Οι αρχιρατσιστές πήγαιναν να πλασάρουν το σκεύασμα στους φτωχούς Αφροαμερικανούς!!! Αφιερωμένο στους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα… – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Δρ Άντονι Φάουτσι που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα έχει ωθήσει την αμερικανική κοινή γνώμη στο να κατηγορήσει τον Φάουτσι, τον οποίον υμνούσαν εδώ στην Ελλάδα, ότι « παρενοχλούσε τους Μαύρους Αμερικανούς» σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19.

Συγκεκριμένα, ο Fauci, ο οποίος τον Δεκέμβριο αποσύρθηκε από την θέση του ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων – όπου ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ – είναι το θέμα του νέου ντοκιμαντέρ του PBS, ” American Masters: Dr. Tony Fauci “. που έκανε πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει πλάνα του Fauci να πηγαίνει πόρτα-πόρτα το 2021 στην Ουάσιγκτον, με την δήμαρχο της Περιφέρειας της Κολούμπια, Muriel Bowser – σε μια κυρίως μαύρη και φτωχότερη γειτονιά της αμερικανικής πρωτεύουσας, προσπαθώντας να πείσουν τους φτωχούς κατοίκους να κάνουν το εμβόλιο COVID-19!!!

Αποσπάσματα από το βίντεο έγιναν viral, συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο οι θεατές είδαν τον Fauci να «διαλύεται» κατά την διάρκεια ενός καυγά με έναν κάτοικο για το εμβόλιο.

Ο Αφροαμερικανός είπε ξεκάθαρα στον Φάουτσι πως τα εμβόλια δεν βοηθάνε, κάτι που μάλλον αποδείχτηκε στις μέρες μας, πως «κάτι άλλο τρέχει» για να δίνουν ανταλλάγματα σε όσους το κάνουν και πως επενδύουν στον φόβο για να πείσουν τους ανθρώπους.

Δείτε:

loading...