Στρατηγός Καμπάς: Δεν είναι για μοίρασμα τα ελληνικά Leopard- Ούτε συζήτηση για αποστολή τους στην Ουκρανία (Βίντεο)

Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Ανησυχώ για την έλλειψη οποιασδήποτε διπλωματικής προσπάθειας για την εκτόνωση της επικίνδυνης κρίσης
Στην εκπομπή του Β.Σκουρή και Ν.Παναγιωτόπουλου, στο Attica, παρευρέθη ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς και ο Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος.

Μεταξύ άλλων μιλήσαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη του. Βέβαια έκαναν αναφορά και στις κινήσεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, πως η Ελλάδα σκέφτεται να στείλει Leopard.

”Aδιανόητη μια τέτοια κίνηση. Η Ελλάδα εμφανίζεται βασιλικότερη του βασιλέως στο θέμα της Ουκρανίας- Δεν είναι για μοίρασμα τα ελληνικά Leopard- Ούτε συζήτηση για αποστολή στην Ουκρανία ” είπε ο κ. Καμπάς.

Ο Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη οποιασδήποτε διπλωματικής προσπάθειας για την εκτόνωση της επικίνδυνης κρίσης. Δεν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, όσο δεν υπάρχει μία ειρηνευτική πρόταση στο τραπέζι.

Δείτε τη συζήτηση στο Attica

 

loading...