Πρωτοφανές «δούλεμα» το οποίο πληρώνουν οι δημότες – Οι μετεωρολόγοι προσποιούνται ότι έπεσε χιόνι και ο Κ.Μπακογιάννης ότι το… καθαρίζει! – Επικό βίντεο

Το «τσίρκο» των μετεωρολόγων φροντίζει να το πλαισιώσει αναλόγως και ο Δήμος Αθηναίων όπου με εντολή του δημάρχου Κ.Μπακογιάννη βγήκε συνεργείο «καθαρισμού του χιονιού από τα δέντρα και τα αυτοκίνητα»!

Δεν είναι αστείο, όντως βγήκαν στους δρόμους καθαριστές του Δήμου οι οποίοι καθαρίζουν με σκούπες δέντρα και θάμνους λες και τα χιόνια δεν θα λιώσουν από μόνα τους!

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ρίχνουν τα χιόνια από τις σκεπές των αυτοκινήτων.

Επαναλαμβάνουμε: Το χιόνι ως γνωστόν είναι παγωμένο νερό το οποίο και θα λιώσει με το που θα βγει ο ήλιος ειδικά όταν έχει πέσει σε τόσο ισχνή ποσότητα όπως έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικό. Μάλιστα στην άκρη φαίνεται και ο Λυκαβηττός.

Θα ήταν εντελώς για γέλια αλλά τελικά δεν είναι γιατί για τέτοιου είδους «εργασίες» οι δημότες Αθηναίων πληρώνουν αδρά μέσω των δημοτικών τελών.

Πάντως για να επανέλθουμε στο «τσίρκο» των μετεωρολόγων, οι μετεωρολόγοι προσποιούνται ότι έπεσαν μεγάλες ποσότητες χιονιού στην Αθήνα και ο Κ.Μπακογιάννης ότι το… καθαρίζει γιατί είναι τόσο πυκνό που δυσκολεύονται οι πολίτες να… περπατήσουν.

 

 

@ilias_portoraftiotis31d♬ πρωτότυπος ήχος – Ilias Dachretzis191

loading...