Ο Νόμος που απέκλεισε το ¨κόμμα Κασιδιάρη¨ θα πρέπει να εφαρμοστεί – με βάση την υπόθεση Πολάκη – και για τον ΣΥΡΙΖΑ

Θα εφαρμοστεί ; Θα γίνει έστω κάποια σχετική έρευνα ; Θα αποκλειστεί « κόμμα Πολάκη » εάν προκύψει ;

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δια της προέδρου της , ότι, «Δεν είναι μεμονωμένη η τοποθέτηση του κ. Πολάκη, έχει ξανακάνει τέτοιες δηλώσεις. Φανερώνει την αντίληψή του για τον θεσμό της Δικαιοσύνης. Επιθυμεί μια χειραγωγημένη Δικαιοσύνη» , τίθεται θέμα απόρριψης από το Α’Τμήμα του Άρειου Πάγου, τυχόν υποψηφιότητας «κόμματος Πολάκη» σύμφωνα με τον τελευταίο Νόμο, αλλά και όπως αφήνεται να εννοηθεί από τ ανωτέρω .

Δεδομένου συνεπώς ότι ο εν λόγω νόμος ορίζει πως ,όποιο κόμμα θέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές θα πρέπει να λάβει την έγκριση του Αρείου Πάγου ότι «εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» ανακύπτει στην κοινή γνώμη ΕΝΤΟΝΑ το εύλογο ερώτημα για το αν θα πρέπει να γίνει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού τόσον καιρό ¨ανεχόταν¨ αυτά , για τα οποία τόσο πολύ κατακρίνεται σήμερα ο εν λόγω βουλευτής , τα οποία όμως λέει ότι τα έλεγε από το 2016 κάτι , που η ανωτέρω δήλωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων , το επιβεβαιώνει.

ΥΓ. Σοβαρευτείτε κάποιοι και κάνετε την αυτοκριτική σας κάποιοι άλλοι . Σταματήστε τα ξεκατινιάσματα σε δημόσια θεά προεκλογικά , την πολιτική μικροπρέπεια και θυμηθείτε το «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Έρχεται Παγκόσμια σύρραξη και η Πατρίδα μας έχει ανάγκη πολλά. Αντιπαρατεθείτε στα οράματα και στις ιδέες και δώστε στον κόσμο που θα σας ψηφίσει αύριο ξεκάθαρες τοποθετήσεις και δεσμεύσεις για όλα τα μεγάλα θέματα που τον αφορούν άμεσα . Στα μάτια του άλλωστε , όλοι είσαστε ίδιοι και τούτο θα το καταλάβετε σύντομα .

Καλή Σαρακοστή !!

Με εντολή κ. Δ/τη , Δημήτρης Μαγγός , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...