Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ…

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!
ΦΩΤΟ
Στο Cherkassy ο Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας συνελήφθηκε χθες από δυνάμεις της ασφάλειας SBU κι αντιμετωπίζει 8 χρόνια κάθειρξη κατ΄ουσίαν για το γεγονός ότι αρνήθηκε να γίνει σχισματικός.
Οι θρησκευτικές ελευθερίες καταργήθηκαν στην Ουκρανία..είναι Μεσαίωνας. Ο δεσπότης αυτός δεν προσκύνησε τους ναζί, το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανοσιωνιστές δεν έκανε δήλωση μετανοίας ούτεε έγινε συνεργάτης των ναζί! Σιωνισμός και ναζισμός συμπορεύονται στο Κίεβο για αλληλοκάλυψη.. Θρησκευτική τρομοκρατία…
Συνελήφθη ο επικεφαλής της επισκοπής Τσερκάσι της UOC. Ωστόσο δεν έδωσε δήλωση μετανοία στους γκεσταπίτης του ΝΑΤΟ-σιωνισμού και στους συνεργάτες τους την ώρα που πολλοί άλλοι έβαλαν νερό στο κρασί τους…και δεν δεν εννοώ ζέον.
Ομολογητής…το Κίεβο παραδόθηκε στον ριζοσπαστικό χριστιανοσιωνισμό που είναι η απάντηση στον κατά παράδοση ιουδαιοχριστιανισμό.
Ο μητροπολίτης της μητρόπολης Τσερκασί της UOC υποβλήθηκε σε καταστολές. Ο ιερέας είναι ύποπτος ότι έκανε δημόσιες δηλώσεις ανάμεσα σε κληρικούς και ενορίτες.
loading...