Καζάνι που «βράζει» το Δροσερό Ξάνθης: Έκαψαν το σπίτι του δολοφόνου και του αδελφού του!

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του θύματος

Δεν λέει με τίποτα να ηρεμήσει η κατάσταση στον οικισμό Δροσερού Ξάνθης μετά το άγριο φονικό του 45χρονου και την παραδοχή του εγκλήματος από τον δράστη. Συνεχώς νέες πράξεις δυναμιτίζουν την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα.

 

Μάλιστα, χθες το βράδυ, Δευτέρα 20/3, άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου και καθ΄ ομολογίαν δράστη, τού έβαλαν φωτιά και στη συνέχεια τό έκαψαν. Αμέσως μετά έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία, με 3 οχήματα και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή στην Ξάνθη, καθώς οι απειλές για εκδίκηση είναι αλλεπάλληλες από τη μέρα της δολοφονίας και δείχνουν ότι βρίσκεται μπροστά ακόμα μία βεντέτα, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκότωσε τον πρώην συμπέθερό του λόγω αθέτησης συμφωνίας γάμου
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 36χρονου δράστη. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται και τα 4 άτομα που πήραν μέρος στο έγκλημα. Ο 36χρονος, οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα χρήματα που είχε δώσει. Ο δράστης φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα απαιτούσε να του επιστραφεί το ποσό που είχε δώσει. Με συνοδεία των γιων και του γαμπρού του, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

loading...