Ο άνθρωπος του Χριστού και Παγκόσμιος Νόβακ Τζόκοβιτς ισοπέδωσε τους παράγοντες της Διονυσιακής κουλτούρας μέσα στην έδρα τους.

Τα έθνη κατακτώνται-αφανίζονται όταν απωλέσουν τον πολιτισμό, την παιδεία, την θρησκεία, την γλώσσα και την ηθική. 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

Ένα διχασμένο έθνος είναι αποδεδειγμένο ότι δεν είναι σε θέση να επιβιώσει σε περιόδους υβριδικού και συμβατικού πολέμου και αφανίζεται. Οι παράγοντες της νέας τάξης πραγμάτων  χώρισαν την κοινωνία σε κόμματα, ομάδες, τάξεις, και σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ο αθλητής του Χριστού και κορυφαίος τενίστας στον κόσμο ισοπέδωσε την νέα τάξη πραγμάτων μέσα στην έδρα της.  Επίσης διέσυρε τους κατασκευαστές εμβολίων, και εκμηδένισε την ναζιστική θεωρία των παραγόντων του Διονυσιακού πολιτισμού περί ανώτερων πνευματικά και σωματικά εμβολιασμένων. Οι Ταπεινώσεις-εξευτελισμοί και οι εκβιασμοί ότι θα χάσει τα πάντα και θα εγκαταλείψει τα παγκόσμια πρωτεία και το επαγγελματικό τένις κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

O Σέρβος Ορθόδοξος Χριστιανός Νόβακ Τζόκοβιτς ταπείνωσε την Ναζιστική νέα τάξη πραγμάτων, η οποία τον διέσυρε και τον ταλαιπώρησε όσο κανέναν άλλο αθλητή.  Και την φετινή χρονιά ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο αντιμετωπίστηκε ως κοινός εγκληματίας και εισβολέας από τις Ναζιστικές αρχές της Αυστραλίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά και στο φετινό Open γίναμε μάρτυρες των φασιστικών μεθόδων της νέας τάξης πραγμάτων σχετικά με την συμμετοχή του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Open. Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στο άθλημα του τένις ενοχλεί πολύ καθώς αποτελεί παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο, για εκατομμύρια ανθρώπους. Οι ναζιστές της νέας τάξης πραγμάτων προσπάθησαν να εξαναγκάσουν τον Ορθόδοξο -Χριστιανό Νόλε να εμβολιαστεί η να εγκαταλείψει τον αθλητισμό. Εν τούτοις απέτυχαν παταγωδώς και διασύρθηκαν.

 

 

Ο τελικός του τένις το 2023 στην Μελβούρνη ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα αγώνα υψηλού αθλητισμού., καθώς είχαμε την σύγκρουση των δύο παγκόσμιων πολιτισμών (Αριστόκλειος και Διονυσιακός). Οι δύο πολιτισμοί από τα πανάρχαια χρόνια προσπαθούν να κυριαρχίσουν σε όλους τους τομείς.

Να περάσουμε να δούμε τι προηγήθηκε πριν την κατάκτηση του τίτλου και την έναρξη των αγώνων τένις.Η Αυστραλιανή κυβέρνηση ανακάλεσε ξανά την βίζα του «Νόλε». και ο τενίστας ήταν και πάλι προς απέλαση. Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας με Ελληνικές ρίζες, Άλεξ Χοκ, χρησιμοποίησε την προσωπική του εξουσία για να ακυρώσει την βίζα του Σέρβου αστέρα, ενώ την ίδια ώρα οι δικηγόροι του τενίστα καταθέσαν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης. Η κίνηση αυτή έφερε τα πάνω κάτω, με το Αυστραλιανό Οpen να ξεκινά την Δευτέρα (17/1). Εάν ο Τζόκοβιτς δεν δικαιωνόταν στα δικαστήρια, θα είχε απελαθεί για δεύτερη φορά από την χώρα. Επίσης όπως σημειώνει το BBC, ο Σέρβος αθλητής ήταν πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με μία τριετή απαγόρευση απόκτησης νέας αυστραλιανής βίζας.

