Δείτε την «παράσταση» που έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης με τον Γιώργο Αυτιά να τον σιγοντάρει:

Με ένα «ουφ» ο υπουργός Εργασίας Κ.Χατζηδάκη και με το κατάλληλο κλίμα «κηδείας» έστησε μία «παράσταση» για το έγκλημα των Τεμπών που στοίχισε τις ζωές 57 ανθρώπων στο οποίο είχε και την κατάλληλη βοήθεια από το φιλοκυβερνητικό κανάλι στο οποίο και παρουσιάστηκε.

Ο υπουργός πήγε σε ένα κατεξοχήν φιλικό γι αυτόν περιβάλλον όπως το κανάλι του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου υπήρχε στρωμένη φιλική ατζέντα συζήτησης με την οποία επιχειρούνταν να διαχυθούν οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη κάπου στο… παρελθόν, ωστόσο φρόντισε να ξεσπάσει σε μία κατάλληλη στιγμή με ένα βαθύ «ουφ».

Βέβαια αν αυτός κάνει «ουφ» τότε οι συγγενείς των θυμάτων τι πρέπει να πουν που «σκάνε» καθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο που δεν θα ξαναδούν τους αγαπημένους τους;

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που ακολουθεί όταν ο Κ.Χατζηδάκης επιχειρούσε να αναπτύξει το κυβερνητικό αφήγημα γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σύμβαση ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου αν και είχε υπογραφεί από το 2014 με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 57 άνθρωποι.

Φυσικά ο Γ.Αυτιάς έσπευσε να το… εργαλειοποιήσει με την φράση «φουσκώνετε, γιατί;». Σε ένα φιλικό για την κυβέρνηση περιβάλλον όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν βεβαίως, βεβαίως.

Οι…αναστεναγμοί αυτοί έρχονται μετά τα κροκοδείλια δάκρυα στελεχών της κυβέρνησης.

Δείτε την «παράσταση» που έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης με τον Γιώργο Αυτιά να τον σιγοντάρει:

 

 

loading...