Πώς να επιβάλετε υπερκατασταλτική λογοκρισία σε μια φιλελεύθερη κοινωνία;

Αυτήν τη στιγμή, το στρατιωτικό οπλοστάσιο των ψυχολογικών όπλων που είναι ο κυρίαρχος Τύπος απελευθερώνεται για να απαιτήσει αυστηρή και αδιάλλακτη λογοκρισία της ελευθερίας της έκφρασης.

Κάτω από το πρόσχημα της ανησυχίας για τις «θλιμμένες οικογένειες» και τη «λογικότητα των ανθρώπων», η ατζέντα είναι κουραστικά διαφανής: να αποτρέψει τους ανθρώπους να αμφισβητήσουν τις ψυχολογικές λειτουργίες του κατεστημένου και τα κραυγαλέα fake news (όπως η υπόθεση Nicola Bulley ) απαγορεύοντας την ύπαρξη αντίθετων απόψεων . Όλα για την ασφάλειά σας, φυσικά (που εδώ και καιρό ήταν η μάντρα του τυραννικού δικτάτορα).

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής.αρχισυντάκτης του Mytilenepress. (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

Το προφανές πρόβλημα που πρόκειται να αντιμετωπίσει το κατεστημένο με την επιβολή σκληρών νόμων λογοκρισίας είναι ότι αυτοί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες μιας φιλελεύθερης δημοκρατικής κοινωνίας, η οποία εκτιμά την ελευθερία του λόγου, την προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα να σκέφτεται και να γνωμοδοτεί όπως ακούει κανείς. Απλώς δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κρατικό μηχανισμό για να περιορίσετε και να ελέγξετε αυστηρά τη ροή πληροφοριών σε μια κοινωνία που ισχυρίζεται ότι είναι φιλελεύθερη.

Γι’ αυτό βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας μεταμορφωμένης κοινωνικής και πολιτιστικής επανάστασης, που μας οδηγεί από μια υπερφιλελεύθερη, ανεκτική και (σε εισαγωγικά) «προοδευτική» κοινωνία στο ακριβώς αντίθετο.  Δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα που χορταίνουν αυτή τη στιγμή την είδηση:  «

Έζησα για χρόνια σε μια σεξουαλικά απελευθερωμένη λεσβιακή κοινότητα, αλλά βρήκα αληθινή ειρήνη και ισότητα μόνο όταν παντρεύτηκα έναν άντρα και έγινα αφοσιωμένη μητέρα  » ( σύνδεσμος ).  ”  Ο προβληματικός γιος του Marco Pierre White μετατρέπεται στο Ισλάμ για να σταματήσει τη χρήση ηρωίνης: Το CBB Star στράφηκε στον Αλλάχ στη φυλακή  .” ( σύνδεσμος )  «  Συνελήφθησαν τέσσερις έφηβοι αιτούντες άσυλο μετά από φερόμενο βιασμό 15χρονης στο σχολείο του Ντόβερ  ». ( σύνδεσμος )  Αυτό που υποτίθεται ότι μας λένε όλοι αυτοί οι τίτλοι είναι ότι η ελεύθερη, απελευθερωμένη, φιλελεύθερη κοινωνία μας δεν λειτουργεί.

Το σπάσιμο της πατριαρχίας και η ανεξαρτησία δεν έχει κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες. Το να γίνεσαι κοσμικός και άθεος και να απολαμβάνεις την έντονη νυχτερινή ζωή δεν έχει κάνει τους άντρες ευτυχισμένους. και η απελευθέρωση των στάσεων απέναντι στα σχολεία συνεκπαίδευσης δεν έχει κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα.  Υπάρχει σίγουρα κάποια αλήθεια σε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, και η φιλελεύθερη επανάσταση της δεκαετίας του 1960 επινοήθηκε από τους ίδιους πονηρούς κοινωνικούς μηχανικούς , που γνώριζαν πολύ καλά ποιες θα ήταν οι παγίδες της, οι οποίοι επινοούν τη συντηρητική επανάσταση σήμερα.

