Ήταν μια μαγευτική, μια ρωμαίικη ομιλία!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής* 
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Ο Σύγχρονος Δάσκαλος του Γένους μας, από το Κιλκίς, ο Κύριος Δημήτριος Νατσιός, στο Ξενοδοχείο “ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ” στη Χαλκίδα, σε μια κατάμεστη αίθουσα, την Κυριακή (19/3/2023), έκανε μια μαγευτική μια ρωμαίικη ομιλία!
Με την ομιλία του ο Κύριος Δημήτριος Νατσιός, μας μάγεψε!
Είναι πραγματικά, Φίλοι μου, Θεόσταλτος και Θεόπνευστος!
Ήταν καταιγιστικός!.
Μας αποκάλυψε συγκλονιστικά γεγονότα!.
Έχουν έτοιμα στα συρτάρια τους, μας είπε, νόμο προς ψήφιση, για το γάμο των ομοφυλόφιλων!.
Και το γονέα Α και το γονέα Β!
Ξεχάστε τις λέξεις : Μητέρα και Πατέρας, εάν τους ψηφίσετε!.
Θα μας απαγορεύουν να τις γράφουμε, αλλά και να τις λέμε!.
Θα καταργήσουν την Θεόπνευστη Αρχαία μας γλώσσα (τώρα την έχουν εντελώς υποβαθμίσει) για να αποκόψουν τους νέους μας από τους σοφούς Προγόνους μας!
Ετοιμάζουν τις Πρέσπες 2 στο Αιγαίο, για συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους των ενεργειακών πόρων μας!
Αντίο Καστελόριζο με την ΑΟΖ σου, που ενώνεις την Ελληνική ΑΟΖ με την Κυπριακή ΑΟΖ! (είπε χαρακτηριστικά ο κος Νατσιός)
Και συνέχισε ο σύγχρονος Δάσκαλος την ομιλία του λέγοντας : Έχουν κάνει την Ελλάδα μας, όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας!.
Το 68,3% των Ελλήνων (σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ) βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση!
Η Ελλάδα (η ευλογημένη αυτή χώρα), έχει το υψηλότερο ποσοστό φτώχειας στην Ευρώπη μετά τη Βουλγαρία!
Το Υπουργείο Παιδείας έχει μετατραπεί σε Υπουργείο Παιδομαζώματος, μετατρέποντας τα παιδιά μας (με τα άθεα και τα ανθελληνικά βιβλία γλώσσας που βρίσκονται στα σχολεία μας από το 2006), σε σύγχρονους γενίτσαρους (χωρίς αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς πίστη Στον Τριαδικό Θεό μας)
Έχουν ψηφίσει νόμο οι αθεόφοβοι (είπε ο κος Νατσιός) που έχει δικαίωμα ο κάθε νέος και η κάθε νέα όταν συμπληρώσουν το 15ο έτος της ηλικίας του, με μια απλή υπεύθυνη δήλωση, να δηλώνουν ότι θέλουν να αλλάξουν φύλο!.
Και εάν γίνει ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας (με το τρόπο που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας στο σχολείο χωρίς αγάπη για την Πατρίδα)), μήπως η υπεύθυνες δηλώσεις για αλλαγή φύλου πέφτουν βροχή και η Ελλάδα βρεθεί να έχει μόνο κορίτσια (αναρωτήθηκε ο κος Νατσιός) και τότε ποιοί θα πάνε να πολεμήσουν στο μέτωπο?. Οι Γέροντες?.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Αυτός ο Θεόσταλτος και Θεόπνευστος Δάσκαλος του Γένους μας, στην ομιλία του αυτή, μας είπε και άλλα πολλά, που θα μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλες αναρτήσεις μου να σας τα παρουσιάσω!.
Κλείνοντας δε, αυτή τη Θεόπνευστη ομιλία του, ο Ηρωικός αυτός Δάσκαλος (σαν ένας άλλος Κολοκοτρώνης) μας είπε :
<< Η Ελλάδα μας, αδέλφια μου, είναι σκλαβωμένη σε άθεους και απάτριδες Πολίτικούς, που πάνε να την εξαφανίσουν και να τη μετατρέψουν σε μια άθεη και άθλια χώρα!.
Ξεκινάμε αυτό το μεγάλο απελευθερωτικό αγώνα μας, έχοντας δίπλα μας Την Παναγία μας!.
Ο Τριαδικός Θεός μας έβαλε για μια άλλη φορά ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ και αυτή την υπογραφή Του, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ!.
Εμείς θα αγωνιστούμε πρώτα υπέρ Πίστεως και ύστερα υπέρ Πατρίδες!.
Και θα νικήσουμε!.
Ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός είμαι βέβαιος ότι θα αγκαλιάσει το Δημοκρατικό Πατριωτικό κίνημα : ΝΙΚΗ για να μπει στη Βουλή!. Και από εκεί θα δώσουμε τον αγώνα μας, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!.
Η ΝΙΚΗ να αναλάβει τα ινία της ευλογημένης χώρας μας, για να έλθει η ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!!>>.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Αυτή ήταν επιγραμματικά, η ομιλία του σύγχρονου και ηρωικού Δάσκαλου του Γένους, κυρίου Δημητρίου Νατσίου, πιστεύω να σας ικανοποίησε και να σας ενθουσίασε!
Εγώ από την πλευρά μου, ως ένας μικρός δάσκαλος του Γένους μας, ένα μόνο έχω να σας πω :
Να γίνουμε όλοι μας “μικροί” Νατσιοί (ήδη εγώ από σήμερα έγινα) και να μεταλαμπαδεύσουμε ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ και προς τους άλλους αδελφούς μας.
Για να εισχωρήσει η ΝΙΚΗ σε όλα τα ορθόδοξα Ελληνικά σπίτια. Να γίνει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ! : η ΝΙΚΗ στις προσεχείς εκλογές να μπει στη Βουλή!.
Και όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, να πάρει τη διακυβέρνηση της Ελλάδας μας στα χέρια της!.
Και να μπει ξανά Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ, στα σχολεία!.
Γιατί σήμερα δεν είναι κοντά στους μαθητές μας!.
Τον έχουν βγάλει έξω, με τα άθεα βιβλία γλώσσας και τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών που τον εξισώνουν με το Βούδα και με τους άλλους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών!.
Και έτσι οι μαθητές μας να διαπαιδαγωγούνται με Εθνική και με Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση, όπως το άρθρο 16 παράγραφο 2 ορίζει!. (που σήμερα το παραβιάζουν οι κυβερνώντες)
Και να κυριαρχήσει ξανά η Ρωμιοσύνη από άκρον εις άκρον στην Ένδοξη Ελλάδα μας!
Και όλοι περιχαρείς να ανακράξουμε : ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...