«Κεραυνός» στις Βρυξέλλες για την ψηφιακή ταυτότητα: «Θα την έχουν ΟΛΟΙ» – vid

Η εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια Ευρώπη κατάλληλη για την Ψηφιακή Εποχή, Margrethe Vestager, δήλωσε πως σύντομα θα έρθει μια μέρα που όλοι οι Ευρωπαίοι θα μοιράζονται μια ευρωπαϊκή ηλεκτρονική ταυτότητα!!!

Ένα απλό ψηφιακό πορτοφόλι με τα κύρια έγγραφά μας που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε. Φυσικά, επειδή η τεχνολογία προχωράει, θα μπορεί να εμφυτεύεται, ώστε να μην το χάνουμε και να μην το ξεχνάμε!!!

Η νέα εποχή είναι πια εδώ, δεν πλησιάζει… Στην Ελλάδα ο Πιερρακάκης την φέρνει πιο γρήγορα από ποτέ!!! Τα τρένα κτλ. περνάνε σε δεύτερη μοίρα! Προέχει ο καταναγκασμός και ο έλεγχος!!!

Όπως δήλωσε η Vestager:

«Ξεκινάμε με τις διαπραγματεύσεις, για να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας μας μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του επίσης ψηφιακά, με την ίδια επιτυχία που μπορούμε με το διαβατήριό μας.

Αυτό φυσικά θα πρέπει να διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι ιδιωτικά (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ), αλλά θα πρέπει να είναι πραγματικά χρήσιμο εάν ταξιδεύετε στην Ευρώπη, εάν σπουδάζετε στην Ευρώπη, εάν έχετε επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ευρώπη».

loading...