Οργάνωση με την ονομασία ”Σύνδεσμος Αρβανιτών & Αλβανών” ζητάει να αναγνωριστεί ως Αλβανική μειονότητα!

– Πανηγυρίζουν την δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας-Γράφουν πως οι Αρβανίτες είναι Αλβανοί!

Ανοίγει ο ”Ασκός του Αιόλου” στη χώρα μας πλέον! Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.

Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μία ομάδα στο ”Facebook” με το όνομα ”Συνδεσμος Αρβανιτων & Αλβανων 2015”, κοινοποίησε το ποστ από το ”Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”, αναφέροντας τα εξής:

”Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. Εμποδίζει την Αρβανιτική κοινότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά της στον Αρβανιτισμό.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη μειονότητες. Το Ελληνικό κράτος έχει νομικές υποχρεώσεις απέναντι τους.Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο με 39 έγγραφα ότι οι Αρβανίτες είχαν Αλβανική Εθνική Συνείδηση”!

Πρόκειται για μία απίστευτη προπαγάνδα εντός ελληνικού εδάφους!

Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα!

Δείτε εικόνες:

directus.gr/

loading...