Ν.Τραμπ: «Είμαστε κοντά στον Γ’ ΠΠ εξαιτίας της κυβέρνησης Μπάιντεν – Όταν γίνω πρόεδρος θα εξαλείψω το αμερικανικό “βαθύ κράτος”»

«Ποτέ δεν ήμασταν τόσο κοντά σε έναν Γ’ ΠΠ όπως σήμερα υπό την ηγεσία του Τζο Μπάιντεν.

Μια παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικά οπλισμένων δυνάμεων θα σήμαινε θάνατο και καταστροφή σε μία κλίμακα ασύγκριτη στην ανθρώπινη ιστορία. Θα είναι πυρηνικός Αρμαγεδδών».

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αποφύγεις αυτόν τον εφιάλτη. Θα τνο αποφύγουμε, αλλά χρειαζόμαστε νέα ηγεσία», τόνισε.

Ο Τραμπ κάλεσε όλες τις πλευρές της ουκρανικής σύγκρουσης να συμφωνήσουν σε κατάπαυση του πυρός για να αποφευχθεί ο «παγκόσμιος πόλεμος».

Ο Ν.Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο κατά του «βαθέως αμερικανικού κράτους» το οποίο στηρίζει την παγκοσμιοποίηση και την παράλογη προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου με την Ρωσία «και όποιος επιζήσει» προκειμένου να διατηρήσουν την παγκόσμια ηγεμονία!

«Επιπλέον, πρέπει επίσης να υπάρξει μια πλήρης δέσμευση για την εξάρθρωση ολόκληρου του παγκοσμιοποιητικού νεοσυντηρητικού κατεστημένου που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους, προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δημοκρατία στο εξωτερικό, ενώ μας μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα και τριτοκοσμική δικτατορία, εδώ μέσα στο σπίτι μας», δήλωσε ο Τραμπ.

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αμυντική γραφειοκρατία, οι υπηρεσίες πληροφοριών και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να αναθεωρηθούν πλήρως. Πρέπει να βάλουμε την Αμερική Πρώτα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στους παγκοσμιοποιητές είπε ότι «συνεχίζουν να προσπαθούν να φέρουν τον κόσμο σε σύγκρουση με μια πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία με βάση το ψέμα ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη απειλή μας».

«Αλλά η μεγαλύτερη απειλή για τον δυτικό πολιτισμό σήμερα δεν είναι η Ρωσία», επεσήμανε. «Πιθανότατα είμαστε εμείς οι ίδιοι και μερικοί από τους φρικτούς ανθρώπους που μισούν τις ΗΠΑ και μας αντιπροσωπεύουν».’

«Είναι οι μαρξιστές που μας έβαλαν να γίνουμε ένα έθνος χωρίς Θεό. Και είναι η τάξη των παγκοσμιοποιητών που μας έχει κάνει απόλυτα εξαρτημένους από την Κίνα και άλλες ξένες χώρες που βασικά μας μισούν», είπε ο Τραμπ.

«Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής, κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό, κρατώντας μας αποσπώντας την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι», συνέχισε.

«Αυτές οι δυνάμεις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην Αμερική από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν η Ρωσία και η Κίνα. Η εξάλειψη αυτού του άρρωστου και διεφθαρμένου κατεστημένου είναι το μνημειώδες καθήκον για τον επόμενο πρόεδρο – και είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κάνει την δουλειά. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να γίνει», κατέληξε.

loading...