ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε πορεία σύγκρουσης με τη Ρωσία

GEWKWN

O πλανήτης Γη κινείται σε τεντωμένο σχοινί, αυξάνονται και πληθύνονται οι τρελοί που εξουσιάζουν τον κόσμο, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος της καταστροφής να γίνεται όλο και πιο ορατός. Μόνο τις φάτσες τους να δείτε  των εν λόγο ηγετών και θα καταλάβετε… Τα μάτια τους γυαλίζουν, παραπέμπουν σε ψυχασθενείς που δεν βρίσκονται μόνο εκτός ψυχιατρικού ιδρύματος αλλά έχουν και τον πρώτο λόγο να αποφασίζουν για το μέλλον της ανθρωπότητας, Ο Θεός να μας λυπηθεί….. 

ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ………

– Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, και Φιλανδία  υπέγραψαν αμυντικό Σύμφωνο (στην αεροπορική βάση Ramstein)  για κοινή δύναμη 250 Μαχητικών ( θα ενωθούν σε μια ενιαία μάχιμη Μονάδα ) αυτό σημαίνει ότι οι χώρες αυτές   θα μετατραπούν σε «θεμιτούς στόχους»  αντιποίνων της Ρωσίας. Όλα αυτά τα κράτη είναι εχθρικά προς τη Ρωσία, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσουν, μπορούν να εγκλωβίσουν τον Ρωσικό στόλο

Ο Κόλπος της Φινλανδίας είναι ένας στρατηγικός θαλάσσιος δρόμος για τη Ρωσία προς την Αγία Πετρούπολη και μια στρατηγική περιοχή για αμφισβητούμενες επιχειρήσεις ΑΟΖ. Όλα τα έθνη με ακτές στην Βαλτική εκτός από τη μικρή δυτική ακτή της Ρωσίας και το Καλίνινγκραντ,  δηλαδή η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Εσθονία και η Γερμανία, είναι έθνη του ΝΑΤΟ.     Τι σημαίνει αυτό;  Ότι ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής, που εδρεύει στο Καλίνινγκραντ, θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων Νατοϊκών στόλων. Βασικά, η Βαλτική Θάλασσα σχεδόν γίνεται το εσωτερικό νερό του ΝΑΤΟ.

Σε μια Πιθανή σύγκρουση δεν θα μπορούσαν τα ρωσικά πολεμικά πλοία (ακόμα και τα υποβρύχια) να χρησιμοποιήσουν τη Βαλτική χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο

Στις 18 Απρ 2022, ο Γέροντας μου μας απεκάλυψε  ‘’ θα κάνουν διαβουλεύσεις οι χώρες αυτές μεταξύ τους, με σκοπό να πάρουν απόφαση ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της Ρωσίας σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, σε ουρανό, Γη και Θάλασσα…..θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον πόλεμο εκεί για να γλυτώσουν τα………ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ όμως ξαφνικά ο πόλεμος….. θα κάνουν κάτι δυσάρεστο και τότε θα είναι το ξεχείλισμα, τότε θα είναι αυτό που έρχεται, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ  ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, θα γίνουν αυτά που σας έλεγα τόσον καιρό, αυτά που σας λένε οι Άγιοι Γέροντες, αυτά που σας λένε οι Άγιοι, αυτά που σας λένε οι Προφήτες ,  αυτά που έρχονται σε λίγο. ’’

– Η πρώτη παρτίδα τανκς Challenger 2 βρετανικής κατασκευής έφτασε στην Ουκρανία τη Δευτέρα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι το Βερολίνο παρέδωσε ήδη 18 από τα άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα στείλει συνολικά 14 άρματα μάχης Challenger 2 που θα είναι οπλισμένα με πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου , ένα πυρομαχικό που είναι ραδιενεργό και συνδέεται με καρκίνο και γενετικές ανωμαλίες. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Βρετανίας επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τα Challenger 2 θα είναι οπλισμένα με απεμπλουτισμένο ουράνιο παρά τις ρωσικές προειδοποιήσεις.

– Το Σαββατοκύριακο, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία , μια κίνηση που όπως  είπε είναι η απάντηση προς το Ηνωμένο Βασίλειο . 

-Η Πολωνία δήλωσε  ότι είχε ήδη παραδώσει τέσσερα άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία και ετοιμαζόταν να στείλει κι άλλα.

– Ο  Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τοποθετήσει εδώ και καιρό τακτικά πυρηνικά όπλα στα εδάφη των  χωρών του ΝΑΤΟ στην Γερμανία, στην Τουρκία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία …….τόνισε δε ότι η Ρωσία και η Λευκορωσία  θα κάνουν το ίδιο, χωρίς να παραβιάσουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις. Δεν μεταβιβάζει την κυριότητα των τακτικών πυρηνικών της όπλων στη Λευκορωσία, αλλά τα αναπτύσσει στη χώρα και εκπαιδεύει τον Λευκορωσικό στρατό να τα χειρίζεται και να τα χρησιμοποιεί στην υπόθεση. μιας ευρύτερης κλιμάκωσης από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.  Τουλάχιστον 10 αεροσκάφη (πιθανώς της Λευκορωσικής Πολεμικής Αεροπορίας) έχουν εξοπλιστεί για τη μεταφορά τέτοιων όπλων.   

 Ο Γεωπολιτικός και Στρατιωτικός Αναλυτής Ντράγκο Μπόσνιτς αναφέρει σε μια έρευνα του ότι, η Λευκορωσία διαθέτει διάφορους τύπους μαχητικών αεροσκαφών με πυρηνική ικανότητα, συμπεριλαμβανομένων των Su-30SM που αποκτήθηκαν πρόσφατα και του MiG-29. Εκτός από τα εκτοξευόμενα από αέρος πυρηνικά όπλα, η Ρωσία αναπτύσσει ήδη επίγεια μέσα στη Λευκορωσία, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων «Iskander» που είναι ικανά να εκτοξεύουν πυρηνικούς υπερηχητικούς και κανονικούς πυραύλους κρουζ. Το Μινσκ λειτουργεί επίσης τις δικές του μονάδες «Iskander», που σημαίνει ότι και αυτές θα μπορούσαν να εξοπλιστούν με τακτικές πυρηνικές κεφαλές, ενισχύοντας περαιτέρω τις αποτρεπτικές ικανότητες της χώρας. 

Ήδη ο Πουτιν αποκάλυψέ ότι η Ρωσία έχει  παραδώσει στη Λευκορωσία το γνωστό και πολύ αποτελεσματικό σύστημα «Iskander» που μπορεί να φέρει πυρηνικά όπλα, το “Iskander” διαθέτει αυτονομία 500 km, υψηλή ακρίβεια, εξαιρετική ευελιξία σε κάθε στάδιο της πτήσης, καθώς και υπερηχητική ταχύτητα που εκτιμάται ότι είναι σε τουλάχιστον 5,9 Mach, αν και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι μπορεί να φτάσει έως και 8,7 Mach. 

loading...