Οι πολεις των 15 λεπτων

Ακομα μια βλακεια που προσπαθουν να επιβαλλουν σιγα σιγα οι νεοταξιτες ειναι οι πολεις των 15 λεπτων,με αυτο το σχεδιο οι κατοικοι μιας περιοχης θα εχουν οσα χρειαζονται σε ακτινα 15 λεπτων απο το σπιτι τους,παρκα,καταστηματα,κεντρα υγειας,οτιδηποτε χρειαστουν για να εξυπηρετηθουν.

Με αυτον τον τροπο θα τους ζητηθει-επιβληθει….με τι προστιμα ειναι αγνωστο ακομη,να μετακινουνται μονο μεσα στα ορια αυτων των 15 λεπτων και θα απαγορευεται να πανε σε αποστασεις μεγαλυτερες.

Ο ελεγχος θα γινεται με καμερες οι οποιες θα ελεγχουν τις πινακιδες των αυτοκινητων που κινουνται στην συγκεκριμενη περιοχη και μεσω αυτων θα ξερουν οι αρχες ποιοι και που πηγαινουν και αν εχουν υπακουσει στις εντολες για τα ορια που εχουν επιβληθει.

 

Ολα αυτα θα γινουν με δικαιολογια την κλιματικη αλλαγη και την προστασια του περιβαλλοντος αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι θα ειναι ενα ειδος λοκνταουν που θα ελεγχει και θα περιοριζει τις μετακινησεις του πληθυσμου.

Σχεδιο των νεοταξιτων οι οποιοι με τα αρρωστημενα μυαλα τους εχουν σκοπο να μεταβαλλουν τους ανθρωπους σε κατευθυνομενα πιονια και να ελεγχουν τις καθε ειδους μετακινησεις τους σε ολη την διαρκεια του 24ωρου επι μονιμης βασης.

 

Στην Ευρωπη εχουν αρχισει διαμαρτυριες απο πολιτες για αυτο το θεμα,εδω ασχολουμαστε για την ωρα με το θεμα της απαγωγης του παιδιου της Αργυρως και με τον επομενο προτεινομενο στο Σαρβαιβορ.

Σας ενημερωσε για αυτο η Σκατιανα η ο Εισαγγελατος η οποιο αλλο Δελτιο παραπληροφορησης;

Ολα πανε καλα,κοιμηθειτε.

ΗarryTsopanos

loading...