Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γνώριζαν ότι θα γίνει σεισμός στην Τουρκία.

Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί  εις βάρος του Τουρκικού έθνους. Είχαν προειδοποιηθεί από τους ηγέτες της βορειοατλαντικής συμμαχίας που είχαν την τεχνολογία να προκαλέσουν τον φονικό σεισμό.

 

 

 

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

Οι Ευρωπαίοι ναζιστές έγιναν συνένοχοι σε ένα από τα μεγαλύτερα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Οι ναζιστές του Λευκού Οίκου που αδίστακτα και άνευ λόγου δολοφονούν Αμερικανούς πολίτες στα πλαίσια μιας ανελέητης και φασιστικής-Διονυσιακής βίας, επιτέθηκαν ύπουλα και άνανδρα σε ένα ανυπεράσπιστο έθνος. Η Τουρκία μετρά δεκάδες χιλιάδες νεκρούς-τραυματίες, εκατομμύρια αστέγους. Παράλληλα είχαμε την καταστροφή των κρατικών υποδομών όπως σχολεία, νοσοκομεία, οδικό δίκτυο και όχι μόνον.  Το μέγεθος του κακουργήματος αλλάζει τα δεδομένα στην παγκόσμια ιστορία καθώς  η Γερμανική κυβέρνηση και άλλα  κράτη γνώριζαν εκ των προτέρων ότι τα γεράκια των ΗΠΑ θα τιμωρήσουν τον ανυπάκουο Ερντογάν με έναν φονικό σεισμό και απομάκρυναν τους πρεσβευτές τους.

Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Καναδάς, ήταν μερικές από τις χώρες που γνώριζαν και απομάκρυναν εγκαίρως τους πρέσβεις πριν τον φονικό σεισμό. Οι ευγνώμονες και υπάκουοι Ναζί της Ευρώπης αισθάνονται πολύ τυχεροί που δεν θα έχουν παρόμοια αντιμετώπιση από την Αμερική, όπως είχε ο ατίθασος Τούρκος πρόεδρος.

Ενδεικτικό είναι ότι υπό καθεστώς τρόμου που επιβάλει η Αμερική αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΝΑΤΟ, η αύξηση των εξοπλισμών. Ακόμη ο Γερμανός υπουργός Πιστόριους, για να μην έχει η Γερμανία την μοίρα της Τουρκίας εγκατέλειψε κάθε δισταγμό, και κάλεσε τις Γερμανικές βιομηχανίες εξοπλισμών να αυξήσουν την παραγωγή τους.  Ακόμη και η πληροφορία ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να αναπτύσσει πλοία με πυρηνικό εξοπλισμό στην Βαλτική Θάλασσα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια είναι πολύ μικρότερης σημασίας ενέργεια, από τον φονικό σεισμό που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι.

Αν και στην περιοχή του φονικού σεισμού υπάρχει ιστορικό προηγούμενο πολλών αιώνων, εν τούτοι όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά ο σεισμός προκλήθηκε μέσο υψηλής τεχνολογίας.   Ο σεισμός που κατέστρεψε την Τουρκία και την Συρία δεν είχε τα χαρακτηριστικά των δονήσεων που έχουν παρατηρηθεί σε αντίστοιχες σεισμικές δονήσεις.

Το γεγονός ότι αρκετοί πρεσβευτές δυτικών κρατών έφυγαν από την Άγκυρα πέντε ημέρες πριν από τον φονικό σεισμό και παράλληλα τα κράτη τους, εξέδωσαν συμβουλές να μην επισκεφτούν την Τουρκία, δείχνει ότι οι Δυτικές κυβερνήσεις ήξεραν τι θα συνέβαινε. Ενδεικτική είναι και η περίπτωση του Ολλανδού που ανακοίνωσε τρεις ημέρες πριν τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία !!!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια από τις χώρες ο οποίες έχουν την τεχνολογία να προκαλέσουν σεισμούς και άλλα φυσικά φαινόμενα με τεχνητούς τρόπους. Αν και το έτος 1976 είχαν δεσμευτεί να μην καταφύγουν ποτέ σε χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Η Ρουμάνα γερουσιαστής Diana -Ivanovici Șoșoacă ισχυρίζεται ότι παραβίασαν την υπογραφή τους στην σχετική σύμβαση για την απαγόρευση της χρήσης τεχνικών τροποποίησης του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς ή άλλους εχθρικούς σκοπούς, και προκάλεσαν αυτόν τον σεισμό.

