Το ΑΚΚΕΛ επιβεβαιώθηκε ότι είναι μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη η καταστροφή του πρωτογενούς τομέα διατροφής

 

Πολλές φορές από το ΑΚΚΕΛ κάνουμε αποκαλύψεις και στη συνέχεια προβλέψεις που στην κυριολεξία δεν θα θέλαμε να επαληθευτούν. Μια από τις προβλέψεις του ΑΚΚΕΛ και του προέδρου του Βάκη Τσιομπανίδη από το 2014 ήταν ότι η υπάρχει εξωγενές σχέδιο καταστροφής του πρωτογενούς μας τομέα προς όφελος των “δανειστών” και ιδιαίτερα των πλουσίων χωρών του βορρά. Δυστυχώς τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις μας και δεν φταίει καμία Κασσάνδρα για την εκπλήρωση δυσοίωνων προβλέψεων. Φέτος όπως κάθε 5 έτη πραγματοποιήθηκε η απογραφή γεωργίας και κτηνοτροφίας της ΕΛΣΤΑΤ, τα στοιχεία αδιάψευστοι μάρτυρες της άνευ προηγουμένου καταστροφής του πρωτογενούς μας τομέα και της διατροφικής αυτάρκειας της χώρας. Μείωση κατά 22% των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, 20% των κτηνοτροφικών, 17% στις μελισσοκομικές και άκουσων άκουσων 41% στις καλλιέργειες αμπελιού !!!

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα τυχαίο γεγονός αλλά με οργανωμένο σχέδιο εξάλειψης της αγροτικής παραγωγής και της διατροφικής αυτάρκειας της χώρας. Το 1981 πριν η Ελλάδα μπει στην τότε ΕΟΚ είχαμε 117% διατροφική αυτάρκεια και σήμερα φτάσαμε σε σημείο να εισάγουμε ζωοκομικά προϊόντα άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και άλλα τόσα σε προϊόντα φυτικής παραγωγής. Ποιός έχει όφελος από αυτήν την τεχνητή παρακμή μα φυσικά οι “δανειστές” μας και οι πλούσιες χώρες του βορρά. Κάθε μείωση της εγχώριας παραγωγής σημαίνει αύξηση των κερδών αυτών που μας εξάγουν τρόφιμα. Το πρόβλημα εντάθηκε με τα μνημόνια και την επιβολή πολιτικών ξένων συμφερόντων.

Η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα και οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα θα μπορούσαν άμεσα να παράξουν πλούτο για την χώρα μας. Δυστυχώς οι ίδιες οι κυβερνήσεις σαμποτάρουν με εντολές την πρωτογενή παραγωγή. Διαθέτουμε μια εύφορη γη, έχουμε τα μέσα παραγωγής και ανθρώπους με όρεξη και μεράκι να παράξουν ποιοτικά προϊόντα πρωτογενούς τομέα αλλά έχουμε ξενοκίνητες κυβερνήσεις που τεχνηέντως εκτοξεύουν το κόστος παραγωγής σε εξωπραγματικά επίπεδα, καθιστώντας απαγορευτική την οποία παραγωγή, δεν νοείται να έχουμε το υψηλότερο κόστος ενέργειας και λιπασμάτων και ο πρωθυπουργός να επιμένει ότι είναι σε πόλεμο με την Ρωσία !!! Είναι εγκληματικό το λίπασμα να ξεπερνάει το 1,20 € το κιλό και το πετρέλαιο στο πικ της καλλιεργητικής σεζόν να είχε ξεπεράσει τα 2€ το λίτρο και κάποιοι αγνοώντας τα συμφέροντα της χώρας να βάζουν υπεράνω όλων τα συμφέροντα της Αμερικής, καταστρέφοντας τον πρωτογενή τομέα και την διατροφική αυτάρκεια των Ελλήνων.

Το τελευταίο διάστημα αυτή η παγκόσμια συμμορία κερδοσκόπων σε συνεργασία με τους υπαλληλίσκους πολιτικούς, η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων (τα πράγματα για αυτούς είμαστε εμείς) προωθούν διακαώς την εγκατάλειψη των καλλιεργειών και της κτηνοτροφίας και την κατανάλωση εντόμων, σκουληκιών και τεχνητού κρέατος και φυτών -3D . Μετά τον COVID το νέο τους σχέδιο για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας Great reset είναι η κλιματική αλλαγή στα πλαίσια της προστασίας κατά της κλιματικής αλλαγής θέλουν να μετριάσουν τον πρωτογενή τομέα και ήδη έχουν κατασκευάσει εργοστάσια παραγωγής προϊόντων υποκατάστατων του κρέατος και της φυτικής παραγωγής. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεσηκώθηκαν αγρότες και κτηνοτρόφοι σε ολόκληρο τον κόσμο, πλην της Ελλάδας όπου στο αγροτικό κίνημα είναι κομματικά ελεγχόμενα στελέχη της ΝΔ και του ΚΚΕ (πάντα συνεταιράκια). Φυσικά μην περιμένει κάποιος πως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Σβάμπ, ο Σόρος ή ακόμη και ο Μητσοτάκης θα τρώνε κατσαρίδες και σκουλήκια, αυτοί θα συνεχίσουν να τρώνε μπριζόλες των 1800$ η μερίδα, αστακούς, σφυρίδες, χαβιάρι αλλά η πλέμπα, ο φτωχοποιημένος άνθρωπος θα καταναλώνει ότι βρώμικο, αηδιαστικό φανταστούν τα άρρωστα μυαλά τους. Μου θυμίζει πειράματα στο Νταχάου.

Όλα θα μπορούσαν να διορθωθούν και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αρκεί να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να τους στείλουμε εκεί που πραγματικά έπρεπε να είναι, όλοι αυτοί οι ψυχανώμαλοι που θέλουν να μας επιβάλουν την παγκόσμια δικτατορία μέσα από τα άρρωστα σχέδια τους.

Το θεμέλιο του βρώμικου σχεδίου της Great reset είναι οι πολιτικοί που επιβάλλουν τις εντολές των παγκόσμιων αφεντικών. Αν στείλουμε τους συστημικούς πολιτικούς στον πολιτικό τους διάολο, τότε ο πύργος της Βαβέλ των παγκοσμιοποιητών θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Φυσικά δεν θα εκπλαγώ καθόλου στο άμεσο μέλλον αν δω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτούς που έβαζαν φωτογραφίες προφίλ με σύριγγες, να έχουν φωτογραφίες με κατσαρίδες και σκουλήκια γιατί το είπαν οι ειδικοί της νέας τάξης πραγμάτων.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

 

14/2/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...