Πείραμα: Μένουμε σπίτι

Δεν ειναι η πρωτη φορα που το αφηγημα οτι κινδυνευουμε το ακουμε απο τα κυβερνητικα χειλη με την βοηθεια των μιντια,την πρωτη φορα το ακουσαμε στην διαρκεια της πανδημιας ….απο αλλου ειδους ειδικους,τωρα εχουμε αλλου ειδους,,,πρεπει να μεινουμε σπιτι.

 

Ο πολιτης σε κατηγορια δουλου,δεν εχει την δυνατοτητα να σκεφτει μονος του.

Ασκησεις υποταγης.

Για το καλο μας.

Αν ενδιεφερε το καλο μας οποιον κυβερναει θα νοιαζοταν πρωτα αν μπορουμε να ζησουμε,μετα αν μπορουμε να μην πεθανουμε.

Σκεφτειτε το λιγο,πως ζειτε,με τι μισθους,σε τι εργασιακες συνθηκες,με τι τιμες στα τροφιμα,με τι τιμες στις υπηρεσιες,με τι ενοικια,εχετε θερμανση;

Ειδατε να νοιαζονται;

Αλλα νοιαζονται οτι θα μπλοκαριστουν οι δρομοι,οτι θα πεσετε και θα κτυπησετε.

Πειραματοζωα πλεον ολοι μας σε καθε περισταση,χρησιμοποιουν τις λεξεις και την εικονα  για να τρομοκρατησουν τον πληθυσμο και τον κατευθυνουν οπως εκεινοι πιστευουν,σας ενοχλησε ο χιονιάς;

Πρωτη φορα χιονιζει στην Ελλαδα;

Ηταν η χειροτερη χιονοπτωση που θυμαστε αυτη;

Γιατι εκλεισαν τα παντα;

Οταν εκλεισαν τον πληθυσμο σπιτι του με αιτια τον κορωνοιο για μηνες τι καταφεραν;

Οταν με τρομοκρατια και αποκλεισμους και προστιμα εκβιασαν τον κοσμο να εμβολιαστει λετε να το εκαναν επειδη ενδιαφερθηκαν για την υγεια του;διαψευδονται ολα τωρα.

Μειωσαν τους νεκρους η τα κρουσματα με αυτο;

Ολοι εχουν γινει εχθροι μας,ο καθε ιος,το χιονι,η βροχη,οι πυρκαγιες,ο διπλανος μας.

Μονη περιπτωση να μας πουν να βγουμε εξω θα ειναι σε περιπτωση σεισμου.

Γινεται ενα πειραμα.

Ο κοσμος πρεπει να υπακουει.

Για την ασφαλεια του.

Δεν μπορεις να εχεις αντιθετη γνωμη,τοσες δεκαετιες ζησαμε σε χειροτερες καταστασεις,πότε μας εκλεισαν μεσα για καθε μια απο αυτες;

Η επομενη μεγαλυτερη απατη θα ειναι οταν μας δωσουν την εντολη να κλειστουμε μεσα για να σωσουμε τον πλανητη,οταν θα περιορισουν την τροφη,την μετακινηση,την σκεψη,,και εκει θα καταλαβετε για ποιο λογο γινονται ολες αυτες οι προσπαθειες-πειραματα,για να συνηθισουμε οτι αυτο που λενε ειναι το σωστο,δεν υπαρχει αλλος δρομος,αυτο που του λενε αυτο και πρεπει να γινει.

Το κρατος εχει παντα δικιο,οποιος αμφισβητει αυτο το δικιο ειναι εχθρος του κρατους,ειναι επικινδυνος για την ασφαλεια σας,πρεπει να απομακρυνθει και να εξοντωθει,με καθε τροπο.

Το χιονι ειναι εχθρος

Η βροχη ειναι εχθρος

Ο διπλανος σας ειναι εχθρος.

Ομως οταν συμβαινει κατι απο ολα αυτα….στην υπερβολη του,τοτε ο κρατικος μηχανισμος για τον οποιον μας βεβαιωνουν συνεχως οτι ειναι πανετοιμος….βρισκεται ανετοιμος,μονιμα.

Κλειστειτε στο σπιτι και μην αντιδρατε στις εντολες.

Οταν πλεον θα ερθει η ωρα που οι εντολες θα ακολουθουνται απο τα υπολοιπα που εχουν σχεδιασει τοτε η αντιδραση δεν θα ειναι δυνατη.

Για 2 εκατοστα το πολυ….. χιονι μεσα στις πολεις σταματησε η ζωη.

Τρεις ημερες τωρα.

Και περιμενω να δω χιονι και δεν το βλεπω.

Μονο στην οθονη.

 

loading...