Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΜΙΑ “ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠ΄ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ…

Γράφει ο C. J. Hopkins

Λοιπόν, εδώ είναι μια «θεωρία συνωμοσίας» για εσάς. Αυτό αφορά την παγκόσμια-καπιταλιστική πολιτική σκέψης και τις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους να καθαρίσουν την κοινωνία από την «αναισθησία». Ναι, σωστά, αναισθησία. Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχει η παγκόσμια-καπιταλιστική σκέψη, αυτό είναι η αναισθησία.

Ξέρετε, όπως το να κοροϊδεύεις τις εθνικές ή θρησκευτικές μειονότητες, και τα άτομα με σωματικές ή γνωστικές δυσκολίες, και εναλλακτικά τα έμφυλα άτομα, και τα φρικτά άσχημα άτομα, και τα τερατώδη χοντρά άτομα, και τα μεσόγεια, και ούτω καθεξής.

Η παγκόσμια-καπιταλιστική πολιτική σκέψης ανησυχεί τρομερά για τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων. Και τα συναισθήματα άλλων ευαίσθητων ατόμων που ανησυχούν επίσης για τα συναισθήματα τέτοιων ατόμων.

Και τα συναισθήματα όλων, γενικά. Έτσι, εκκαθαρίζουν την κοινωνία από κάθε μορφή λογοτεχνικού περιεχομένου και κάθε άλλης μορφής περιεχομένου, που θα μπορούσε ενδεχομένως να προσβάλει ανεπανόρθωτα τέτοια πρόσωπα και άτομα που ανησυχούν για τα συναισθήματα αυτών των προσώπων και οποιονδήποτε μπορεί να αισθάνεται προσβεβλημένος από οτιδήποτε.

Μέχρι τώρα, υποθέτω ότι έχετε δει τα νέα για την «επεξεργασία ευαισθησίας» του Ρόαλντ Νταλ, του συγγραφέα βιβλίων όπως ο Τζέιμς και το γιγαντιαίο ροδάκινο, Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας, Οι μάγισσες, Τα Twits και πολλά άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...