Οι Γιγάντιοι Σεισμοί Που Έγιναν Στην Τουρκία Είναι Μόνο Η Αρχή…

 

GEWKWN: 

Στην Τουρκία θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί

Πλήρης και απόλυτη η καταστροφή που βλέπουμε στην Τουρκία αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά, ο Γέροντας μου όπως και άλλοι Γέροντες μας προειδοποιούσαν ότι το 2023 θα ήταν «ένα έτος μεγάλων φυσικών καταστροφών» και δυστυχώς αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο πλανήτης μας συνεχίζει να γίνεται ακόμα πιο ασταθής και έχουμε δει μεγάλους σεισμούς και μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις με συχνότητα που είναι ανησυχητική.

Ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία είναι το πιο θανατηφόρο σεισμικό γεγονός που έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος.… δυστυχώς αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο σεισμολόγος Tyler Metcalf εξηγεί ότι οι μεγάλοι σεισμοί στην Τουρκία πιθανότατα οδήγησαν σε αποσταθεροποίηση των ρηγμάτων σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλοί σεισμοί σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο το επόμενο διάστημα.

Θα υπάρξουν πολλά άλλα σημαντικά γεωφυσικά γεγονότα το 2023 και μετά τι; οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το ακούσουν αυτό, οι περισσότεροι θέλουν να ακούσουν ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Michael

Αυτό που είδαμε στην Τουρκία είναι μόνο η αρχή, γιατί ακόμη μεγαλύτερος κλονισμός βρίσκεται στο δρόμο.

GEWKWN : Σήμερα, τον 21ο αιώνα γνωρίζουμε για τα όπλα μαζικής καταστροφής (ΟΜΚ) είναι όπλα τα οποία έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν θάνατο και τεράστια καταστροφή σε μια τόσο μεγάλη κλίμακα και χωρίς καμία διάκριση, Τα Γεωφυσικά όπλα είναι ένας συνδυασμός διαφόρων μέσων που επιτρέπουν στις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς. Μέθοδοι ενεργού επηρεασμού των γεωφυσικών διεργασιών περιλαμβάνουν τη δημιουργία τεχνητών σεισμών, ισχυρών παλιρροϊκών κυμάτων όπως τσουνάμι, τυφώνες, καταιγίδες, πτώσεις βουνών κ.λπ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας ανέφερε την 31 Δεκ 2022 : Ένας μεγάλος σεισμός αναμένεται στην Τουρκία (triklopodia )

ΓΕΡΟΝΤΑΣ 9 Ιαν 2020 …. Στην Τουρκία θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί ένας από αυτούς θα κτυπήσει την Άγκυρα το μέγεθος θα είναι + 7 στην κλίμακα ρίχτερ. (Triklopodia και Οίμος)

ΓΕΡΟΝΤΑΣ 28/7/2021 : Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό, αυτό όμως που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Τουρκία θα είναι Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ………(triklopodia ) ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ 29/4/2020 -ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ……..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ….

GEWKWN : στις 17 Αυγουστου 1999, ένας τρομακτικός σεισμός 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία είχε διάρκεια 37 δευτερόλεπτα και σκόρπισε την απόλυτη καταστροφή, καθώς έπληξε μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Τουρκίας……17.000 τα θυματα….Στην Κωνσταντινούπολη, στη Νικομήδεια, στην Προύσα και το Εσκισεχίρ, εκατοντάδες πολυκατοικίες κατέρρευσαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, συνθλίβοντας κάτω από τόνους ερειπίων τους ενοίκους τους. To associated press γράφει για Αυτόπτη μαρτυρα τον Yuksel Er ο οποίος δήλωσε ‘’ ήταν φοβερό, ήταν σαν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας , όταν μια κόκκινη μπάλα φωτιάς είδα να έρχεται προς το μέρος μας ‘’

Άλλοι , δήλωσαν ότι η μπάλα φωτιάς ( FIRE BALL ) μόλις βγήκε από την θάλασσα έγινε ο μεγάλος σεισμός…..Σε κείμενο του ο Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ γράφει : αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε παρατηρηθεί μια μεγάλη πηγή φωτιάς να ξεπηδάει από το έδαφος πολύ κοντά στην ναυτική βάση και σε μεγάλο ύψος, ακλούθησε σεισμική δόνηση με ένα τρομακτικό και ανατριχιαστικό θόρυβο εν μέσω κραυγών απελπισίας. Στα ερείπια του έθαψε ένα μεγάλο μέρος της αφρόκρεμας του τούρκικου ναυτικού. Ξένα ειδησεογραφικά κανάλια ανάφεραν : ‘’The earthquake started with red light that covered the whole area. Then, the sea was split and a big explosion happened. The base was burned in the sea and all the people who were there died. Then the earthquake was extended into other areas.’’ «Ο σεισμός ξεκίνησε με κόκκινο φως που κάλυπτε ολόκληρη την περιοχή. Στη συνέχεια, η θάλασσα διασπάστηκε και συνέβη μια μεγάλη έκρηξη. Η βάση κάηκε στη θάλασσα και όλοι οι άνθρωποι εκεί πέθαναν. Στη συνέχεια, οσεισμός επεκτάθηκε σε άλλες περιοχές.’’

 

loading...