηκαν εκεί.  Κατά γενική παραδοχή δεν υπάρχει μεγαλύτερος φίλος των Ιουδαίων από τον σημερινό Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν μαζί με τον Λένιν ο οποίος θεωρούσε τους Εβραίους και τους Γερμανούς κορώνες της δημιουργίας. Αυτά αναφέρει ο Λεβ Βερσίνιν  γνώστης απόλυτος κι εκ των έσω του ρωσοεβραικού ζητήματος δίνει εντυπωσιακές πληροφορίες και προβαίνει σε αποκαλύψεις όπως αυτή.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εφαρμόζει ένα πρότυπο παγκόσμιο δόγμα καθώς είναι φίλος και εχθρός παράλληλα με όλα τα έθνη. Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί ο Ρώσος πρόεδρος και με την ηττημένη Αμερική, στον πόλεμο της Συρίας. Οι Αμερικάνοι αν και ηττήθηκαν κατά κράτος έχουν στην κατοχή τους μέχρι σήμερα την Ανατολική Συρία, και συνεχίζουν να αφαιρούν παράνομα τον ενεργειακό πλούτο της διαλυμένης από τον πόλεμο μαρτυρικής χώρας. Τους ίδιους πολιτικούς χειρισμούς ακολουθεί και με το Ισραήλ, η Ρωσική Ομοσπονδία. Το Ισραήλ έχει την έγκριση να βομβαρδίζει την Δαμασκό, αν και στηρίζει εμπράκτως την Ουκρανία.

Η Καμπάλα είναι η θρησκεία του νέου πλανητάρχη Βλαντιμίρ Πούτιν. Τις σχετικές αποδείξεις παρουσιάζει γνωστός ερευνητής.  Όμως πάνω από όλα ο Πούτιν είναι πολιτικός και παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τους Αμερικανούς ηγέτες. Επιθυμεί να είναι αρεστός σε όλους. Για αυτό με τους Ορθόδοξους γίνεται Χριστιανός και με τους Ιουδαίους Καμπαλιστής. Σέβεται την θρησκευτική πίστη όλων των λαών.

Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς, στους Ιουδαίους και παράλληλα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει. Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου, του Μωαμεθανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι το Ιράν όχι μόνον είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας), και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο.

Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο σε Συρία και Ουκρανία. Εν τούτοις δεν το κάνει για να δοκιμάζει τα νέα Ρωσικά όπλα και να κρατά μάχιμο τον στρατό του σε πραγματικές συνθήκες πολέμου και φυσικά για να προωθεί την παγκόσμια ηγεμονία της Κίνας. Επίσης είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό κίνητρο καθώς Συρία και Ιράν αγοράζουν τα πάντα στον εξοπλιστικό τομέα από την Ρωσία. Επίσης σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο Β. Ζελένσκι επιθυμεί να ΄κάνει την Ουκρανία Μεγάλο Ισραήλ.

ΡΩΣΙΑ-ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙA ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ SAVAZIO. Με βάση τα θρησκευτικά τους πιστεύω οι ηγέτες των Εθνών θυσιάζουν τους ανυποψίαστους λαούς στους θεούς Savazio και Απόλλωνα.

Ο δαίμονας Savazios είναι ο “θεός” των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο δαίμονα των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής “θεό” Απόλλων.

Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς» της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση των Ιουδαίου Απόλλωνα και του Φρυγικού Διόνυσου-Savaziou την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες.

Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός “θεός” Savazios μαζί με τον Ιουδαϊκής καταγωγής Απόλλων. Σύμφωνα με τον καθηγητή Πέτρου πρώτος λατρεύτηκε στον μαντείο των Δελφών ο Savazios-Διόνυσος.

Στον θεό από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο “θεός” Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο “θεό” του Ιουδαϊκού έθνους.

Ο βιογράφος, φιλόσοφος-ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών

Kλείνοντας να αναφέρω για πολλοστή φορά ότι ο Πούτιν δεν έκανε γενοκτονίες και πολέμους όπως έκαναν οι Αμερικανοί πρόεδροι σε Σερβία, Ιράκ, Συρία, Ουκρανία. Εν τούτοις τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει μεγάλες διαφορές με τους δυτικούς ηγέτες. Εννοείτε ότι ένα μεγάλο τμήμα του Ρωσικού έθνους είναι Χριστιανοί και για αυτό τους εχθρεύεται η δυτική νέα τάξη πραγμάτων και τους πολεμά. Όμως άλλο ο Ρωσικός λαός και άλλο η ηγεσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΕ TIMES OF VOULGAROKTONOS TO OFFICIAL WEBSITE TOY ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 

loading...