Οι πολιτικές και σεξουαλικές επαναστάσεις της δεκαετίας του 1960 δεν ήταν καθόλου οργανικές ή δημοφιλείς – δημιουργήθηκαν έξυπνα για να μοιάζουν, χρησιμοποιώντας ηθοποιούς και ψεύτες, πράκτορες αλλαγής που ελέγχονται από τη CIA και άλλα υψηλού προφίλ όπλα ελέγχου του μυαλού των μέσων ενημέρωσης, για να αλλάξουν δραστικά το διάθεση του κοινού – ακριβώς όπως συμβαίνει σήμερα.  Για παράδειγμα, η Βρετανίδα συγγραφέας, ακτιβίστρια και πράκτορας αλλαγής Λουίζ Πέρι (για την οποία έχω γράψει στο παρελθόν ) μοιράστηκε ένα βίντεο με φαινομενικά ματωμένα έφηβα κορίτσια, με την ακόλουθη λεζάντα: «

Μαθήτριες διαμαρτύρονται ξανά στο Ντόβερ επειδή έφηβοι από το Αφγανιστάν που τοποθετήθηκαν στο σχολείο τους φέρεται να επιτέθηκαν ένα κορίτσι. Το κορίτσι φαίνεται ότι φοβάται πολύ για να επιστρέψει στο σχολείο. Τα κορίτσια λένε τότε ότι έχουν οργανωθεί συνελεύσεις για να τους πουν πώς να ντυθούν με Αφγανούς στο σχολείο!  “.  Ο Perry γράφει , «  Τι διάολο νόμιζαν οι αρχές ότι θα συμβεί; Ανύπαντρες νεαροί άνδρες από μια από τις πιο συντηρητικές σεξουαλικές κουλτούρες του κόσμου φτάνουν σε μια κοινωνία στην άλλη άκρη της κλίμακας και αφήνονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Αυτά τα κορίτσια είναι έξαλλα και έχουν δίκιο  .

Τι νόμιζαν οι αρχές ότι θα συμβεί; Αυτό. Ακριβώς αυτό. Όσοι σχεδιάζουν τη στρατηγική για μαζικά παγκόσμια γεγονότα όπως παλιρροϊκά κύματα μετανάστευσης από σκληροπυρηνικές συντηρητικές χώρες σε υπερφιλελεύθερες χώρες ξέρουν ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί – γι’ αυτό το έκαναν.  Οι κοινωνικοί στρατηγοί σφυρηλατούν μια πολιτιστική επανάσταση, και όπως όλες οι επιτυχημένες επαναστάσεις, χρειάζονται επαναστάτες.

Νέοι άνδρες από υπερπατριαρχικές κοινωνίες αποστέλλονται με βάρκες και ρίχνονται σε εξωγήινους πολιτισμούς στους οποίους δεν έχουν καμία ελπίδα να ενταχθούν, για να λειτουργήσουν ως εκρηκτικές κοινωνικές βόμβες που διαλύουν τον ιστό πολλών από τα πιο αγαπημένα κοινωνικά μας ιδανικά – όπως η συνεκπαίδευση στα σχολεία, θεωρείται ασφαλής και βέλτιστη, και η ιδέα ότι τα κορίτσια πρέπει να μπορούν να αναμειγνύονται ελεύθερα με τα αγόρια.

Αυτή η ιδέα πρέπει να καταργηθεί εδώ, όπως ακριβώς συνέβη σε όλες τις φονταμενταλιστικές ισλαμικές χώρες (και σε πολλές άλλες φονταμενταλιστικές χώρες). Στο Αφγανιστάν, από όπου προέρχονται πολλά από αυτά τα αγόρια πρόσφυγες, τα κορίτσια βγαίνουν από το σχολείο στην ηλικία των δέκα ετών και μετά ουσιαστικά μένουν στο σπίτι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Δεν τους επιτρέπεται να εργάζονται, να πηγαίνουν σε δημόσια πάρκα ή ακόμα και να φεύγουν από το σπίτι χωρίς αρσενικό συνοδό.

Αυτή η προσέγγιση των γυναικών δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη στα εξτρεμιστικά καθεστώτα, ούτε χωρίς σημαντικό προηγούμενο στην ιστορία . Εάν αυτό μπορεί να συμβεί στο Αφγανιστάν το 2023, δεν υπάρχει λόγος να μην συμβεί και εδώ – ειδικά όταν εισάγουμε χιλιάδες άνδρες από το Αφγανιστάν και παρόμοια καθεστώτα στη χώρα μας.  Την ίδια στιγμή, ο μυθικός διωκόμενος ήρωας των ημερών, Andrew Tate , ο οποίος πρόκειται να πετύχει μια χαρούμενη νίκη και να αποφυλακιστεί σε λίγες εβδομάδες (όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, αυτή η υποτιθέμενη παράνομη παραμονή στη φυλακή τα μέλη του ISIS είναι οι αληθινοί μουσουλμάνοι και ότι οι άνδρες πρέπει να ασκούν την πολυγαμία .

