ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά* 

Όχι μόνο αποποιήθηκε της πολιτικής ευθύνης του εις το όνομα του Καραμανλή, όχι μόνο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τα εκτελεσθέντα νιάτα με τη μετάθεση των εκλογών, ώστε να ξεχαστεί ψηφοθηρικά και να “διαλευκανθεί” επί Υπουργίας Γεραπετρίτη το έγκλημα της 1ης Μαρτίου 2023, αλλά ζητάει και μία υποκριτική συγγνώμη για την Ελλάδα που ο ίδιος κυβέρνησε επί 4 έτη αυταρχικά και άλλαξε προς το χειρότερο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας αδίστακτος πολιτικός δολοφόνος υλοποιητής μίας εθνικής τραγωδίας και υπό άλλες συνθήκες εθνικής αξιοπρέπειας και δημοκρατίας θα δικαζόταν στο Γουδί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεπικουρούμενος με την αυτή εξοχότητα της διορισμένης ΠτΔ πίστεψε ότι εκτέλεσε την Ελλάδα.

Κατανόησε τώρα ότι απέτυχε και αντιθέτως τη δόξασε. Ζητάει ως άλλος Ιούδας συγγνώμη χωρίς να κρατάει όμως το πολιτικό σχοινί του για την εξιλέωσή του.

Πιστεύει ότι τα αφεντικά του στη νεοναζιστική αυταρχική Ευρώπη θα τον σώσουν, θα του δώσουν πολιτικό χρόνο και για άλλα εθνικά εγκλήματα εκποίησης εθνικού πλούτου και θυσίας των νέων και της ελπίδας της Ελλάδας.

Αυτό θα του είπε ο στρατηγός του εκτελεστής Αμερικανός σύμβουλος επικοινωνίας Stan Greenberg να πει. Αυτό είπε.

Κυριάκο Μητσοτάκη παραιτήσου και μη ζητάς συγγνώμη χωρίς αντίκρισμα, για το εθνικό έγκλημά σου στον πυρήνα της πατρίδας μας.

Δεν σκότωσες την Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα αναστηθεί και θα σε δικάσει μαζί με τα αφεντικά σου.

Το πνεύμα της είναι Αθάνατο.

Γέννησε ήρωες, οι νέοι Αξιωματικοί της αόρατοι και με οργή ακολουθούν.

Θα εκδικηθούν πολιτικά για τα αδικοχαμένα νιάτα μας που έπεσαν στο δρόμο για τη Μακεδονία μας, που πίστεψες και εσύ ότι τεμάχισες ιππεύοντας δειλούς.

https://thedayaftergr.blogspot.com/2023/03/blog-post_5.html

loading...