Ο  Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών (MİT) να μελετήσουν αυτό που σήμερα είναι μόνο μια υπόθεση. Ο Λευκός Οίκος διαθέτει το γνώθι σαυτόν και συνεπώς γνωρίζουν οι επιτελείς του Biden ότι δεν είναι πλέον η κορυφαία οικονομική-πολιτική και στρατιωτική υπερδύναμη δύναμη στον κόσμο. Για αυτό όπως όλες οι αυτοκρατορίες που είναι δομημένες με τον Διονυσιακό πολιτισμό πάντοτε καταστρέφουν πολλούς από τους υποτελείς τους. Το μόνον βέβαιον σε αυτή την τραγική υπόθεση είναι ότι έπρεπε να τιμωρηθεί ο ανυπάκουος Ερντογάν που συμμάχησε με την Ρωσία. Διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι τα έθνη που ασπάζονται την Διονυσιακή κουλτούρα καταστρέφουν τα έθνη που αποδέχονται τον Αριστόκλειο πολιτισμό και αλληλοκαταστρέφονται.

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΥΓΙΚΟ SAVAZIO ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ..

Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Φοινικική-Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Φοινικικός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Savazio.

Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια και η λογική. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου και η εύθυμη πλευρά της ζωής. Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες.

 

Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί, προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία, τον αθλητισμό,  και τα έθνη.

Οι θεοί Savazios-Απόλλων της αρχαίας θρησκείας στήριζαν κάθε μορφής τυραννία=βασανισμό και καταστροφή.

O Φρυγικός δαίμονας Savazios είναι ο “θεός” των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων-σεξουαλική μαγεία και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο θεό των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής Απόλλων. Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς»-δαίμονες της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι.

Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση των δαιμόνων Απόλλωνα και Διόνυσου-Savaziou την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες. Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός “θεός” Savazios μαζί με τον Ιουδαϊκής καταγωγής Απόλλων. Ο πόλεμος των δύο παγκόσμιων πολιτισμών συνεχίζεται και στην σύγχρονη εποχή.

Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις της εποχής μας πολεμούν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων και κυριαρχίας ανάμεσα στις δύο αυτοκρατορίες-υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα και Αμερική-ΝΑΤΟ. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων.

Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Ορθοδοξία-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών. Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και τον μαζικό αφελληνισμό. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. Οι λόγοι που επιθυμεί η Αμερική-ΝΑΤΟ και η Ευρώπη τον αφανισμό του Πούτιν και του Ασσάντ είναι πολύ σημαντικοί και ζωτικής σημασίας για την νέα τάξη πραγμάτων. Εν τούτοις ένας είναι ο βασικότερος όλων και ο πιο καθοριστικός. Εκτός από τον ενεργειακό πλούτο των δύο κρατών, και το πιο νόμισμα θα χρησιμοποιούν στις διεθνείς συναλλαγές τους, το μεγαλύτερο εμπόδιο για την νέα τάξη πραγμάτων είναι η ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ Ορθοδόξων Χριστιανών και Μωαμεθανών. Αυτή την εποχή ο Ελληνισμός βρίσκεται στο απόγειον της παρακμής του, και την θέση του έχει πάρει η Ορθόδοξη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Ρωσική Ομοσπονδία ηγείται των Ορθοδόξων Χριστιανών, σε παγκόσμιο  επίπεδο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Όταν αρνήθηκαν οι Ισραηλίτες τον Σωτήρα-Λυτρωτή Χριστό, τον αποδέχτηκαν οι Έλληνες των πρωτοχριστιανικών αιώνων και του μεσαίωνα, οι οποίοι έκαναν τον Ιουδαϊκό Χριστιανισμό Ελληνικό. Για αυτό οι πρόγονοι μας από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους. Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη.  Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική, Συρία, Ισραήλ σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία και δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

loading...