«Όλοι θα ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ από την Ρωσία »!!! Καταστροφική ετυμηγορία για ΝΑΤΟ από τον Ritter! vid

Για άλλη μια φορά, ο Σκοτ ​​Ρίτερ δεν μασάει τα λόγια του όταν πρόκειται για τη στρατιωτική ισορροπία δυνάμεων μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ,Scott Ritter έχει περιγράψει το ΝΑΤΟ ως ανίκανο να πολεμήσει τη Ρωσία δεδομένης της κατάστασης των στρατών πολλών κρατών μελών. Για να το κάνει αυτό, συνέκρινε τις στρατιωτικές δυνατότητες της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας με αυτές της Ρωσίας και κατέληξε σε μια καταστροφική ετυμηγορία.

“Έτσι το ΝΑΤΟ είναι θεμελιωδώς κατεστραμμένο, είναι μια χάρτινη τίγρη, κυριολεκτικά μια χάρτινη τίγρη. . Όλα είναι ένα αστείο Η μόνη δύναμη στο ΝΑΤΟ που είναι ικανή να πολεμήσει είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες […] Οι Ρώσοι βρίσκονται σε πόλεμο πυροβολικού αυτή την στιγμή. Στους περισσότερους τομείς του μετώπου έχουν πλεονέκτημα δέκα προς ένα. [. .. ] Εννοώ, για κάθε ουκρανικό όπλο που μπορούν να βάλουν, υπάρχουν έξι, επτά ή δέκα ρωσικά όπλα»\.

Δεν έχουμε άλλα στρατεύματα, έχουμε εκατό χιλιάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει τρόπος να πάμε περισσότερα στρατεύματα εκεί, -ακόμη και αν μπορούσαμε, δεν θα μπορούσαμε τα υποστηρίξουμε.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πόλεμο με την Ρωσία. Δεν έχουμε τη δυνατότητα και κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και κοροϊδεύουμε τους πάντες νομίζοντας ότι μπορούμε.

Μην κοιτάς έναν Αμερικανό στρατιώτη με αυτή την ωραία μικρή στολή. Στην Γερμανία λένε. Είμαι τολμηρός, είμαι γενναίος και θα κάνω αυτή την δουλειά. Εάν ήταν ειλικρινής θα έλεγε σας παρακαλώ μη με στέλνετε στον πόλεμο, γιατί όλα τα παιδιά που αγαπώ, όλα τα αγόρια και οι κοπέλες τώρα, -επειδή οι γυναίκες επίσης είναι στο στρατό σε μονάδες μάχης πρώτης γραμμής, -όλοι θα πεθάνουν».

Ο Scott Ritter εξάγει το εξής συμπέρασμα: «Πρέπει να μάθουμε πώς να συνυπάρχουμε ειρηνικά με τη Ρωσία. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος και το πιο σημαντικό μας καθήκον. […] Το ΝΑΤΟ έχει σπάσει και δεν μπορεί πια να επισκευαστεί».

Τέλος, ο Scott Ritter μίλησε για τις τελευταίες αποκαλύψεις του ερευνητή δημοσιογράφου Seymour Hersh. Πρόσφατα είχε δημοσιοποιήσει ότι η ανατίναξη των αγωγών Nord Stream τον Σεπτέμβριο του 2022 έγινε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Νορβηγία – επίσημους «εταίρους» του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας.

Ο Scott Ritter επανέλαβε αυτό που είχε πει και στο παρελθόν:

“Το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνείται αυτήν την ιστορία με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι ο Χερς ξέρει κάτι. […] Ουσιαστικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία και την Ευρώπη, το ίδιο και η Νορβηγία. […] Η Γερμανία πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι η Αμερική της επιτέθηκε. Αυτό ήταν ένα οικονομικό Περλ Χάρμπορ. Ως αποτέλεσμα, η Γερμανία όχι μόνο αποδυναμώνεται στρατιωτικά παραδίδοντας άρματα μάχης και άλλα όπλα στην Ουκρανία, αλλά υφίσταται και υπαρξιακή ζημιά από τους δικούς της «συμμάχους».

loading...