Ουκρανία, λίκνο και τάφος των Ευρωπαίων

Το τέλος ενός πολιτισμού είναι πανομοιότυπο με εκείνο ενός ζωντανού όντος. Απλώς χρειάζεται λίγο περισσότερο για να εξαφανιστεί όπως χρειάστηκε λίγο περισσότερο για να ζήσει?

 

Μπορεί επίσης να πεθάνει ακριβώς στα μέρη όπου γεννήθηκε, όπως ένας άνθρωπος, που είναι προσκολλημένος στη γη του.   Είναι ένας νόμος του κυκλικού χρόνου που σημαίνει ότι μια επανάσταση – μια ζωή – ξεκινά από ένα σημείο για να φτάσει, στο τέλος της πορείας της, στην αφετηρία της για να ξαναρχίσει έναν άλλο κύκλο.  Α.
Η κούνια το λίκνο των Ινδοευρωπαίων Ινδοευρωπαϊκός πολιτισμός, Το 1 γεννήθηκε από αυτό των κουργκάν που χρονολογείται από την 5η έως την 3η χιλιετία πριν από την εποχή μας, επομένως στις αρχές της τελευταίας από τις τέσσερις εποχές, την Εποχή του Σιδήρου ή Kali-Yugaή Σκοτεινή Εποχή2 .
Ένα κουργκάν είναι ένας τύμβος, ένας τύμβος, που καλύπτει μια συχνά συλλογική ταφή. αυτά τα κουργκάν διανέμονται στα ανατολικά της Ουκρανίας (Ντον, Δνείπερος) και στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας (Βόλγα). Αλλά ο πολιτισμός των κουργκάν απέχει πολύ από το να περιορίζεται μόνο σε αυτήν την περιοχή. εκτείνεται μάλιστα στα δυτικά της Σιβηρίας και επομένως μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι σχεδόν ολόκληρη η Ρωσία , με την ασιατική προέκτασή της, που είναι το λίκνο των Ινδοευρωπαίων.
Πιο συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό τμήμα του αποτελείται από αλβανικούς, αρμενικούς, βαλτικούς, κελτικούς, γερμανικούς, ελληνικούς, πλάγιους και φυσικά σλαβικούς λαούς.  [Σημείωση του συντάκτη: Η υπόθεση μιας ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής και πολιτιστικής κοινότητας, η οποία θα είχε ασκήσει επιρροή στους λαούς της Ευρασίας, είναι σε μεγάλο βαθμό αμφισβητήσιμη, επειδή ο υποτιθέμενος πληθυσμός που μιλά πρωτοϊνδοευρωπαϊκά δεν έχει αφήσει αρχαιολογικά ίχνη. ιστορικό ντοκουμέντο που θα μπορούσε να του αποδοθεί άμεσα. Ως εκ τούτου είναι πολύ εύθραυστο και ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων σε επαρκή ποσότητα θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
Επιπλέον, μάλλον τείνει να περιορίσει τη βλαβερή επιρροή που αποδίδεται αργότερα στο άρθρο στον «Πρίγκηπα αυτού του κόσμου», ο οποίος, αν ιδρυθεί, δεν περιορίζεται ωστόσο στο ευρασιατικό θέατρο. Και στις μέρες μας, η ιδέα του πολιτισμού έχει παγκόσμια εμβέλεια. Είναι ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός που απειλείται με εξαφάνιση ή τουλάχιστον με ισχυρή οπισθοδρόμηση και παρακμή, ειδικά από την πνευματική γωνία.]  Τα φώτα της δημοσιότητας είναι προφανώς στραμμένα τα τελευταία χρόνια στην Ουκρανία, η οποία από μόνη της έχει περίπου 100.000 τύμβους , οι οποίοι, σύμφωνα με τη διεθνή εφημερίδα Le Courrier της 4ης Μαρτίου 2011, δεν προστατεύονται σε καμία περίπτωση. και ο τρέχων πόλεμος μάλλον δεν βοηθά τα πράγματα:  «  Όμως, στα μάτια των ειδικών, η απόλυτη αδιαφορία του ίδιου του ουκρανικού λαού αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή.
