ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά* 

Την ανησυχία του για την ενότητα του Έθνους εξέφρασε ο Αμερικανός πρέσβης των Η.Π.Α. George James Tsounis μετά την τραγωδία του Κράτους Μητσοτάκη στα Τέμπη, εκεί που η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο ιστορικά, εκεί λίγο πριν ξεκινήσει η διαμελισμένη πια Μακεδονία μας.

Στη βάση της εθνικής θλίψης και της κρατικής αναλγησίας των “αρίστων” του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι χαμένες ψυχές των νέων στο βωμό της εθνικής υπονόμευσης από το ίδιο το Κράτος των αποικιοκρατών μας καλούν να θυμίσουμε σε Έλληνες και αλλοδαπούς ποιο είναι το Κράτος Μητσοτάκη.

Το Κράτος που εκτέλεσε δημοσιογράφους ατιμώρητα, που φυλάκισε τους πολίτες του περισσότερο και πιο βάναυσα από οποιοδήποτε άλλο Έθνος, που διόγκωσε το εθνικό χρέος και σμίκρυνε την εθνική ανάπτυξη σε μέγεθος μικρότερο του ετησίου τοκοχρεωλυσίου στους αποικιοκράτες.

Το Κράτος των μη εκλεγμένων πρωταγωνιστών Γεραπετρίτη και Χαρδαλιά, των σκληροπυρηνικών Βορίδη και Πλεύρη, με το παραστρατιωτικό παρελθόν, τακτικές και ιδέες της ύπουλης εξόντωσης με τη μέθοδο των υποκλοπών και της υπονόμευσης κάθε πολιτικού και κρατικού αντιπάλου τους.

Το Κράτος της πύρινης λαίλαπας, της πλημμύρας και της καθημερινής επικοινωνιακής καταιγίδας του Αμερικανού του Μαξίμου, που έκρυψε τον ήλιο της Ελλάδας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Το Κράτος που εργάζεται καθημερινά για την αποσύνθεση του έθνους.

Το Κράτος που εργάζεται πυρετωδώς για την ανάδειξη του ατομικού πλουτισμού κάθε κρατικού υπαλλήλου και κάθε ιδιωτικού από το Κράτος Μητσοτάκη, για μία μεζονέτα για το δικό του παιδί κι ένα μπουκέτο λουλούδια για το άλλο το πεθαμένο.

Αν δεν θέλουμε να χαθούν οι ψυχές των νέων μας, να μην ξενιτευτούν όπως οι πρόγονοι μας για να επανέλθουν οι απόγονοι τους στα στερνά τους, το Κράτος πρέπει να γίνει Έθνος και όχι αντιπροσωπεία των Ούννων, Γερμανών και Τούρκων και του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος με εξέχουσες προσωπικότητες τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες – νταβατζήδες.

Για αυτό κ.Πρέσβη, για την κρίση στον πυρήνα του Έθνους και την εκτέλεση από το Κράτος Μητσοτάκη εκείνου που αγάπησε το Έθνος περισσότερο από την οικογένειά του, την Oklahoma και τη Florida περισσότερο από το Harvard και το Delaware, έχετε να πείτε κάτι;

Αν όχι, πείτε καληνύχτα Ελλάδα και ο Θεός να αναπαύσει το Έθνος μαζί με τις χαμένες ψυχές των Τεμπών και αυτές που θα ακολουθήσουν σύντομα.

Όχι άλλη στήριξη στο δόγμα “It is a bastard but it is our bastard” γιατί ούτε δικό σας είναι, ούτε του Έθνους μας.

Λοιπόν κ.Πρέσβη για να τελειώνει το παραμύθι των ιθαγενών, το Έθνος ενωμένο, το Κράτος διαλυμένο και το Παρακράτος Μητσοτάκη ανθισμένο.

Εσείς με πoιο είστε τελικά;

 

https://thedayaftergr.blogspot.com

loading...