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος ο Τέιτ έχει τουλάχιστον δέκα παιδιά .  Ο Andrew Tate (ο οποίος είναι, για να το ξεκαθαρίσουμε ξανά, ένας φονταμενταλιστής μουσουλμάνος) κατηγορείται από δασκάλους σε όλη τη χώρα ότι «  ριζοσπαστικοποιεί  » εφήβους – αυτοί οι έφηβοι πηγαίνουν στα ίδια σχολεία με αγόρια από φονταμενταλιστικές ισλαμικές χώρες, που είναι ήδη τόσο ριζοσπαστικοποιημένα.  Εν τω μεταξύ, οι κραυγές απόγνωσης από τα κορίτσια που φοιτούν σε αυτά τα σχολεία ενισχύονται ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, αλλά έχουν επιταχυνθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, όπως τόσο οδυνηρά περιγράφεται από τον ιστότοπο Everyone’s  Invited  . Αυτός ο ιστότοπος, που προωθείται από τους απογόνους μιας διασημότητας του Χόλιγουντ , περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες ανώνυμες μαρτυρίες κοριτσιών (και μερικών αγοριών) σε όλη τη χώρα, οι οποίες περιγράφουν το ατελείωτο μπαράζ παρενόχλησης, επίθεσης και άλλων χειρότερων πράξεων που πρέπει να υποστούν. τα σχολεία, δημόσια ή ιδιωτικά.

Οι έφηβοι έχουν γίνει «αρπακτικά», λένε τα κορίτσια, σε σημείο που ακόμη και οι δασκάλες δεν αισθάνονται ασφαλείς δίπλα τους.  Και τώρα, προφανώς λόγω των πολύ πατριαρχικών διδασκαλιών του Andrew Tate, τα αγόρια αρχίζουν να αρνούνται να διδάσκονται από γυναίκες.  Μαζί με αυτό, οι αυτοαποκαλούμενες φεμινίστριες δημοσίευσαν πρόσφατα αντιφεμινιστική προπαγάνδα υψηλού προφίλ, χαρακτηρίζοντας τον σύγχρονο φεμινισμό ξεπερασμένο και επικίνδυνο, και υποστηρίζοντας ότι αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι γυναίκες είναι η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες. Ένα τέτοιο βιβλίο ήταν το «  The Case Against The Sexual Revolution  », της Louise Perry, το οποίο σχολίασα εδώ .

Ένα νέο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα – το οποίο έχει ήδη απολαύσει εκτεταμένη άκριτη κάλυψη από τις εφημερίδες – είναι το Feminism Against Progress, της Mary Harrington.  Και, όπως γνωρίζετε, η Louise Perry είναι ήδη πολύ ενθουσιώδης για την υποστήριξη του βιβλίου της Mary Harrington.  Είναι μεγάλο κλαμπ…  Για να είμαι σαφής (και όπως θα δείτε αν διαβάσετε την κριτική μου για το βιβλίο της Louise Perry), συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέει.  Αλλά το ερώτημα είναι, όπως πάντα – γιατί αυτό, γιατί τώρα; Ποια είναι η πραγματική του ατζέντα, γιατί σίγουρα δεν είναι μια καθαρά αλτρουιστική επιθυμία να βοηθήσει τις γυναίκες.  Το ίδιο ισχύει και για τη Mary Harrington. Η περιγραφή του βιβλίου του αναφέρει:  Στο «  Feminism Against Progress», η Mary Harrington υποστηρίζει ότι η πίστη στην πρόοδο της βιομηχανικής εποχής αποτυγχάνει σε όλες εκτός από μια μικρή ελίτ γυναικών. Η απελευθέρωση των γυναικών ήταν λιγότερο αποτέλεσμα της ηθικής προόδου της ανθρωπότητας παρά αποτέλεσμα των υλικών συνεπειών της βιομηχανικής επανάστασης. Έχουμε αφήσει πλέον τη βιομηχανική εποχή για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, της βιοτεχνολογίας και της πανταχού παρούσας πληροφορικής. Ως αποτέλεσμα, η τεχνολογία μας απαλλάσσει από τους φυσικούς περιορισμούς και τις ενσωματωμένες σεξουαλικές διαφορές.