Οι «υπόγειοι αρχαιολόγοι » , αυτοί που ανασκάπτουν κρυφά τοποθεσίες αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα προς μεταπώληση, είναι συγκριτικά λιγότερο επικίνδυνοι από τους επίσημους αξιωματούχους που, εν αγνοία τους, αρνούνται κατηγορηματικά να προστατεύσουν τα ερείπια αρχαίων πόλεων και ταφικούς τύμβους, όταν δεν το διαπράττουν εσκεμμένα. εγκλήματα που, για παράδειγμα, επιτρέπουν το άνοιγμα εργοταξίων σε καταγεγραμμένες τοποθεσίες . »
Ως αστείο, θα ελπίζαμε ότι ένα από τα πρωταρχικά καθήκοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ήταν η διατήρηση και η αποκατάσταση αυτής της κοινής κληρονομιάς. Αλλά όχι, η ΕΕ έχει καλύτερα πράγματα να κάνει: είναι απασχολημένη να αναγκάζει τον ευρωπαϊκό πληθυσμό να τρέφεται με κατσαρίδες και αμερικανικά κοτόπουλα με ορμόνες. Τώρα γνωρίζουμε ότι η ΕΕ είναι μόνο ένα από τα γρανάζια που επιτρέπουν στην Αμερική να διατηρήσει την κυριαρχία της στον κόσμο, μαζί με άλλους διεθνείς φορείς που δημιούργησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ κ.λπ. με τη βοήθεια του εκτελεστή των βρώμικων πράξεών της, της CIA που υποκίνησε όλες τις λεγόμενες «  έγχρωμες επαναστάσεις  » στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Ουκρανίας.  Το λίκνο της Ρωσίας
Η Ουκρανία είναι επίσης το λίκνο της σημερινής Ρωσίας. Όταν οι Ανατολικοί Σλάβοι εγκαταστάθηκαν στη σημερινή Ουκρανία τον 7ο αιώνα, βρήκαν Φινλανδούς, Βαλτικούς και Χαζάρους λαούς και άρχισαν να χτίζουν οχυρωμένες φάρμες σε αυτό το έδαφος. Ήταν τον 9ο αιώνα που Σουηδοί Βίκινγκς , ονομαζόμενοι Βάραγγοι ή Ρώσοι, έμποροι, πολεμιστές, αναζητώντας δρόμους προς το Βυζάντιο, υπό την ηγεσία του Άσκολντ, κατέλαβαν το πριγκιπάτο του Κιέβου που ιδρύθηκε από τους Ανατολικούς Σλάβους.
Ένας άλλος Βαράγγιος ο Όλεγκ είχε σκοτώσει τον Άσκολντ και μετακόμισε στο Κίεβο και ίδρυσε το πρώτο ρωσικό κράτος ( Κίεβο Ρως) με την υποτέλεια των άλλων γειτονικών ρωσικών και σλαβικών ηγεμών. Το Kievan Rus θα επεκταθεί και θα γίνει το μεγαλύτερο κράτος στην Ευρώπη. Ο Vladimir Α er (980−1015) θα ενσαρκώσει το απόγειο αυτής της Πολιτείας. Και οι Ρώσοι και οι Σλάβοι θα γίνουν τελικά οι ίδιοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας .  Β. Ο τάφος και Αμερικανικές μηχανορραφίες.  Για να μείνουμε στο θέμα μας, την Ευρώπη, θα επιστρέψουμε μόνο στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να συζητήσουμε εν συντομία τον ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών στη διεθνή πολιτική, καθώς οι αμερικανικές ενέργειες είχαν σκοπό να επιβάλουν στον πλανήτη την άποψή τους για τον εμπορικό κόσμο (μεταμφιεσμένος ως μια «δημοκρατική» μεσσιανική σταυροφορία βασισμένη στις παιδικές και δογματικές πεποιθήσεις των πρώτων «προσκυνητών», χρονολογείται (τουλάχιστον) από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα αποκλειστικά οικονομικά και ιδιοτελή κίνητρα που υπαγορεύουν τις αμερικανικές θέσεις, η Αμερική ήταν παρούσα σε όλες τις σκηνές των συγκρούσεων, πριν και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: ο Χίτλερ μπόρεσε να έρθει στην εξουσία μόνο χάρη στη χρηματοδότηση ορισμένων Αμερικανικές τράπεζες και εταιρείες όπως η Morgan, η Chase Manhattan (Rockfeller), η Ford, η General Motors, η Standard Oil κ.λπ.
