‘’ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ’’ !!

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ * 

Είναι φαίνεται της μοίρας μας γραφτό, η χώρα μας να κυβερνάται από την ώρα που απελευθερώθηκε, από ξένους, αρχής γενομένης με τον Όθωνα κλπ, κλπ.

 

Μάλλον μας έγινε συνήθεια δυστυχώς, αφού τόσα χρόνια μετά, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, εξακολουθούν να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς, άλλοι, εξυπηρετώντας προφανώς με τις αποφάσεις τους τα δικά τους συμφέροντα.

 

Να θυμηθούμε την Τρόϊκα, που κατέστρεψε οικονομικά την χώρα μας, με τα επαχθή μέτρα που έλαβε χωρίς να υπάρχει λόγος, όπως ανερυθρίαστα παραδέχθηκαν οι… φίλοι μας Γερμανοί, με αποτέλεσμα να φτωχοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό οι Έλληνες, η χώρα μας να θυμίζει τριτοκοσμική χώρα στις υποδομές και το κυριότερο η φυγή χιλιάδων νέων ανθρώπων στο εξωτερικό και μάλιστα καταρτισμένων επιστημονικά και η αναπλήρωσή τους από άτομα της υποσαχάριας Αφρικής, κλπ μουσουλμάνων από τις παραπάνω χώρες.

 

Το φαινόμενο αυτό δυστυχώς συνεχίζεται να υφίσταται και στη σημερινή εποχή, σε άλλους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας, και συγκεκριμένα με τον ερχομό ξένων διαιτητών, που τους χρυσοπληρώνουμε, για να σφυρίζουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ κλπ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι ανεπαρκείς ή χρησιμοποιήστε όποια άλλη έκφραση θέλετε, για να διαιτητεύουν τους αγώνες.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες αποφασίσθηκε στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ της Super League 1, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Super League 1 συμφώνησαν ομόφωνα να κάνουν αίτημα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για ξένους ρέφερι σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, γίνεται φανερό ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ, ή δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες διαιτητές ή τους θεωρούν ανεπαρκείς για να διευθύνουν τα παιχνίδια αυτά.

Και το σημαντικότερα για όλα αυτά είναι ότι οι Έλληνες Διαιτητές δέχονται ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ την απόφαση αυτή, χωρίς να αντιδρούν βρε αδελφέ έτσι για τα μάτια του κόσμου, δεχόμενοι, εμμέσως πλην σαφώς την ανεπάρκειά τους για να διευθύνουν τα παιχνίδια!!

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση του Τάκη Μπαλτάκου για την αύξηση της αμοιβής των ξένων διαιτητών που έρχονται στην Ελλάδα, με σκοπό να προσελκύσει Elite ρέφερι.

Τότε ας καλέσουμε και ας φέρουμε και ξένους Δικαστές, ξένους Αστυνομικούς κλπ λειτουργούς, αλλά και ξένους πολιτικούς να κυβερνήσουν τη χώρα μας, κάτι που η πλειοψηφία των Ελλήνων, ειδικά για τους τελευταίους, θεωρεί ότι μάλλον ήδη γίνεται στο παρασκήνιο!!

 

Διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ ο στίχος του σπουδαιότερου σατιρικού ποιητή της νεώτερης Ελλάδας Γεώργιου Σουρή, και ειδικά η φράση ‘’Δυστυχία σου, Ελλάς,

με τα τέκνα που γεννάς’’!!

https://www.ifonitispellas.gr/

loading...