Η δήλωση του υπουργού Αλεξ Χοκ ανέφερε:

 

«Σήμερα άσκησα την εξουσία μου σύμφωνα με το άρθρο 133Γ(3) του νόμου περί μετανάστευσης για να ακυρώσω τη βίζα που κατείχε ο κύριος Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με τη βάση ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να το πράξω. Η απόφαση αυτή ακολούθησε τις εντολές του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου στις 10 Ιανουαρίου 2022, ακυρώνοντας μια προηγούμενη απόφαση ακύρωσης για λόγους διαδικαστικής δικαιοσύνης..Κατά τη λήψη αυτής της απόφασης, εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες που μου παρείχαν το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη και ο κ. Τζόκοβιτς. Η κυβέρνηση Μόρισον είναι σταθερά δεσμευμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας, ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία κορωνοϊού».

Υπενθυμίζεται ότι η βίζα του Τζόκοβιτς ανακλήθηκε για πρώτη φορά μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, στις 6 Ιανουαρίου, αφότου αξιωματούχοι της Αυστραλιανής Συνοριακής Δύναμης δήλωσαν ότι «απέτυχε να παράσχει τα κατάλληλα στοιχεία» για να λάβει εξαίρεση εμβολίου.

 

Επίσης υπήρξε τεράστια αντίδραση από το Aυστραλιανό κοινό, το οποίο έζησε κάτω από μερικά από τα μεγαλύτερα και αυστηρότερα lockdowns στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Τζόκοβιτς κρατήθηκε και πέρασε ώρες στον έλεγχο μετανάστευσης στο αεροδρόμιο και μετά οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο κράτησης μεταναστών και αιτούντων ασύλου. Μέρες αργότερα η βίζα του αποκαταστάθηκε από έναν δικαστή, ο οποίος διέταξε την απελευθέρωσή του, αποφασίζοντας πως οι συνοριοφύλακες αγνόησαν την σωστή διαδικασία κατά την άφιξή του. Ο Τζόκοβιτς κρατήθηκε αρκετές ημέρες και τελικά απελάθηκε κατά το περσινό Αυστραλιανό Open. Ο Σέρβος είχε απελαθεί την παραμονή της έναρξης του τουρνουά που διεξάγεται στην Μελβούρνη καθώς μετέβη στην «χώρα των καγκουρό» χωρίς να έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Aν και ανεμβολίαστος ο «Νόλε» είχε εμπλακεί σε μια μακρά αντιδικία με τις Aυστραλιανές αρχές και είχε προσκομίσει ιατρικές γνωματεύσεις, οι οποίες όμως κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Η συμμετοχή του στο περσινό τουρνουά κρίθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η τελευταία του έφεση δεν έγινε δεκτή την παραμονή του πρώτου του αγώνα. Τελικά οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο, από την δομή όπου κρατούνταν, και απελάθηκε. Κατά την φετινή εκδίκαση της υπόθεσης, Ενδεικτικόέιναι ότι κατά την εκδίκαση της υποθέσεως η Ναζιστική κυβέρνηση της Αυστραλίας την οποία εκποωπούσε  ο νομικόςΣτέφεν Λόιντ υποστήριξε πως ο Τζόκοβιτς «έχει γίνει πλέον σύμβολο για τους αντιεμβολιαστές». «Και τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει εάν κάποιος με το status και τη σημασία του Tζόκοβιτς βρίσκεται στην Αυστραλία σε μια εποχή που ο εμβολιασμός είναι ένα ζήτημα» διερωτήθηκε με νόημα στο δικαστήριο.

Eπίσης αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς φάνηκ ότι αφήνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο αγγλόφωνο κανάλι wion. «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς για το Australian Open.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Αυστραλιανού Όπεν ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία –δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι προκειμένου να  αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Johnson & Johnson.

