Ουκρανοί εισέβαλαν σε ρωσικό έδαφος, σκότωσαν και πήραν ομήρους

Αναβάθμιση της πίεσης στα σύνορα της Ρωσίας – Τώρα εισβάλλουν, σκοτώνουν και αρπάζουν ανθρώπους…
Αρκετοί Ουκρανοί σαμποτέρ εισέβαλαν στην συνοριακή περιοχή του Μπριάνσκ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο κυβερνήτης της περιοχής. Φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον ενός οχήματος, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας ένα 10χρονο παιδί.

Σύμφωνα με την Readovka, 40-50 άτομα της Ουκρανικής Ομάδας Σαμποτάζ και Αναγνώρισης πήραν ομήρους στο χωριό Sushany, στην περιοχή Bryansk — μπορεί να υπάρχουν παιδιά ανάμεσά τους.

Και οι δύο ομάδες διείσδυσαν στην περιοχή Klimovsky.

Στο σημείο έχουν ήδη φτάσει τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας. Επίσης, σύμφωνα με την Readovka, η μάχη διεξάγεται στο χωριό Sushany.

Στην περιοχή Μπριάνσκ, αρκετοί άνθρωποι συνελήφθησαν όμηροι, δήλωσε στο RIA Novosti εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Το πρακτορείο TASS , επικαλούμενο τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, αναφέρει ότι υπήρξε σύγκρουση με «Ουκρανούς σαμποτέρ» στην περιοχή. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Μπογκόμας, η συνοικία του Κλιμόφσκ δέχθηκε επίθεση με drone. Αποτέλεσμα ήταν να πάρει φωτιά ένα σπίτι. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται επί τόπου, έγραψε ο κυβερνήτης.

loading...