Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η GREEK MAFIA

Της Λέττας Καλαμαρά – 

 

Την Greek Mafia κατέδειξε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας και  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με σημερινή ανακοίνωση του κόμματος, ως υπεύθυνη για τοποθετήσεις σε κρίσιμες θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πνέει τα λοίσθια ως πολιτικός δυνάστης των Ελλήνων και η επιθυμία για πολιτική καταδίκη του γιγαντώνεται καθημερινά από το λαό, η Greek Mafia εμφανίζεται ως καθοριστικός πολιτικός παράγοντας στη λειτουργία του Κράτους Μητσοτάκη.

Ποιος ο ρόλος της Greek Mafia στις πρόσφατες κρίσεις των Ενόπλων  Δυνάμεων όπου αποστρατεύτηκαν ως ευδοκίμως τερματίσαντες αξιωματικοί αναμφισβήτητης αξίας και προωθήθηκαν στην ανωτάτη ηγεσία του Ελληνικού Στρατού αξιωματικοί αναμφισβήτητης αναξιότητας, εις βάρος της εθνικής άμυνας και των επικειμένων απειλών εθνικής ασφαλείας, είναι ζήτημα υπό διερεύνηση.

 

 

 

Το ίδιο και η απόπειρα περιθωριοποίησης του Πολάκη εντός ΣΥΡΙΖΑ και ο ξυλοδαρμός Βαρουφάκη την ημέρα που εξέδωσε ανακοίνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στη λεβεντογέννα πολιτικά Κρήτη των Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη και Αποστολάκη υπό το άγρυπνο βλέμμα της Μπακογιάννη φαίνεται ότι κάποιοι πολιτικοί της Νήσου παραμένουν απειλή σε ένα μεγάλο σχέδιο εθνικής αναγέννησης μέσα από δαφνοστεμένες στάχτες και το πέταγμα ενός πουλιού ίσως γιατί όχι και μία πλούσια και ανεξάρτητη Κρήτη, τελικά.

 

Η έξοδος διαφυγής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής συμμορίας του που υπό την ηγεσία του δολοφονήθηκαν δημοσιογράφοι ανεξιχνίαστα, πυροβολήθηκαν άλλοι με μίσος και χωρίς ενοχές και στοχοποιήθηκαν με συμβόλαια θανάτου γυναίκες δημοσιογράφοι με επιθέσεις στην οικογένειά τους και τα ανήλικα παιδιά τους, οφείλει να κλείσει και θα κλείσει.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα διακομματικά εξαπτέρυγά του και τους αντιδημοκρατικούς εγκάθετους Χαρδαλιά και λοιπούς που βασάνισαν τους Έλληνες επί 4ετίας, διέλυσαν την ελληνική οικονομία και οδήγησαν στο θάνατο 57 ψυχές νέων, θα δικαστούν για τα πολιτικά εγκλήματά τους.

Κάνει μεγάλο λάθος το τσιράκι του βαθέως αμερικανικού κράτους και της ναζιστικής Ευρώπης να ποντάρει για τη σωτηρία του στη Greek Μafia εκτελώντας έντιμους και αληθινούς πατριώτες Έλληνες Αξιωματικούς σε Στρατό και Αστυνομία και βιάζοντας με τη “βούλησή” τους ανήλικα παιδιά.

H Greek Mafia πνευματικό τέκνο του Kissinger πάνω σε δόλια φιλοτουρκικά σχέδια μόνο τη διάλυση της Ελλάδας μπορεί να φέρει και το φασιστικό φαγοπότι διώξεων και δολοφονιών αγέννητων Ελλήνων.

Εκλογές Μητσοτάκη, αν είσαι πολιτικός άνδρας, χωρίς φόβο και δειλία και η κάλπη θα σου δώσει την απάντηση που αξίζει σε έναν αδίστακτο πολιτικό δολοφόνο ενός Λαού, ενός Κράτους, ενός Έθνους.

Πόσες ακόμα δολοφονίες εικονικές και κυριολεκτικές δημοσιογράφων και αξιωματικών θα γίνουν επί του καθεστώτος σου Μητσοτάκη μέχρι να φύγεις;

https://thedayaftergr.blogspot.com/2023/03/greek-mafia.html

loading...