Ενώ αυτή η εξέλιξη ωφελεί μια μικρή κατηγορία επαγγελματικά επιτυχημένων γυναικών, διευκολύνει επίσης την εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος, την ανθρώπινη οικειότητα και τις γυναικείες αναπαραγωγικές ικανότητες.  Είναι μια αυστηρή προειδοποίηση ενάντια σε ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο οι φτωχές γυναίκες είναι κάτι περισσότερο από βολικές πηγές μελών του σώματος για συγκομιδή και μήτρας για ενοικίαση στους πλούσιους. Η πρόοδος έχει πάψει πλέον να ωφελεί την πλειοψηφία των γυναικών και μόνο ένας σκεπτικιστής φεμινισμός της μπορεί πραγματικά να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των γυναικών στον 21ο αιώνα  ».  Και συμφωνώ με όλα αυτά – απολύτως. Αναλύω στο άρθρο μου για την πραγματική προέλευση της σεξουαλικής επανάστασης γιατί ποτέ δεν προοριζόταν να βοηθήσει τις γυναίκες – και δεν το έκανε (οι γυναίκες γίνονται σταδιακά πιο δυστυχισμένες κάθε δεκαετία από τη δεκαετία του 1970 και τώρα είναι πιο δυστυχισμένες από ποτέ).  Το ερώτημα είναι, γιατί αυτό εκτίθεται στην παγκόσμια σκηνή σήμερα (όταν πολύ λιγότερο επιφανείς άνθρωποι το λένε εδώ και δεκαετίες); Γ

Γιατί οι νέοι, άπειροι συγγραφείς (η Λουίζ Πέρι είναι μόλις 30 ετών και αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο) τραβούν τόσο την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και την άκριτη εκτίμηση που μιλούν για αυτό το θέμα σήμερα; σήμερα (όταν μόλις πριν από δέκα χρόνια θα είχαν παραβιαστεί);  Για να δοθεί η απάντηση, είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί αυτή η ερώτηση σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο και να εξεταστούν τα άλλα πολιτιστικά θέματα που αποκτούν ραγδαία ορατότητα και όγκο, όπως δείχνει αυτό το άρθρο. Υπάρχουν πολλά ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν προς τα πού πιθανότατα οδηγούμαστε, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η πολύ περιφρονημένη (και οδυνηρά φιλελεύθερη) Nicola Sturgeon, Πρώτη υπουργός της Σκωτίας, εγκατέλειψε πρόσφατα το αξίωμα και ότι η Kate Forbes είναι μία από τις κορυφαίες υποψήφιες για το αντικαθιστώ. Η κυρία Forbes είναι μια πιστή χριστιανή που αντιτίθεται στο προγαμιαίο σεξ και στην ιδέα των παιδιών που γεννιούνται εκτός γάμου.

Επιπλέον, το σεξ εκτός γάμου έχει πρόσφατα απαγορευτεί στην Ινδονησία, μια υποτιθέμενη δημοκρατική χώρα.  Εν τω μεταξύ, έχουμε επί του παρόντος μια συντηρητική εκτίμηση για 140.000 αιτούντες άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι αποτελούνται δυσανάλογα από νεαρούς ανύπαντρους από εξτρεμιστικές ισλαμικές χώρες. Περισσότερα φτάνουν κάθε εβδομάδα .  Θα χρειαστούν χρόνια εντατικής και εξειδικευμένης υποστήριξης για να πειστούν όλοι αυτοί οι άνδρες να εγκαταλείψουν την πίστη, τον πολιτισμό και τις πεποιθήσεις τους και να ενσωματωθούν ομαλά στη φιλελεύθερη βρετανική κοινωνία. Δεν παρέχεται τέτοια υποστήριξη, οπότε φυσικά φέρνουν μαζί τους τις πεποιθήσεις τους, γεγονός που οδηγεί στο κύμα παρενόχλησης και επίθεσης κοριτσιών και γυναικών από αυτούς τους άνδρες, σε σχολεία και άλλους δημόσιους χώρους, όπου τα φύλα αναμειγνύονται ελεύθερα.

Πολλοί από αυτούς τους άνδρες προέρχονται από πολιτισμούς που πιστεύουν ότι οι γυναίκες πρέπει να φεύγουν από το σπίτι μόνο καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια και να συνοδεύονται από έναν άνδρα συνοδό.

