Ο ΦΑΡΙΣΣΑΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης*

Κύριοι Βουλευτές,
Προϋπόθεση υποδούλωσης ενός λάου είναι η εξαθλίωση και χρεωκοπία του.
Το γνωρίσαμε εδώ και χρόνια στο πετσί μας, με μαέστρο της εκτέλεσης μας την και τότε γνωστή μας Κριστίν Λαγκάρντ (Christine Madeleine Odette Lagarde).

Την πράκτορα ως λέγεται και πειθήνια στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Το νυν κράτος με διευθύνοντα σύμβουλο τον αδίστακτο Μπάιντεν που εσκεμμένα χρεοκοπεί την Ευρώπη. Άξιο διάδοχο του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας Ομπάμα (του Τσίπρα “μας”).

Νυν στόχος των ΗΠΑ μέσω της ανωτέρω Κριστίν αλλά και των υποτελών τους ηγετών της ΕΕ, είναι η υποδούλωση όλων τον λαών της ΕΕ με οικονομική τους εξαθλίωση.

Έτσι η εγκληματική αύξηση των επιτοκίων όχι των νέων χορηγήσεων αλλά των νυν στεγαστικών δανείων, δεν είναι ανάγκη να είσαι οικονομολόγος για να το δεις, ότι μόνον αποτέλεσμα θα έχει, ως είχαν και παρ’ ημίν οι διαβόητες αναδιαρθρώσεις καταλήστευσης των Ελλήνων.

Όχι τη συγκράτηση του πληθωρισμού άλλα τη δήμευση των πρώτων κατοικιών σχεδόν όλων των Ελλήνων.

Με τον κύριο Μητσοτάκη, αντί να αποκλείσει την σαφώς ληστρική αύξηση των επιτοκίων των παλαιών στεγαστικών δανείων να προβαίνει σε φαρισαϊκά μέτρα.

Παρ’ όλον ότι γνωρίζει πως κατά 99% όλοι οι κάτοχοι στεγαστικών δάνειων πρώτης κατοικίας, μισθωτοί και συνταξιούχοι τουλάχιστον, βρίσκονταν πολύ κάτω από τα όρια τους. Μετά την καταλήστευση τοις και οικονομική τους εξόντωση από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Κύριε Μητσοτάκη σταματήστε άμεσα την ληστρική δολοφονική των Ελλήνων αύξηση των επιτοκίων των παλαιών στεγαστικών δανείων.

Το ωραίο είναι ότι ο λαλίστατος Αλέξιος βουβαίνει για το θέμα. Ο δε ευρωπαίος μας Ανδρουλάκης ετοιμάζει το έδαφος για να μας καθίσει στο σβέρκο , ο νέος Παπαδήμιος, ο πειθήνιος 100% «αρχιευρωπαίος» Αλιβιζάτος.

Τα δε γνωστά ΜΜΕ, τα «συκοφαντηθέντα» από τον κ. Πολάκη, καθώς και όλα τα κατοχικά κωμικά πλέον συνδικαλιστικά όργανα σφυρίζουν «ευρωπαϊκά» και αδιάφορα.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

 

loading...