ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Λίγες μέρες, σύμφωνα με τις διαρροές και τα φαινόμενα, έμειναν για τη γιορτή της δημοκρατίας, τις εθνικές κάλπες. Με την ολοκλήρωση των κρίσεων της ανωτάτης στρατιωτικής ιεραρχίας και το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ελλάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Απριλίου 2023, εκτός απροόπτου.
Σχεδόν 4 χρόνια μετά την τελευταία απόφαση του ελληνικού λαού ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει εκ νέου στον πολιτικό πάγκο της κοινωνίας μας.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε ή επιβεβαίωσε τις ελπίδες,

αν ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία,

αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ του 1981,

αν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρίσκεται στη Βουλή πάλι,

αν ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι μία ελληνική λύση,

αν ο ελληνικός λαός επιλέξει ένα νέο κόμμα στη Βουλή και

και αν η αποχή δεν εκπροσωπήσει την απόρριψη της δημοκρατίας μας,

θα φανεί στο χειροκρότημα τη νύχτα της 9ης Απριλίου 2023.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πειρατές της δημοκρατίας, οι διορισμένοι Υπουργοί του πεζοδρομίου και καφενείου χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση θα χαθούν, δειλοί να εμφανιστούν στα ψηφοδέλτια της λαϊκής επιδοκιμασίας. Commando μαϊμού πήραν την εξουσία για να εκτελέσουν συμβόλαια εξόντωσης σε διατεταγμένη υπηρεσία, τίποτα παραπάνω.

Το ίδιο και για τους φυγόμαχους της δημοκρατίας που αναζητούν σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο Επικρατείας κάθε κόμματος λίγη δημοκρατική εξουσία χωρίς λογοδοσία. Αφανείς στη γωνία και το σκοτάδι αναμένουν δοτή εξουσία χωρίς να τσαλακώσουν το πολιτικό προφίλ τους με την αποδοκιμασία του λαού.

Βασιλείς και εθνοσωτήρες πρίγκιπες περιμένουν μία διολίσθηση της δημοκρατίας, μία ακυβερνησία για να εμφανιστούν ως δράκοι σωτηρίας, στην πράξη κλητήρες παράδοσης του Αιγαίου, της Μακεδονίας, της Μεσογείου μας.

Ας αρχίσουν οι χοροί της προεκλογικής μάχης λοιπόν και ας κερδίσουν οι αληθινοί commandos, ο ελληνικός λαός που κάτω από το ζυγό των Ούννων και Οθωμανών δεινοπαθεί καθημερινά σκύβοντας στους Έλληνες κοτζαμπάσηδες.

Για τη Νίκη μας, τη Νίκη της δημοκρατίας, τη Νίκη των Ελλήνων.

Εμπρός, Κυριάκο Μητσοτάκη, σφύριξε την έναρξη της κρίσης των Ελλήνων…

loading...