ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2023

Πρόωρα ουσιαστικά, 3 μήνες και πλέον από την 7η Ιουλίου 2023 και την ολοκλήρωση της 4ετούς εντολής του λαού, έπεσε το πιο βάναυσο και καταστροφικό καθεστώς διακυβέρνησης της Ελλάδας από την πτώση της Χούντας και μετά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άντεξε την κατακραυγή και τη φτώχεια του ελληνικού λαού και ανακοίνωσε εκλογές την 21η Μαΐου 2023 παραδίδοντας την εξουσία και απεμπολώντας τη λαϊκή νομιμοποίηση της εξουσίας του. Μία εξουσία που έτσι και αλλιώς καταχράστηκε στον υπέρτατο βαθμό και αν μπορούσε δεν θα παρέδιδε ποτέ.

Το καθεστώς Μητσοτάκη που φυλάκισε τους Έλληνες επί μήνες με το πιο βάναυσο τρόπο στο δυτικό πολιτισμό και πρόσχημα τον κορωνοϊό, που διέλυσε την ελληνική οικονομία και ανάπτυξη, που έκαψε την Εύβοια, που σκόρπισε το θάνατο στα Τέμπη, δολοφόνησε και εκβίασε δημοσιογράφους και αποστράτευσε έντιμους και αρίστους αξιωματικούς, για να ελέγξει την επόμενη ημέρα της καταστροφής της Ελλάδας, έπεσε με κρότο σήμερα την 28η Μαρτίου 2023.

Ο Μητσοτάκης ένας κρατικός τρομοκράτης διέσπειρε τον τρόμο μέσω της ΕΥΠ και των τεχνητών “εχθρών του Κράτους” με μεθόδους που θα ζήλευε κάθε αυταρχικό κράτος. Δεν δίστασε να ονομάσει εχθρούς του Κράτους ακόμα και τους ορκισμένους στην πατρίδα Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Στρατού Φλώρο και Λαλούση για να πετύχει το σκοπό του.

Ξεπούλησε την Ελλάδα στους Ούννους, Γερμανούς και Τούρκους, για να φέρει τη διάλυση της, το τεμαχισμό της στο πρότυπο της Γιουγκοσλαβίας τους επόμενους μήνες και την παράδοση του εθνικού ορυκτού πλούτου μας, μία Ελλάδα χωρίς σύνορα.

Για να το καταφέρει έχει δημιουργήσει ένα φασιστικό Κράτος με υπαλλήλους που τρομοκρατούν κάθε “αντικαθεστωτικό εχθρό του κράτους”. Ελπίζει στην πολιτική ασυλία του μέσω αυτών και της Greek Μafia, μοιράζοντας υποσχέσεις εξουσίας στην τελευταία για να τη χρησιμοποιήσει για τα εθνικά εγκλήματα που θα ακολουθήσουν την 14η Μαΐου 2023.

Μάταια.

Θα δικαστεί για όλα τα εγκλήματά του, παρόλα…

τα σχέδια που έχει κάνει με τον αλγόριθμο της Μαντάμ Ο.
Την 21η Μαΐου 2023 θα μιλήσει ο ελληνικός λαός, μέσω της Singular Logic, και θα εκλέξει την επόμενη Κυβέρνηση συνασπισμού της Ελλάδας.

Την Κυβέρνηση του Λαού, της ευημερίας των Ελλήνων.

loading...