Αυτή η Αμερική θα είναι εξίσου παρούσα μετά τον πόλεμο για να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Ένας από τους ιδρυτές αυτής της δομής θα είναι ο Jean Monnet , πράκτορας της CIA σύμφωνα με τη Marie-France Garaud3 , ο Philippe de Villiers, ο François Asselineau και πολλοί άλλοι, ενώ άλλοι ιδρυτές αυτού του θεσμού όπως οRobert Schumanκαι ο ΒέλγοςPaul-Henri Spaakθα παίξουν το ρόλο απλών εκτελεστών στην υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.   Τότε το Σχέδιο Μάρσαλ (1948) θα ολοκληρώσει την εγκαθίδρυση του συστήματος υποταγής της Ευρώπης στις Ηνωμένες Πολιτείες . Αυτό το δάνειο που χορηγήθηκε σε μια Ευρώπη σε ερείπια δεν ήταν προφανώς για φιλανθρωπικούς σκοπούς και μόνο η Σοβιετική Ένωση το αρνήθηκε για να μην εξαρτηθεί από τις ΗΠΑ.
4 .  « Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει μια επιχείρηση αποικιοκρατίας, η βοήθεια είναι ένα δηλητηριασμένο δώρο », κατήγγειλε ο Στάλιν . ” Οι χώρες που το αποδέχονται θα χάσουν την εθνική τους κυριαρχία και την οικονομική τους ανεξαρτησία .” Και οι Obs5 εξηγεί αυτό το ανόητο παζάρι: «Μια πρώτη δόση 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων(52 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα)διατίθεται στις υπογράφοντες χώρες. Το ECA(Οικονομική Διοίκηση Συνεργασίας)είναι αρμόδιο για τον έλεγχο και τη διαχείριση των κεφαλαίων. Τα δολάρια επιστρέφουν στις Ηνωμένες Πολιτείες: υποστηρίζουν την οικονομία και καθαρίζουν τα πλεονάσματα.
Η Αμερική του Τρούμαν κάνει την Ευρώπη την αγορά της, αφού ό,τι αγοράζεται εκεί είναι αμερικανικό. Πίσω από το Σχέδιο Μάρσαλ λοιπόν κρύβεται μια τρομερή μηχανή προπαγάνδας για την ενίσχυση του αμερικανικού τρόπου ζωής και την προώθηση της χώρας. Το 1953, ο Τζορτζ Μάρσαλ θα λάβει το Νόμπελ Ειρήνης για τη «διάσωση» της Γηραιάς Ηπείρου. »  Οι Αμερικανοί σίγουρα δεν έχουν φαντασία: αυτό το σχέδιο Μάρσαλ ήταν τόσο επιτυχημένο για την επιχείρησή τους που δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν συγκρούσεις (όλα τα οφέλη για το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα) για να ξαναχτίσουν χώρες που θα είχαν καταστρέψει πριν ή να λεηλατήσουν τους πόρους τους . Η λίστα είναι ατελείωτη (η τελευταία: Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Σερβία, Αφγανιστάν).
