Το «ΧΑΡΑΓΜΑ» θα σας συνδέει με έναν καινούριο κόσμο που θα τον λένε «ΔΙΚΑΙΟ», νέο ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ»

 

Σύμφωνα με τους διεθνιστές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), η ψηφιακή ταυτότητα εξελίσσεται για να γίνει το διαβατήριο για το μετασύμπαν, έναν νέο εικονικό κόσμο, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι αποδεχθούν την σύνδεση του εγκεφάλου τους με την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα έχει πρόσβαση και στις πιο κρυφές τους σκέψεις!!!

Το ενημερωτικό έγγραφο του WEF και της Accenture για τη Διαλειτουργικότητα στο Metaverse, που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, υπογραμμίζει ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα είναι βασικό συστατικό στο επερχόμενο Metaverse.

 

 

«Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ο σύνδεσμος προς ένα διαλειτουργικό μετασύμπαν», αναφέρει η έκθεση, προσθέτοντας, «Επιτρέπει την υπευθυνότητα και την ικανότητα να διασχίζεις κόσμους με ελάχιστη τριβή».

Μια ψηφιακή ταυτότητα αποθηκεύει τα στοιχεία σύνδεσής σας και καταγράφει τη συμπεριφορά σας , συμπεριλαμβανομένων όσων μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, το πιστωτικό σας σκορ, την κατάσταση της υγείας σας και τη γεωγραφική θέση του smartphone σας, μεταξύ πολλών άλλων σημείων δεδομένων.

 

Πηγή: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

 

Η απρόσκοπτη πλοήγηση στο metaverse σημαίνει ότι κάθε χρήστης πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα avatar συνδεδεμένο με την ψηφιακή του ταυτότητα και αυτό θα λειτουργεί ως διαβατήριο για διαφορετικές εμπειρίες τόσο στον παρόντα όσο και στον ψηφιακό κόσμο.

Σύμφωνα με μια έκθεση του WEF Insight για την ψηφιακή ταυτότητα του 2018, «Αυτή η ψηφιακή ταυτότητα καθορίζει σε ποια προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες μπορούμε να έχουμε πρόσβαση – ή, αντίθετα, τι παραμένει απρόσιτο σε εμάς».

Η ίδια ιδέα θα ίσχυε για την ψηφιακή ταυτότητα στο Metaverse.

Και το Metaverse δεν έχει να κάνει μόνο με το να κάθεσαι σε μια γόνδολα με ακουστικά εικονικής πραγματικότητας!!!

«Το Metaverse δημιουργεί καθηλωτικές εμπειρίες που ενεργοποιούνται από μια σειρά τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της επαυξημένης πραγματικότητας (XR), της τεχνητής νοημοσύνης (AI), του Διαδικτύου των πραγμάτων και των ψηφιακών διδύμων».Διαλειτουργικότητα στο Metaverse, WEF, 2023

Πηγή: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Η αναπληρώτρια υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων του Υπουργικού Συμβουλίου των ΗΑΕ, Huda Al Hashimi, είπε στην ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός τον Ιανουάριο ότι όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι με την «προώθηση των διαβατηρίων» του Metaverse.

” Ενίσχυση της διαβατηρίων – τότε μιλάμε για παγκόσμια διαλειτουργικότητα και το επίπεδο επεκτασιμότητας θα έρθει όταν υποστηρίξουμε πραγματικά κανονισμούς και πρότυπα σε αυτόν τον τομέα”, δήλωσε η Αλ Χασίμι στη συνέντευξη Τύπου του WEF “Πώς να χτίσουμε ένα Metaverse για όλους “ .

Ταυτόχρονα, η Αλ Χασίμι έκανε λόγο για επιθυμία να «εκδημοκρατιστεί» η αποδοχή του μετασύμπαντος, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, αλλά και ότι πρέπει να είναι δίκαιη, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!.

Η ψηφιακή σας ταυτότητα θα καθορίσει πού μπορείτε να πάτε, σε τι έχετε πρόσβαση και τι κατέχετε ή αγοράζετε. Θα την βάλετε μέσα σας αν σας πουν;;;

«Θέλουμε πραγματικά να τα δοκιμάσουμε στην πραγματική ζωή. Κι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να το κάνουμε είναι με το να διαθέτουμε ασφαλή ρυθμιστικά σώματα και δοκιμαστήρια. Είμαστε όλοι μας εξοικειωμένοι μ’ αυτήν την ορολογία. Αλλά τι σημαίνει αυτή στο Metaverse; Κι αυτή πιστεύω πως θα είναι μια συναρπαστική εποχή για μας από δω και μπρος», κατέληξε η Αλ Χασίμι!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ

 

loading...