ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ. ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΛΕΥΣΗΣ…ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΑΝ! ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑ: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΕΜΠΩΝ!»

ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΑΓΩΔΙΩΝ!

Κακό σημάδι. Αναβολή έλευσης…της εικόνας του ”Άξιον Εστί” στην Αθήνα…Δεν την άξιζαν! Ποια είναι η Παναγιά που την στήνεις και της… την στήνεις. Ποιος είσαι εσύ που μπαίνεις στο διάβα της που της κόβεις το δρόμο…

Τάξαν στην Παναγιά λαγούς με πετραχείλια και τώρα τα παίρνουν πίσω. Λάθος μήνυμα από Ιεραρχία: αναβολή λόγω τραγωδίας Τεμπών!

Γιατί; η Παναγιά δεν έκλαψε Παιδί και τι Υιό η Παναγιά δεν είναι Θρηνωδούσα; και στο κάτω κάτω τουλάχιστον η Ιεραρχία θα όφειλε όχι ν΄αναβάλει αλλά να επισπεύσει τον ερχομό της θαυματουργούς ιστορικής εικόνας στο κλεινόν άστυ ακριβώς γι αυτό για να μην συμβούν άλλες εθνικές τραγωδίες αφού η Παναγιά είναι η Αγία Σκέπη η Φοβερά Προστασία η Υπέρμαχος Στρατηγός.

Απαθής παρακολουθεί ο λαός που έχει το νου του στους ψευδοπροστάτες του λόγω προεκλογικού κλίματος. Κοιτάει ποιον να βγάλει από αυτούς που ξεκίνησαν τις προεκλογικές από τις κηδείες των θυμάτων. Μια ακόμη αλλοπρόσαλλη ανορθόδοξη απόφαση από μια ανεκδιήγητη ιεραρχία…

Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών και του πένθους που έχει καλύψει τη χώρα, αποφασίστηκε να αναβληθεί για λίγο διάστημα η μεταφορά στη Μητρόπολη Αθηνών της εικόνας του Άξιον Εστί από το Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές Αγίου Όρους αναφέρει το skai.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...