«Οι μεγάλες τράπεζες και το σχέδιο του ΔΝΤ για την κλοπή των χρημάτων σας», vid

Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ σκορπίζει «τρόμο»
Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου στρατολογούνται για να λεηλατήσουν τον κόσμο, ενώ παράλληλα διεφθαρμένες πολιτικές προκαλούν τον πληθωρισμό για να καταρρεύσουν οι οικονομίες!

Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Οι τράπεζες σχεδιάζουν να πάρουν όλα τα χρήματά σας για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Γνωρίζουν ότι η κατάρρευση του συστήματος έρχεται και ήδη σχεδιάζουν “διάσωση εκ των έσω”.

Καθώς αρχίζει η εμπιστοσύνη να καταρρέει, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους, -κάτι το οποίο θα εγγυηθεί μόνο μια τραπεζική κατάρρευση. Αυτό είναι γνωστό ως “μαζικές αναλήψεις”.

Το 2012 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, γνωστό για την φήμη του στον εξαναγκασμό, την βία και τον εκβιασμό, δημοσίευσε σημειώσεις συζήτησης προσωπικού με τίτλο: -«Από την διαγραφή χρεών στην διάσωση εκ των έσω, -υποχρεωτική αναδιάρθρωση χρέους των συστημικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων».

Μετά την κρίση του 2008, ο κόσμος έμαθε τι είναι το “πρόγραμμα διάσωσης”.

Τρισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων τυπωμένα ξαφνικά, για να πληρώσουν τις κακές συνήθειες των τραπεζιτών. Ήταν εξαιρετικά μη δημοφιλές, αλλά ασήμαντο σε σχέση με μια “διάσωση εκ των έσω”.

Οπότε τι ακριβώς είναι μια “διάσωση εκ των έσω”; Είναι επισήμως ασαφές με περίτεχνες εξισώσεις, αλλά με πιο απλά λόγια, είναι όταν η τράπεζα κλέβει τα χρήματά σας απευθείας από τον λογαριασμό σας. Το ονόμασαν “κουρέματα” όταν το έκαναν στην Κύπρο το 2013, κάτι το οποίοτα δικαστήρια αργότερα αποφάνθηκαν ότι ήταν νόμιμο και ένα πρόσφατο βίντεο στο Tick Tock δείχνει ότι, οι νέες ανακεφαλαιοποιήσεις μπορεί να ξεκίνησαν ήδη».

loading...