Η Ουκρανία μόλις μπήκε στη μάχη και εκεί, οι ΗΠΑ τα πάνε πολύ καλά: ζητούν από μια μικρή χώρα, την Ουκρανία, να πολεμήσει ενάντια σε μια μεγάλη χώρα που αρνείται την κυριαρχία τους (τη Ρωσία). Η Ουκρανία στέλνει τον πληθυσμό της για σφαγή, τα όπλα προμηθεύονται από τους Ευρωπαίους και είναι οι αμερικανικές εταιρείες (υπό την ηγεσία της Blackrock) που θα ξαναχτίσει την κατεστραμμένη Ουκρανία, σε βάρος των ίδιων Ευρωπαίων.   Είναι προφανές ότι αυτές οι ίντριγκες μοιάζουν πολύ με τις μεθόδους των τραμπούκων και δεν είναι άξιες ενός κράτους , και ακόμη λιγότερο ενός κράτους που εξακολουθεί να είναι το πιο ισχυρό στον κόσμο. Αλλά είναι ένας κολοσσός με πόδια από πηλό.  Μια κακιά αίρεση Δεν είναι μόνο αυτό. Παραμείναμε μέχρι στιγμής με μια ιστορική ανάλυση των γεγονότων, πολιτική, επιφανειακή και βασική ύλη που επηρεάζει ελάχιστα το πραγματικό διακύβευμα της πορείας του κόσμου. Γιατί πίσω από τα έθνη, και ειδικά πίσω από τις ΗΠΑ, στέκονται οι πραγματικοί κύριοι του πλανήτη που τραβούν τα νήματα των μαριονέτες που είναι αυτοί οι αρχηγοί κρατών που έχουν μόνο μια εξαιρετικά μειωμένη εξουσία.
Με την πρόσφατη, απροσδόκητη και βάναυση εμφάνιση αυτής της πανίσχυρης παιδοσατανιστικής παγκοσμιοποιητικής κάστας, μπήκαμε σε έναν άλλο κόσμο που οι άνθρωποι της Παράδοσης δεν πίστευαν ότι ήταν δυνατός. Ο επιστήμονας προσδιορισμός αυτής της φυλής ονομάζεται διανθρωπισμός, και τον ορίζω πιο πεζά ως εκδήλωση του τιτανισμού.  Τα οξυδερκή και περίεργα μυαλά (ομαδοποιημένα με τον γενικό όρο « συνωμοσιολόγοι ») γνώριζαν, ωστόσο, ότι αυτή η ολιγαρχία θα αποκάλυπτε την ύπαρξή της υπό το φως, αν μπορώ να το πω, όταν θα είχε ολοκληρώσει την εφαρμογή των υπομονετικά κατασκευασμένων μοιραίων σχεδίων της.
Για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια, γιατί η κληρονομιά του προέρχεται από τους πιο σκοτεινούς αιώνες και από τις πιο κακές καταβολές.  Δεν θα επιστρέψω στα κίνητρα αυτής της διαβολικής αίρεσης που αναφέρθηκαν ήδη σε αρκετά από τα άρθρα μου στον ίδιο ιστότοπο.6 .
