Η σκόπιμη καταστροφή της Αμερικής …..

GEWKWN:

 

Οι ‘’άνθρωποι’’ που τόσο πρόθυμα έλεγαν συνεχώς ψέματα για τον COVID και για τα εμβόλια, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να λένε ψέματα για την κλιματική αλλαγή προκειμένου να προωθήσουν την καταστροφική ατζέντα 2030, δηλαδή, να καταστρέψουν πρώτα την Αμερική και μετα όλον τον πλανήτη.

Οι σκοτεινές δυνάμεις μετέτρεψαν την Αμερική από μια χώρα παράδεισο σε μια χώρα Δυνάστη των λαών αλλά και των πολιτών της. Το αμερικανικό όνειρο υποσχόταν ελευθερία και ισότητα, την ευκαιρία να ζήσει ο πολίτης μια αξιοπρεπή ζωή και την ελευθερία να ζει σύμφωνα με τις αξίες του, το Αμερικανικό Όνειρο τελικά έμεινε μόνο όνειρο, και ο παράδεισος όπως τον αποκαλούσαν κατέληξε σε κόλαση για τους Αμερικανούς και για όλον τον πλανήτη

‘’Το κύριο εμπόδιο για μια σταθερή….. παγκόσμια τάξη είναι οι ΗΠΑ !!! ‘’ Τα λόγια αυτα ανήκουν στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος μέλος της ομάδας για την παγκοσμιοποίηση οποίος δηλώνει ορκισμένος εχθρός των ΗΠΑ, Ο Σορος το 1979 έδωσε συνέντευξη στο Αμερικανικό περιοδικό NEWSWEEK και μεταξύ άλλων είπε και αυτό…

‘’Έχω κάνει αποστολή της ζωής μου να καταστρέψω τις Ηνωμένες Πολιτείες, μισώ αυτή τη χώρα και μισώ όλους τους ανθρώπους σε αυτήν (I’ve made my life’s mission to destroy the united states I hate this country and I hate all of the people in it)’’

Την Αμερική την έχουν χρησιμοποιήσει γιατί τους ήταν χρήσιμη για τα σχέδια τους και τώρα ήρθε η ώρα να την καταστρέψουν…… ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ευρωπαϊκή Ένωση : Ανεξάρτητα από το ποιες ήταν οι αρχικές προθέσεις πίσω από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), είναι πλέον σαφές ότι τα πραγματικά αφεντικά των σημερινών ηγετών θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και την εθνική ταυτότητα.

Σήμερα η ΕΕ σπρώχνεται, ενώ η ίδια δεν θέλει, να πολεμήσει με τη Ρωσία, οι οικονομικές κυρώσεις αποδείχτηκαν καταστροφικές όχι για την Ρωσία αλλά για την ίδια την ΕΕ, αυτή όμως ήταν η στρατηγική τους δηλαδή να απομονώσουν περισσότερο την Ρωσία να καταστρεψουν οικονομικα την Ευρωπη και να προκαλέσουν έναν περιφερειακό πόλεμο που θα οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ηδη εχουν προκαλεσει τον περιφεριακο πολεμο ( ρωσια vs ουκρανιας ) και τωρα πανε για τον παγκοσμιο πολεμο.

Όλοι οι πόλεμοι είναι γενοκτονίες των Εθνών που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη……. Όλοι οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, πολιτικοί ηγέτες, βουλευτές, ΜΜΕ, κλπ είναι κάτω από κρυφό όρκο…της Νεας Ταξης και είναι υποχρεωμένοι να συμφωνούν και να υπηρετούν ο ένας τον άλλον, και δεν μπορούν να σταματήσουν…. διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν τον …….

Μέσα σε περίπου 20 χρόνια ο παγκόσμιος πόλεμος των ΗΠΑ κατά της ‘’τρομοκρατίας’’ έχει αφαιρέσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ζωές και κόστισε 8 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ότι η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα προκύψει μαζί με την καταστροφή του δολαρίου των ΗΠΑ ο «θάνατος του δολαρίου» συζητείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. Μην ξεγελιέστε, ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. Εκατομμύρια θα στέκονται στην πόρτα του θανάτου. Το χάος έρχεται και πρόκειται να εξαπλωθεί πολύ μακριά……. δεν έχετε λάβει υπόψη τις πολλές προειδοποιήσεις που έχουν δοθεί από τον Γέροντα μου και από άλλους.

Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξαναγίνει στην ανθρώπινη ιστορία. Είμαστε μάρτυρες της πρώτης παγκόσμιας επανάστασης. Οι ταραχές στη Γαλλία, η αμερικανική στρατιωτική ανυπακοή του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν, η ενοποίηση του μουσουλμανικού λαού, η κατάρρευση της Credit Suisse και πολλά άλλα γεγονότα σε όλο τον κόσμο είναι όλα αλληλένδετα σημάδια αυτού. Είναι όλα μέρος της ανατροπής μιας κρυμμένης άρχουσας τάξης που έχει προεδρεύσει στον πλανήτη για χιλιάδες, αν όχι δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο συγκλονιστικό όσο και λυτρωτικό για την ανθρωπότητα και τη γήινη ζωή γενικότερα.

Η κατάρρευση της Credit Suisse και η εξαγορά της από την UBS και την Ελβετική κυβέρνηση θα αποτύχει και θα παρασύρει μαζί της το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, την BIS, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον ΟΗΕ κ.λπ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ :

Nα κάνετε λίγο χώρο στην καρδιά σας για να κατοικήσει το Άγιο Πνεύμα, αφήνοντας πίσω τον εγωισμό, το μίσος, την αντιπάθεια και την κακία, παραμερίζοντας διχόνοιες και μικρότητες.

Και αφού την αδειάσουμε από όλα αυτά, ας βάλουμε μέσα αγάπη, στοργή, καλοσύνη, πραότητα, ανεκτικότητα, υπομονή και ταπείνωση. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ

 

 

loading...