Θεσσαλονίκη – Έξωση: Μου πήρε το σπίτι Fund με έδρα ΠΙΤΣΑΡΙΑ στις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Συνταξιούχος με τρία παιδιά που βρέθηκε στο δρόμο αφού το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό από Fund, στην Καλαμαριά, περιέγραψε την δαιδαλώδη προσπάθειά του να βγάλει άκρη με τα «θηρία».

Όπως, περιέγραψε ο συνταξιούχος, Φώτης Παπαζόγλου, μιλώντας στο OPEN, πήραν με τη γυναίκα του ένα δάνειο από την NOVA το οποίο πήγε στη συνέχεια στη Millennium και από εκεί έφτασε στην τράπεζα Πειραιώς. Το ζευγάρι αποπλήρωνε κανονικά το δάνειό του ωστόσο στα χρόνια της κρίσης τα χρήματα δεν τους έφταναν.

Η Πειραιώς όταν της ζήτησαν να αλλάξουν τη ρύθμιση και να μειωθεί η δόση τους συνέστησε το δάνειο των 60.000 ευρώ να το αφήσουν να κοκκινίσει. Επί δύο χρόνια διαπραγματεύονταν και το δάνειο διπλασιάστηκε.

Τελευταία φορά και πριν κινηθούν νομικά το δάνειό τους είχε φτάσει στα 180.000 ευρώ και η Πειραιώς το είχε πουλήσει σε Fund, χωρίς να τους ενημερώσει.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος κινήθηκε νομικά έψαξε να βρει τα Funds και να βγάλει μία άκρη και αυτό που βρήκε ήταν «άδεια γραφεία στο Δουβλίνο και πιτσαρία στις Βρυξέλλες».

Τα funds που πήραν τελικά το ακίνητο της οικογένειας του συνταξιούχου αφήνοντάς την στο δρόμο, έχουν έδρα άδεια γραφεία και πιτσαρία. «Τους ψάξαμε παντού δεν υπήρχαν» ανέφερε.

loading...