Σκληρό «πόκερ» από τον Musk: Θέλει να αγοράσει και την Manchester United – Μάχη με Άραβες και τον δισεκατομμυριούχο Ratcliffe

Aν και στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο δεν έχει τόση μεγάλη απήχηση όσο στον υπόλοιπο πλανήτη, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε παρακολουθήσει ενθουσιασμένος τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας
Μετά τη δαπανηρή εξαγορά του Twitter, ο Elon Musk φαίνεται πως έχει πατήσει γκάζι, καθώς δημοσιεύμα παρουσιάζει τον επιχειρηματία έτοιμο να μπει στο σκληρό «πόκερ» για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Aν και στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο δεν έχει τόση μεγάλη απήχηση όσο στον υπόλοιπο πλανήτη, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε παρακολουθήσει ενθουσιασμένος τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι το ποδόσφαιρο άρεσε στον 51χρονο μεγιστάνα, ο οποίος – σύμφωνα με την Daily Mail – σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4.7 δισ. δολαρίων για την εξαγορά του πλειψοηφικού πακέτου των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων».
Σημειώνεται ότι η ημερομηνία λήξης προσφορών είναι η Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.
Πηγές από τον στενό κύκλο των συνεργατών του Elon Musk που επικαλείται η Daily Mail αναφέρουν ότι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη παρακολουθεί στενά την υπόθεση της πώλησης της ιστορικής ομάδας.
Ήδη έχουν αρχίσει οι καταθέσεις προσφορών, με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Ratcliffe, ιδιοκτήτη της γαλλικής Νις μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos, να ανακοινώνει ότι είναι επίσημα υποψήφιος για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ.

loading...