Μετά τις εκλογές υπογράφουν τις «Πρέσπες του Αιγαίου», Μητσοτάκης Τσιπρας Ανδρουλάκης και εκχωρούν στη Τουρκία, ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ* 

Αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη,
Σου αφιερώνουμε παλαιότερες δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή, γιατί είμαστε βέβαιοι πως εσένα έχουν για αποδέκτη, εσένα που είσαι έτοιμος να παραχωρήσεις στην Τουρκία συγκυριαρχία του Αιγαίου και συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ, ολοκληρώνοντας το εθνικό έγκλημα που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Κ. ΣΗΜΙΤΗ!
«Είναι πράγματι αληθές ότι έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις με τον κ. Σημίτη και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του.
Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Δεν διαπραγματευόμαστε εθνική κυριαρχία και δεν την θέτουμε στην κρίση κανενός.
Μοναδικό θέμα προς επίλυση με την Τουρκία: η υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ.
Διαφορετικές αντιλήψεις θα με βρίσκουν πάντα αντίθετο»!

Μετά τις εκλογές υπογράφουν τις «Πρέσπες του Αιγαίου», Μητσοτάκης Τσιπρας Ανδρουλάκης και εκχωρούν στη Τουρκία, ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Η αδελφή του Πρωθυπουργού κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, χωρίς ντροπή αποκάλυψε πως «δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση πόρων» στην Ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία.
Δηλαδή εμφανίζεται ως κουβαρντού με τον εθνικό ορυκτό πλούτο και είναι έτοιμη να παραχωρήσει, ένα σημαντικό μέρος του στη Τουρκία.
Άραγε εάν οι γείτονες της κόρης και αδερφής δύο Πρωθυπουργών της Ελλάδος, εάν της ζητούσαν να συνεκμεταλευτούν τα δικά της ακίνητα ή να μοιραστούν τις καταθέσεις ή τα κέρδη από τις μετοχές της οικογένειας της, θα είχε ή όχι ταμπού;
Οφείλει η κ. Μπακογιάννη, να απαντήσει στον ελληνικό λαό εάν εκτός από την ίδια την βουλευτίνα ΧΑΝΙΩΝ, διαφωνεί ή συμφωνεί ο αδελφός της, πως η επέκταση των χωρικών υδάτων στα δώδεκα μίλια αποτελεί υποχρέωση και όχι απλά δικαίωμα της Ελλάδας;
Εμείς οφείλουμε να θυμίσουμε ότι, πλην του ακατανόμαστου Σημίτη που γκριζάρισε τα Ίμια και του Κων. Μητσοτάκη που ήθελε «να τα βρούμε», δίνοντας ένα μέρος του ΑΙΓΑΙΟΥ, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει στις κόκκινες γραμμές και προπαντός, ότι δεν είναι διαπραγματεύσιμες.
Πριν έξι μήνες, ο τελευταίος Αρχηγός της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής, σε ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής την 1η Ιουνίου 2022, είχε απαντήσει σε όσους εντός και εκτός της χώρας, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει «να τα βρει» με την Τουρκία, εκτιμώντας μάλιστα, ότι «διαβάζουν» λάθος τα αίτια της τουρκικής συμπεριφοράς.
Ο λαοφιλής πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έβαλε σαφή όρια σε όσους τυχόν θα έκαναν σκέψεις για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της ανατολικής Μεσογείου με την Τουρκία.
Είπε λέξη προς λέξη:
«Με εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας δεν εξαγοράζεται η ειρήνη. Το αντίθετο. Οι εκπτώσεις τέτοιου είδους απλώς μεγαλώνουν την βουλιμία και εντείνουν τις ηγεμονικές επιδιώξεις και τον επεκτατισμό των γειτόνων».
Ας δει το σχετικό video ο απερχόμενος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ίσως να καταλάβει γιατί η αίθουσα του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ σείστηκε από το χειροκρότημα.
Μα αγαπητέ μου Κυριάκο Μητσοτάκη, οι παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες σου αφιερώνουμε και τις παρακάτω παλαιότερες δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή, γιατί είμαστε βέβαιοι πως εσένα έχουν για αποδέκτη.
Εσένα που είσαι έτοιμος να παραχωρήσεις στην Τουρκία συγκυριαρχία του Αιγαίου και συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ, ολοκληρώνοντας το εθνικό έγκλημα που ξεκίνησε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΗΜΙΤΗ!
Είπε ο μακροβιότερος Αρχηγός της Πατριωτικής Παράταξης Κ. Καραμανλής:
«Είναι πράγματι αληθές ότι έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις με τον κ. Σημίτη και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του. Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν διαπραγματευόμαστε εθνική κυριαρχία και δεν την θέτουμε στην κρίση κανενός. Μοναδικό θέμα προς επίλυση με την Τουρκία: Η υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ. Διαφορετικές αντιλήψεις θα με βρίσκουν πάντα αντίθετο»!