Ακόμη και οι πιο λογικοί σχολιαστές δεν μπορούν να βρουν άλλη λέξη για να προσδιορίσουν τον μεγάλο κουκλοπαίκτη που διευθύνει τις φασαρίες αυτών των ανθρώπων που πείθονται να είναι οι κύριοι του κόσμου. τον αποκαλούν Πρίγκιπα αυτού του κόσμουή, απλά όπως ο οικονομολόγοςCharles Gave:ο Διάβολος7 .  Η κάστα δρα παντού, σε ολόκληρο τον πλανήτη, με πολύ διαφορετικές μεθόδους, σε εξίσου ποικίλους τομείς, με κύριο στόχο την εξάλειψη του «παλιού» κόσμου, που είναι, για τους λογικούς ανθρώπους, ένας κόσμος που έζησε από τη δημιουργία του, σύμφωνα με φυσικές εντολές, όπως ο Θεός σχεδίασε τον κόσμο.  Έχω επιλέξει εδώ τρία επίπεδα παρέμβασης της Σέχτας σε αυτήν την πανοπλία άπειρης χρήσης.  Καταστρέψτε τις ρίζες του αρχαίου κόσμου Μίλησα για επιφανειακή ανάλυση των γεγονότων προκαλώντας τις απαιτήσεις της Βόρειας Αμερικής ως Κράτους. Μάλλον γι’ αυτόν τον λόγο ονομάζουμε, αντίθετα, « βαθύ κράτος » τα μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης που διοικούν, λίγο-πολύ κρυφά, τη χώρα, δηλαδή αυτούς που λαμβάνουν τις οδηγίες τους για την αίρεση.
Τα βαθιά κίνητρα της αίρεσης είναι να καταστρέψει αδυσώπητα ό,τι, στη Γη, έχει σχέση με την Παράδοση και την προέλευση αυτής της Παράδοσης, χονδρικά, όλες τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς που έχουν διατηρήσει έναν παραδοσιακό χαρακτήρα ή κάποια θραύσματα αυτού του χαρακτήρα.  Έτσι οι Ηνωμένες Πολιτείες, που σκόπιμα έχουν αποκοπεί από τις ευρωπαϊκές τους ρίζες και επομένως δεν έχουν καμία, στην ηγεμονική τους εμμονή να σπάσει την Ανατολική και τη Δυτική Ευρώπη, τη Δύση, για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με μια συμμαχία της παλιάς Ευρώπης και της παλιάς Ευρώπης και Η Ρωσία μεταφέρει σίδηρο, φωτιά και βόμβες (με τη συνενοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης) για πρώτη φορά στη Σερβία. Στόχος είναι να αφαιρεθεί από την αρχική του κοιτίδα, που είναι η περιοχή του Κοσσυφοπεδίου, και έτσι να δημιουργηθεί ένα ισλαμικό και διεφθαρμένο κράτος στην Ευρώπη.
Η διαδικασία καταστροφής της Ουκρανίας αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια της Αμερικής να βλάψει, οριστικά, πιστεύει, την προέλευση τόσο της Ευρώπης όσο και της Ρωσίας.  Θα θυμόμαστε ακόμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν, μερικές φορές υπό ισλαμική ψεύτικη σημαία, τους αρχαίους ιερούς χώρους του Ιράκ και της Συρίας όταν ήταν η Μεσοποταμία. Για να πετύχουν αυτές οι επιθέσεις, η κοινή γνώμη έπρεπε να είναι προετοιμασμένη να τις θεωρήσει ως οφέλη.  Μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά εδώ είναι μια άλλη πληροφορία που θα τείνει να αποδείξει ότι ο ανώνυμος εχθρός μας, αν δεν έχει ενδοιασμούς, δεν είναι εντελώς ακαλλιέργητος: το οπτικό σύμβολο, αναμφίβολα το πιο ομοιόμορφα διασκορπισμένο σε ολόκληρο τον πλανήτη. αρχαίοι πολιτισμοί είναι η σβάστικα. Εμφανίστηκε στην Ευρώπη ταυτόχρονα σε διαφορετικούς πολιτισμούς της Ανατολικής Ευρώπης, σύγχρονους με τον πολιτισμό των Κούργκαν: τον πολιτισμό της Βίντσα στη Σερβία και τον πολιτισμό του Κουκουτένι-Τριπολίας, που εκτεινόταν από τα Καρπάθια έως τον Δνείπερο, από τη Ρουμανία έως την Ουκρανία. Σερβία και Ουκρανία, τι σύμπτωση!