Διαφορετικά, θεωρούνται πόρνες και άρα εύκολη λεία.  Τα κορίτσια από φιλελεύθερο υπόβαθρο, που έχουν φιλελεύθερες πεποιθήσεις για το ντύσιμο και την αλληλεπίδραση των φύλων, απλά δεν είναι ασφαλή με αυτούς τους τύπους ανδρών και δεν υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε ασφαλείς – εκτός από την απέλαση των ανδρών (και ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί) , ή θεσπίζοντας τον ίδιο αυστηρό διαχωρισμό φύλου που υπάρχει στις χώρες από τις οποίες προέρχονται αυτοί οι άνδρες.

Αυτός είναι ο πραγματικός τελικός στόχος όλων αυτών και όλων των αντιφεμινιστικών διακηρύξεων που τραβούν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης: ο φιλελευθερισμός είναι ένα αποτυχημένο πείραμα, και γι’ αυτό πρέπει να επιστρέψουμε στα εξαιρετικά κατασταλτικά άκρα του συντηρητισμού.

Όλα για την ασφάλειά σας, φυσικά.  Και το πιο σημαντικό, μόλις γίνουμε ένα εξαιρετικά αυστηρό θρησκευτικό χαλιφάτο (βασικά, όπως στο ”  The Handmaid’s Tale  “, αλλά με χιτζάμπ αντί για κουκούλες – και παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τη Βίβλο, οι χριστιανές γυναίκες υποτίθεται ότι καλύπτουν και τα μαλλιά σας , άρα το χιτζάμπ δεν είναι εγγενώς μουσουλμανικό), τότε το κράτος μπορεί εύκολα να καταστείλει βάναυσα την ελευθερία του λόγου, γιατί, φυσικά, αυτό κάνει το κράτος σε οποιοδήποτε υπερ-κατασταλτικό καθεστώς.  Αυτήν τη στιγμή είμαστε ένα κατεχόμενο έθνος και έχουμε εισβάλει με επιτυχία για άλλη μια φορά, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο έχει κάνει πολλές φορές σε όλη την ιστορία. Οι εισβολείς έχουν αναπτυχθεί στρατηγικά σε όλη τη χώρα και επί του παρόντος αναμένουν εντολές.

Οι κοινωνικές και πολιτιστικές εντάσεις θα ωθηθούν σε ένα απόλυτο σημείο βρασμού – δείτε ήδη πόσο διστακτικοί (και σωστά) είναι οι άνθρωποι για το τι συμβαίνει στα κορίτσια στα σχολεία σε όλη τη χώρα – και όλα θα καταλήξουν σε πόλεμο. ολοκληρωτικός άμαχος – ακριβώς όπως θέλουν οι κοινωνικοί μηχανικοί. Ordo ab chao (τάξη έξω από το χάος), θυμάσαι;

Ο φιλελευθερισμός έχει πολλά ελαττώματα. Σίγουρα δεν θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως φιλελεύθερο (ούτως ή άλλως όχι σύγχρονο φιλελεύθερο). Αλλά εκτιμά ορισμένα απολύτως θεμελιώδη και αναπαλλοτρίωτα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, τις ίσες ευκαιρίες και τη νομική και πολιτική προστασία για να ζήσουμε το είδος ζωής που επιλέγουμε, χωρίς θρησκευτικό δόγμα που επιβάλλεται από το κράτος (και εγώ θα θεωρούσε τον «Covid» θρησκεία από αυτή την άποψη, δεδομένου ότι είναι ένα βασικό στοιχείο για την προετοιμασία του κοινού για τον υπερσυντηρητισμό – σε τελική ανάλυση, ήταν πολύ πρόσφατα στο φαινομενικά φιλελεύθερο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το περιστασιακό σεξ ήταν παράνομο και οι άνθρωποι αναμένονταν να καλύπτουν τα πρόσωπά τους δημόσια).

Έτσι, όσο βαθιά ελαττωματικό κι αν είναι ο σύγχρονος φιλελευθερισμός –και σίγουρα είναι– εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές θεμελιώδεις αρχές του αληθινού κλασικού φιλελευθερισμού που αξίζει να υπερασπιστούμε – γιατί η εναλλακτική, στην οποία θα μπορούσαμε τόσο εύκολα να κοιμηθούμε, είναι απίστευτα χειρότερη.

Γραμμένο από Miri| 25 Φεβρουαρίου 2023

πηγή: Miri AF

loading...