Τα μηνύματα αυτά του Κώστα Καραμανλή εξακολουθούν να είναι οι παρακαταθήκες μας, που δεν πρέπει ούτε μπορεί να αγνοηθούν από κανένα εφήμερο, περαστικό, όπως είναι κάθε αιρετός (υπό αίρεση) εθνομηδενιστής.
Ναι πάντα στην Ελληνική ιστορία υπήρχε ο εφιάλτης και ο Λεωνίδας, ο Νενέκος και ο Κολοκοτρώνης ,όμως ποτέ κανείς δεν ήθελε να είναι ο επίγονος του Νενέκου.
Όλοι θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη.
Ναι, ότι και να πει η πολιτική οικογένεια των Σημητό-Μητσοτάκηδων, των Καρατζαφέρο-Μητσοτακηδων και των ΣΥΡΙΖΟ-Κοτζιά-Μητσοτάκηδων, η γραμμή Μητσοτάκη ικανοποιεί μια ολιγομελή συμβιβασμένη πολιτική ΕΛΙΤ, βολεμένων ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ .
Η ηχώ που φτάνει στα δικά μας αυτιά είναι η φωνή, αυτή της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και η οποία φωνάζει, ΝΑΙ έχουμε ΤΑΜΠΟΥ γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να απεμπολήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα και γιατί δεν αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα, δηλαδή της λήψης αποφάσεων επί κρίσιμων εθνικών ζητημάτων, σε 151 ή και παραπάνω βουλευτές.
Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνον ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, το οποίο άλλωστε αποτελεί και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ του ΚΑΘΗΚΟΝ !!!
Δεν έχουμε όμως κανένα ΤΑΜΠΟΥ να υποστηρίξουμε, πως για τα μεγάλα Εθνικά θέματα που επηρεάζουν το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού, θα πρέπει να διενεργούνται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
Τώρα είναι ανάγκη να καταφύγουμε στο λαό και εκείνος να αποφασίσει.
Τώρα μάλιστα που η Ελλάδα ταλανίζεται από πληθώρα κρίσιμων προβλημάτων, κρίσιμων εθνικών θεμάτων, εξωτερικών και εσωτερικών.
Η εκ των υστέρων δημόσια τραγική ομολογία περί της εγκληματικής αποτυχίας των Μνημονίων, ενισχύει και δυναμώνει την άποψη μας πως θα έπρεπε και εκείνα να είχαν εγκριθεί μέσω δημοψηφισμάτων, ομοίως δε και η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ναι λοιπόν εμείς αντίθετα με την κ. Μπακογιάννη, έχουμε ΤΑΜΠΟΥ και απαιτούμε την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια.
Ναι εμείς έχουμε θέμα με τους πρόθυμους του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, που προπαγανδίζουν ότι είναι «μη ρεαλιστική» η αποδοχή των όρων παραχώρησης αέρα θάλασσας ξηράς και πως θα πρέπει να την ξεχάσουμε.
Βεβαίως δεν αρνούμαστε, πως αποτελεί ευθύνη της εκάστοτε Κυβέρνησης η διαχείριση των εθνικών θεμάτων, όμως, η τελική επ’ αυτών απόφαση πρέπει να ανήκει στον λαό.
Ο Αγώνας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, κατόπιν των επερχόμενων γεγονότων πρέπει να συνεχιστεί ως την τελική ευόδωση.
Καμία ευκαιριακή και ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κανένα ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν μπορεί να μας επιβάλει την εθνομηδενιστική πολιτική του κατευνασμού και της ήπιας, έως και δουλικής, προσέγγισης με την Τουρκία, όταν αυτή ζητά και συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία του Αιγαίου Πελάγους.
Η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία των εθνικών μας πόρων, το τι θα αφορά και με ποιον τρόπο θα γίνει, και αν πρέπει να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, η απόφαση δεν είναι δικαίωμα μιας μικρής ελεγχόμενης πολιτικής παρέας.
Και τούτο γιατί αφορά τις επόμενες γενιές και τον πυρήνα της Εθνικής μας κυριαρχίας.
Πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν οι Μητσοτάκης και Τσίπρας, πίσω από τη πλάτη του λαού έχουν συμφωνήσει να υπογράψουν τις ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και γιατί;
Επειδή απειλεί με πόλεμο η Τουρκία;
Θα προχωρήσουν οι άθλιοι των ΑΘΗΝΩΝ σε ακρωτηριασμό της εθνικής μας κυριαρχίας, επειδή το απαιτούν οι «σύμμαχοι»;
Δεν θα επιτρέψει ο Ελληνικός Λαός ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ της κυβέρνησης, να υπογράψουν πως τα ελληνικά νησιά είναι «προέκταση» της Μικρασιατικής Ακτής και πως γι’ αυτό το λόγο, τα Ελληνικά νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.
Η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο και δεν πρόκειται ο λαός να επιτρέψει στο Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τον Ανδρουλάκη, τον Κουτσούμπα ή σε όποιον άλλον, να αρνηθεί να εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο προς όφελος της Τουρκίας.

loading...