Γερμανοί στρατιωτικοί κάνουν δραματική έκκληση προς την Ρωσία

Προσπάθεια να αποφευχθεί σύγκρουση με την «Αρκούδα» και αιχμές κατά της γερμανικής κυβέρνησης! Βλέπουν τον πόλεμο να έρχεται…
Δημιουργείται στη Γερμανία ένα κίνημα ειρήνης που μπορεί να ακουστεί και να επηρεάσει τις ευρύτερες μάζες του πληθυσμού, ώστε να αποτρέψει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στην Ευρώπη;;;

Στο Friedrichshain του Ανατολικού Βερολίνου, γίνονται συζητήσεις με την συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Γερμανίας που διαφωνούν με την πολιτική του Βερολίνου και την σύγκρουση με την Ρωσία!

Ο τίτλος της κουβέντας ήταν: “Διάλογος αντί όπλων. Ακομμάτιστος ενάντια στον πόλεμο”.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους ήταν ταυτόχρονα και ομιλητές – υψηλόβαθμοι αξιωματικοί και στρατηγοί της NVA και στρατιωτικό προσωπικό της Bundeswehr, επιστήμονες, συγγραφείς, ακτιβιστές της ειρήνης. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Ανατολικογερμανικό Διοικητικό Συμβούλιο των Ενώσεων e. V. (OKV), που φιλοξενεί 28 συλλόγους κάτω από μια στέγη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από δύο συγκινητικές επιστολές από τους πρώην στρατηγούς της NVA. Sigmar Daum και Manfred Grätz προς την Ρωσική Πρεσβεία, που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου κα ιεξηγεί πως ο πυρήνας του γερμανικού λαού δεν θέλει τον πόλεμο, ειδικά στα ανατολικά!

Τώρα οι ειρηνευτικές ενώσεις της Ανατολικής Γερμανίας προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την πρωτοβουλία για να δημιουργήσουν ένα ευρύτερο ειρηνευτικό κίνημα, με την ελπίδα να επηρεάσε καταστάσεις!

Δεν γνωρίζει κανείς, αν θα τα καταφέρει το κίνημα αυτό, αλλά η είδηση είναι πως έμπειροι στρατιωτικοί το συνθέτουν, καθώς έχουν δει, λόγω της εμπειρίας τους, πως ο πόλεμος πλησιάζει.

Οι διοργανωτές και αρκετοί ομιλητές στο φόρουμ κατέστησαν σαφές: οι κομματικές-πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές πρέπει να παραμεριστούν χάριν της αποφυγής πολέμου!!!

Οι απαγορεύσεις επαφών με το AfD και γενικά την «δεξιά» καταγγέλθηκαν κατευθυνόμενες. Τονίζουν ότι ο στόχος δεν είναι απλώς μια αφηρημένη ειρήνη, γιατί αυτό συνήθως εννοείται ότι σημαίνει την νίκη της Ουκρανίας και της Δύσης επί της πυρηνικής υπερδύναμης Ρωσίας. Αυτός είναι στόχος αυτοκτονίας. Το νέο κίνημα ειρήνης θα πρέπει να γράφει ρητά «ειρήνη με την Ρωσία»!!!

«Επειδή η ειρήνη με τη Ρωσία σημαίνει όχι μόνο το τέλος του πολέμου ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και το δυναμικό του να εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και το τέλος της αποβιομηχάνισης της Γερμανίας από τις ΗΠΑ», όπως αναφέρεται!!!

Οι ώρες είναι κρίσιμες, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει αντιληφθεί…

loading...