ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΕΣ “ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ” Ή ΑΠΕΙΛΕΣ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ…

Γράφει ο Gary D. Barnett

Μετάφραση: Απολλόδωρος

«Η ελευθερία δεν είναι για αυτούς τους σκλάβους- δεν υποστηρίζω την επιβολή της ενάντια στη συνείδησή τους. Αντιθέτως, είμαι σθεναρά υπέρ του να τους αφήσουμε να σέρνονται και να γονατίζουν όσο θέλουν μπροστά σε όποια απάτη ή συνδυασμό απάτης επιλέξουν να σεβαστούν… Ολόκληρη η πρακτική κυβέρνησή μας βασίζεται στην ψυχολογία του όχλου και ο Boobus Americanus θα ακολουθήσει κάθε εντολή που υπόσχεται να τον κάνει πιο ασφαλή».

~ H. L. Mencken

Βρισκόμαστε εν μέσω της μίας αντιληπτής ψεύτικης απειλής μετά την άλλη, την οποία ισχυρίζεται το κράτος, και κάθε μέρα φαίνεται να φέρνει όλο και περισσότερα γεγονότα που περιγράφονται καλύτερα ως φαντασία- ή σε μεγαλύτερο βαθμό, σκόπιμα παραγόμενο και σκηνοθετημένο θέατρο.

Το Χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα αυτές τις ψεύτικες σημαίες, ή ίσως ο κινηματογραφικός σχεδιασμός όλων αυτών των σκηνοθετημένων γεγονότων και η κυβέρνηση είναι πλήρως συντονισμένη και χορογραφημένη.

Ανεξάρτητα από το από πού ξεκινάμε, όλα αυτά θα μπορούσαν εύκολα να τοποθετηθούν κάτω από τον τίτλο: “Δεν μπορείς να τα βγάλεις από το μυαλό σου αυτά τα σκατά”!

Φαίνεται ότι κάθε “γεγονός” προορίζεται για τον ένα ή τον άλλο σκοπό, αλλά τα ψέματα και οι συγκαλύψεις από αυτή τη διεφθαρμένη κυβέρνηση και τα εξαγορασμένα και πληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι σίγουρα πέρα από προφανείς.

Είναι ενδιαφέρον να κοιτάξουμε τις χρονολογικές γραμμές για να ανακαλύψουμε την αλληλουχία των γεγονότων, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν το ένα χρησιμοποιείται για να καλύψει ένα άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...