Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Από τον Τζέιμς Κόρμπετ
Όπως θα γνωρίζουν πλέον οι τηλεθεατές και οι ακροατές του The Corbett Report, είναι επίσημο: ο Καναδάς έχει ποινικοποιήσει τη διαφωνία.
Ναι, ο Paul Rouleau – ο δικαστής που διορίστηκε από την καναδική κυβέρνηση για να ηγηθεί της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Τάξης που εξέτασε την απόφαση της καναδικής κυβέρνησης να επικαλεστεί τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης πέρυσι για να πατάξει το Freedom Convoy – εξέδωσε την εντελώς αναπάντεχη ετυμηγορία του: η καναδική κυβέρνηση ήταν απολύτως δικαιολογημένη στις ενέργειές της!
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Για αρχή, αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν πλέον εν λευκώ εξουσιοδότηση να επικαλούνται τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης όποτε θέλουν για να αποτρέψουν οποιοδήποτε κίνημα διαμαρτυρίας που αντιπαθούν πριν η διαμαρτυρία έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή.
Αλλά πέρα από αυτό, γινόμαστε μάρτυρες της αποθέωσης αυτού του κανόνα έκτακτης ανάγκης που προσδιόρισα πέρυσι ως το νέο κυβερνητικό παράδειγμα για τις πρώην «φιλελεύθερες δυτικές δημοκρατίες».
Και αν αυτή η συνειδητοποίηση δεν σας κάνει να χαλαρώσετε, τότε δεν δίνετε προσοχή.
Προσδεθείτε, παιδιά. Πάμε για μια βουτιά deeeeeep στον σκοτεινό κόσμο του δικαίου, της φιλοσοφίας και της κυβέρνησης αυτή την εβδομάδα.
loading...