Η απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του Τζόκοβιτς την περασμένη εβδομάδα ανατράπηκε στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο την Δευτέρα, αλλά ο υπουργός Μετανάστευσης εξακολουθούσε να έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα επιτραπεί στον σταρ του τένις να παραμείνει στη χώρα. O Νόβακ Τζόκοβιτς, συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και στην κλήρωση για την διοργάνωση του Αυστραλιανού ;Open με τον κορυφαίο τενίστα να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Σέρβο Miomir Kecmanovic.

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει έναν βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν απαρτίζεται από αδύναμα και παθητικά ανδράποδα. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι νεοταξίτες έφτιαξαν μια αγέλη, από πειθήνιους σκλάβους, ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν- ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε παρά φύσιν. Εδώ και αιώνες και επιχειρούν να παρουσιάσουν την κάθε ανωμαλία ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό μίγμα, δίχως ίχνος  πατριωτικών-Χριστιανικών αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο να κυριαρχίσει η παγκοσμιοποίηση.

Χριστιανοί ο Έλληνας που αναπαύεται στο Έβδομον στέκεται απτόητος-αγέρωχος. Μας δείχνει τον δρόμο ελπίζοντας να μας οδηγήσει εκ νέου στην επιβίωση, έναντι του προαιώνιου εχθρού, της νεοταξικής βαρβαρότητας, που διαχρονικά εκφράζει ο Διονυσιακός πολιτισμός.Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός-ξεπεσμός των εθνών, ώστε οι άνθρωποι να είναι παθητικά ανδράποδα δίχως κρίση, βούληση και δύναμη αντιστάσεως. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν αδύναμα και παθητικά ανδράποδα. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι νεοταξίτες έφτιαξαν μια αγέλη, ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Δημιούργησαν πειθήνιους σκλάβους  Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν- ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία. Διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε το παρά φύσιν. Εδώ και αιώνες  επιχειρούν να παρουσιάσουν, την κάθε ανωμαλία, ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο.

Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα δίχως ίχνος  εθικιστικών-Χριστιανικών αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση, διχασμό και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο την πλήρη υποταγή, των εθνών. Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή των Κομνηνών και της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Επίσης αποτελεί μια θλιβερή μορφή ζωής, όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει και ο G. Ostrogorsky για το Ελληνικό βασίλειο της Νίκαιας. Όπως τότε το ίδιο και την σύγχρονη εποχή το κράτος-έθνος βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη,σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Η ηθική-πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.

Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά την ιδιότητα του Ελληνικού, εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.  Οι σύγχρονοι φίλοι του δωδεκαθέου κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την Ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό.

Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει ένα βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο. Κανένας ηθικός δισταγμός. Όποτε στηρίξαμε τις προσδοκίες μας σε ξένους και σε προφητευόμενους σωτήρες για την απελευθέρωση, είτε για την διευθέτηση εθνικών θεμάτων, έχουμε υποστεί ταπεινώσεις και εθνικές συμφορές. Διαχρονικά η ανθελληνική δύση αφαιρεί καταστρέφει πολιτικά, στρατιωτικά, και πνευματικά τον Ελληνισμό. Τότε έρχονται οι εχθροί από την Ανατολή για να ολοκληρώσουν την καταστροφή. Πατήρ πάντων ο πόλεμος, όπως δίδαξε ο Μέγας προσωκρατικός Φιλόσοφος Ηράκλειτος. «Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεοὺς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελευθέρους». Ο πόλεμος είναι ο πατέρας όλων, ο βασιλεύς των πάντων, και άλλους τους κατέστησε θεούς και άλλους ανθρώπους, άλλους τους έκανε δούλους και άλλους ελεύθερους. (Ηράκλειτος Fragmenta, απόφθεγμα 53, H. Diels and W. Kranz, «Die Fragmente der Vorsokratiker», vol. 1, 6th edn., Berlin: Weidmann, 1951: 150-182).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS) 

loading...