Η σβάστικα είναι ένα ηλιακό σύμβολο που συμβολίζει τον κύκλο του ήλιου και συνεπώς την αιωνιότητα, οι αρχαίοι θεωρούσαν ότι ο Ήλιος ήταν αιώνιος. Μεταξύ των Ινδουιστών, είναι επίσης ένα σημάδι καλωσορίσματος και μια ευχή για καλή υγεία.  Για την αρχέγονη Παράδοση είναι σίγουρα ηλιακό σύμβολο με την υποτιθέμενη κυκλική του κίνηση αλλά και πολικό αν αναλογιστούμε τον κεντρικό άξονα, αμετάβλητο και υπερβατικό, του τροχού.  Αντιστρέψτε τις παραδοσιακές αξίες και σύμβολα Η Αρχέγονη Παράδοση υποστηρίζει ότι στο τέλος ενός κύκλου, όλες οι παραδοσιακές αξίες αντιστρέφονται ή κοροϊδεύονται. Αυτό ονομάζεται παρωδία, που θα βρει την κορύφωσή της με την εμφάνιση του κλόουν Ζελένσκι .
Αυτό συνέβη και όταν οι Ναζί κατέλαβαν τη σβάστικα και έγινε ευρύτερα γνωστή ως η σβάστικα.   Είναι αυτή η ίδια σβάστικα που έλαβε ως έμβλημα ένα μεγάλο μέρος του ουκρανικού στρατού, ιδιαίτερα από το τάγμα Azov που ισχυρίζεται ότι είναι ο Bandera, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της Οργάνωσης Ουκρανών εθνικιστών που συνεργαζόταν με τους Γερμανούς Ναζί δημιουργώντας το Ουκρανική Λεγεώνα υπό τη διοίκηση του γερμανικού στρατού.
Όποιος έχει δει μια φωτογραφία αυτών των Ουκρανών νεοναζί μένει έκπληκτος ή παρασύρεται από ένα μεγάλο ξέσπασμα γέλιου, βλέποντας τα σώματα αυτών των κολοσσών με τατουάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια με σβάστικες, πορτρέτα του Χίτλερ ή του Μπαντέρα και φορεμένα στο λαιμό του και μπρατσάκια εξίσου κακόγουστο. Είμαστε πολύ μακριά από την καλοπροαίρετη έννοια της ινδικής σβάστικας .  Τρομακτικοί κλόουν: αυτό είναι αναμφίβολα το αποτέλεσμα που επιδιώκουν οι υποστηρικτές αυτού του πολέμου. Επικεφαλής αυτών των νεοναζί, ένας «κωμικός» περισσότερο γελοίος παρά τρομακτικός: ο πρόεδρος τους Ζελένσκι, ένας κλόουν στο επάγγελμα, που παίζει σε τηλεοπτικές εκπομπές, που «έπαιζε πιάνο όρθιος». με το φύλο του.
Είναι ο «ήρωας» που έχουν βάλει οι Δυτικοί (Αμερικανοί και Ευρωπαίοι) για να ενσαρκώσουν την αντίσταση ενάντια στον Ρώσο «εισβολέα».  Νεοναζί με επικεφαλής έναν διεφθαρμένο Εβραίο κλόουν με τακούνια στιλέτο ; Μα τι είναι πάλι αυτή η τρέλα;
Και οι γενναίοι μικροί καλά κατηχημένοι Γάλλοι δημοκράτες μας, που ουρλιάζουν για θάνατο μόλις δουν τη σκιά ενός ψηφοφόρου του Zemmour που τον αποκαλεί Ναζί (η πιο διαβόητη προσβολή στη Γαλλία), είναι έτοιμοι να ρίξουν στην αγκαλιά αυτών των ηλίθιων αλλά στολισμένες μαριονέτες σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα καλύπτοντάς τις με αγκαλιές. Μπορεί ένας ψυχίατρος να εξηγήσει τέτοιου βαθμού σχιζοφρένεια; Ζούμε σε ένα υπαίθριο ψυχιατρείο όπου μόνο άτομα που έχουν διατηρήσει λίγη κοινή λογική είναι κλεισμένα.
Αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις πτυχές της παρακμής που επιθυμεί και οργανώνει ο «Πρίγκιπας αυτού του κόσμου». Άλλοι νόμοι, μέτρα, ρυθμίσεις, λαμβάνονται με ξέφρενους ρυθμούς για να εκμηδενιστούν κάθε ίχνος κοινής λογικής και όλα τα υπολείμματα πολιτισμού. Αυτά τα μέτρα ισχύουν κυρίως για τον λευκό κόσμο και ιδιαίτερα για τον παραδοσιακό ευρωπαϊκό κόσμο που χρησιμεύει ως εργαστήριο για όλα αυτά τα βρώμικα πειράματα που επινοούνται από τους τρελούς που μας κυβερνούν.  Θα αναφέρουμε ως παράδειγμα μόνο δύο από αυτά τα μέτρα που ελήφθησαν πρόσφατα από τις δυτικές χώρες και μια πρόταση που έχει πιθανότητες επιτυχίας:  1.
Από εδώ και πέρα, η γαλλική και η ευρωπαϊκή γαστρονομία πρέπει απλώς να συμπεριφέρονται και οι τρελοί σεφ μας θα γίνουν ακόμα πιο (τρελλοί): θα αναγκαστούν να μαγειρεύουν κατσαρίδες και άλλες κατσαρίδες . προς το παρόν, σκουλήκια αλευριού και «οικιακά τριζόνια» (εξημερωμένα από ποιον;) σε μορφή σκόνης σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 3 Ιανουαρίου 2023. Γνωρίζουμε τη διαδικασία του τσιμπήματος (είναι η περίπτωση να το πούμε ) όλων αυτών των αντιδημοκρατικών αποφάσεων που μας κάνουν να καταπίνουμε συνεχώς… φίδια.  2.
Η σύνταξη νόμων στις δυτικές χώρες έχει αυτό το πλεονέκτημα για τους συντάκτες τους ότι τους επιτρέπει να λένε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα επιβάλλουν οι νόμοι. μέσω εξαιρέσεων και άλλων παρεκκλίσεων, σε κάνουν εύκολα να φαίνεσαι ανόητος.
Αυτό συμβαίνει με τον νόμο που εγκρίθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2023 από το (αριστερό) ισπανικό κοινοβούλιο σχετικά με την «ευημερία των ζώων» που προβλέπει κυρώσεις για όσους «με οποιοδήποτε μέσο ή διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής φύσης, προκαλούν τραυματισμό σε ένα σπονδυλωτό ζώο που χρειάζεται κτηνιατρική περίθαλψη για να αποκαταστήσει την υγεία του », που επομένως ισοδυναμεί, κυκλικά, σε ευτελή ζωοφιλία , εφόσον οι «εραστές» των ζώων δεν τους προκαλούν «τραυματισμό».  3. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2022, μια Νορβηγίδα ακαδημαϊκός, η Anna Smadjor, προτείνει τη χρήση εγκεφαλικά νεκρών γυναικών ως παρένθετες μητέρες για, όπως λέει, «να παράσχει ένα άλλο μέσο κύησης σε μελλοντικούς γονείς που επιθυμούν να κάνουν παιδιά, αλλά δεν μπορούν ή προτιμάς να μην τα αντέχεις ».
Αυτή είναι μόνο μια πρόταση προς το παρόν. αλλά, με βάση την εμπειρία PMA και GPA, όλα δείχνουν ότι αυτή η πρόταση θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Αυτό είναι παρόμοιο με τη νεκροφιλία .  Εντομοφαγία, ζωοφιλία, νεκροφιλία, παιδοφιλία , για να μην αναφέρουμε όλες τις παρεκκλίσεις LGBTQIA+, την προώθηση των αλλαγών φύλου στα σχολεία, τους «άντρες» εγκύους κ.λπ. Εδώ βρισκόμαστε στην αρχή του 2023. Τι πρόοδος! Ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα! Ευχαριστώ πρίγκιπα μου!  Υποταγή και μείωση πλανητικού πληθυσμού Η αίρεση κατέχει τέλεια τις τεχνικές της προπαγάνδας, οι οποίες ονομάζονται « κοινωνική μηχανική ». Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αιχμαλωτίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2020 από τις ριζοσπαστικές οδηγίες που επέβαλε και συμμορφώθηκαν χωρίς να διαμαρτύρονται για όλες τις οδηγίες, ακόμη και τις πιο ανόητες.
