ΑΚΚΕΛ: Οι προκλητικές αντιδράσεις της μαντάμ ΕΣΗΕΑ για Κανάκη, Πολάκη κλπ λερώνουν ακόμη περισσότερο την φωλιά της

Όταν σε ενοχλεί ένα μήνυμα, δεν κυνηγάς τον αγγελιοφόρο. Είτε αυτός λέγεται Κανάκης, Πολάκης, ΑΚΚΕΛ ή όπως τόσα ονόματα έχουν μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ που κατά καιρούς εντόπισαν και τόνισαν κακώς κείμενα και η ΕΣΗΕΑ τούς (μάς) έγραψε κανονικότατα. Πρώτα βλέπεις αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν είναι αλήθεια, αν έχουν δίκιο. Όταν πολύ εύκολα αποκαλυφθεί ότι έχουν δίκιο τότε εσύ ως ΕΣΗΕΑ (για παράδειγμα) έχεις υποχρέωση να λάβεις μέτρα για να διορθώσεις την κατάσταση κάτι που διαχρονικά ΠΟΤΕ δεν έκαναν οι διοικήσεις της ΕΣΗΕΑ.

Αντίθετα κυρίως σήμερα λειτουργούν ως διαχειριστές των δημοσιογράφων που είναι μέλη τους προς όφελος των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων που εκφράζει η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήδη είναι υπερπασίγνωστο ότι η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ έχει εφαρμοστεί στην πράξη στην ΕΣΗΕΑ ως πρότυπο και πολιτικής συγκυβέρνησης.

Βέβαια το λάθος που κάνουν όσοι καταφέρονται σωστά κατά ατόμων που λειτουργούν ως δημοσιογράφοι, είναι να τους αναθέτουν πραγματικά την ιδιότητα του δημοσιογράφου ενώ δεν την έχουν. Αυτοί στους οποίους αναφέρονται άτομα όπως οι Κανάκης, Πολάκης κλπ (όπως πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα) ΔΕΝ είναι δημοσιογράφοι. Είναι στελέχη εξωδημοσιογραφικών χώρων που λειτουργούν σαν δημοσιογράφοι. Κατά τα άλλα, τα γεγονότα και οι συμπεριφορές και τα αποτελέσματα στα οποία αναφέρονται είναι σωστά και μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κολλεγιακής ηπιότητας σε σύγκριση με το τι πραγματικά ισχύει.

Οι υποκριτικές αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ και άλλων του κυκλώματος αποδεικνύουν και με άλλο τρόπο την ορθότητα των κατηγοριών και γενικά σχολίων που αποδίδονται στα στελέχη εξωδημοσιογραφικών χώρων που λειτουργούν σαν δημοσιογράφοι. Το ΑΚΚΕΛ μάλιστα επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο ότι είναι χειρότερη η κατάσταση διότι η μη κάλυψη κάθε τομέα (στην περίπτωσή μας των σιδηροδρομικών προβλημάτων) αποτελεί συνειδητή επιλογή των “μεγάλων” media χωρίς να τους ενδιαφέρει τι προβλήματα δημιουργούνται έτσι, διότι καλύπτουν μόνο αυτά που τους επιτρέπει ο κύκλος συμφερόντων στον οποίο είναι ενταγμένα. Το ΑΚΚΕΛ έχει στείλει εκατοντάδες δελτία τύπου και ανακοινώσεις όχι μόνο για τους σιδηροδρόμους αλλά για κάθε θέμα και “το κύκλωμα” δεν δημοσίευσε ούτε ένα. Το blackout είναι επιλογή τους.

Αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι Τύπος, είναι διάμεσοι είναι media και υπάρχει Τεράστια διαφορά από το ένα στο άλλο. Διαμέσου αυτών oι εγκληματικοί πολιτικοί, οικονομικοί και στρατηγικοί χώροι, που τους χρησιμοποιούν, διοχετεύουν το δηλητήριό τους στους πολίτες, εξοντώνουν την πολυφωνία και φέρνουν blackout σε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τους ίδιους. Η ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών τούς ήταν παντελώς αδιάφορη και την έφαγε το blackout, έτσι απλά. Και έχουμε την μαντάμ ΕΣΗΕΑ να ζητάει συγνώμη με τη γνωστή παράσταση θεάτρου που έδωσε. Το ΑΚΚΕΛ μάλιστα δεν ξεχνάει τον χειρισμό ερώτησής του από την ΕΣΗΕΑ για την μη δημοσίευση απάντησής μας από τον διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας Τα ΝΕΑ. Άλλο ρωτήσαμε και άλλο απάντησε η ΕΣΗΕΑ καλύπτοντας την αντιδεοντολογική ενέργειά του.

Ίσως η χειρότερη και περισσότερο υποκριτική αντίδραση είναι όπως αυτή που προήρθε από στέλεχος του ΣΚΑΪ που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών και περιαυτολογούσε για τον τρόπο που κάλυπτε το γεγονός ενώ έκανε επίθεση σε Κανάκη και άλλους. Αυτού του ανθρώπου δηλαδή πραγματικά “δεν του κόβει” ότι το πρόβλημα είναι ότι ΥΠΑΡΧΕΙ γεγονός για να καλυφθεί; Και ότι όλο το δικό του “το κύκλωμα” είχε βάλει σε blackout οποιουσδήποτε εκτός του κυκλώματός του, που μιλούσαμε και φωνάζαμε ώστε ακριβώς ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ τέτοιο γεγονός και να μην υπάρξει καν ανάγκη να καλυφθεί;

Είναι πολύ χειρότεροι από ότι τους λένε κάθε Κανάκης, Πολάκης κλπ.

loading...