Η λοβοτομή ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των καλλιεργημένων περιβαλλόντων, αν όχι περισσότερο, ήταν απολύτως επιτυχής. Αυτός ήταν, για τους ηγέτες μας, ο κύριος στόχος να επιτύχουν, η ψευδοπανδημία που ακολουθήθηκε από ψευδοεμβόλια κατέστησε δυνατή την επαλήθευση του βαθμού υποβολής των πληθυσμών. Το δεύτερο μέρος αυτής της επιχείρησης ήταν λιγότερο πειστικό και δεν επέτρεψε δραστική μείωση των πληθυσμών, ακόμη και αν η θνησιμότητα αυξήθηκε σημαντικά στις δυτικές χώρες μετά τον εμβολιασμό και ακόμη και αν μπορούμε να αναμένουμε πολλές θανατηφόρες συνέπειες στα επόμενα χρόνια.
Ωστόσο, λόγω αυτής της πλύσης εγκεφάλου που έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, δεν πρέπει να περιμένουμε την αφύπνιση και ακόμη λιγότερο οποιαδήποτε εξέγερση.  Όσον αφορά την ουκρανική υπόθεση, η ίδια προπαγάνδα που λειτούργησε τόσο καλά ασκήθηκε και στους Γάλλους με την ίδια επιτυχία. Πόσοι δήμαρχοι έχουν υψώσει την ουκρανική σημαία στο αέτωμα του δημαρχείου τους (και συνεχίζουν να το κάνουν)8 !  Αυτή η αδράνεια και, πρέπει να πούμε, αυτή η δειλία του πληθυσμού, δεν προοιωνίζεται καλά . Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη εάν στη Γαλλία ο πρόεδρος Μακρόν συνεχίσει τις προκλήσεις του κατά της Ρωσίας σαν να ήταν το Πριγκιπάτο της Ανδόρας.  Από εδώ και πέρα, δύο μπλοκ συγκρούονται: αυτή των παγκοσμιοποιητών που υποστηρίζουν την καθαρή και απλή εξαφάνιση όλων των παλαιών δομών, ιδιαίτερα των ευρωπαϊκών (και πιθανώς των λαών που τις έχτισαν). και αυτή των παραδοσιακών όλων των μεγάλων πολιτισμών που δεν εγκατέλειψαν τον εαυτό τους να αποκοπούν από τις ρίζες τους, που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον τα δύο τρίτα των πληθυσμών του πλανήτη.

 

Η Ρωσία, ισχυρή στις ινδοευρωπαϊκές καταβολές της και στις καταβολές των δημοκρατιών που τη συνθέτουν, ηγείται της μάχης. Είναι ένας λαός του οποίου το πλούσιο παρελθόν ήταν κατά κάποιο τρόπο παγωμένο κατά τα 70 χρόνια της σοβιετικής περιόδου. ξυπνά, αγνό και ανέπαφο, με τον δυναμισμό της νιότης, και όλο και πιο κοντά στις ρίζες του καθώς επανεμφανίζονται με όλη τη δύναμη της αναγέννησής τους.  Το αποτέλεσμα του πολέμου που η Ρωσία και οι σύμμαχοί της θα μπορούσαν να διεξάγουν ενάντια σε αυτό το κοπάδι ζόμπι που έχει γίνει Δύση είναι αναμφισβήτητο.
loading...