Ξεκινούν διαπραγματεύσεις για την ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ, «καλώς» να ορίσει η ΧΟΥΝΤΑ!

Ο κύβος ερρίφθη!
Ο επικεφαλής του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), Tendros Adhanom Gebreyesus, γνωστοποίησε πως «αυτή την εβδομάδα, τα κράτη μέλη του ΠΟΥ φιλοξενούν συζητήσεις για τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας. Την επόμενη εβδομάδα, οι χώρες θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για ένα “Μηδενικό Προσχέδιο” της νέας Συμφωνίας για την Πανδημία».

Πρόκειται για τις κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ενδέχεται να παραβιάζουν το ίδιο διεθνές δίκαιο (αν και ο ΠΟΥ ισχυρίζεται πως σε αυτό θα βασίζεται η όποια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ) και καταλύουν την εθνική κυριαρχία, δίνοντας πεδίο διεθνούς παρέμβασης και επιβολής καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρακάμπτοντας τις κυβερνήσεις (λεπτομέρειες ΕΔΩ και ΕΔΩ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα από το ΕΛ)!!!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Tendros:

«Αυτή την εβδομάδα ο “WHO” και τα κράτη μέλη, φιλοξενούν συζητήσεις για τροποποιήσεις στους διεθνείς κανονισμούς υγείας.

Την επόμενη εβδομάδα οι χώρες θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για ένα “μηδενικό σύμφωνο, προσχέδιο νέας πανδημίας.”

Αυτές οι συζητήσεις θα είναι κρίσιμες για την οικοδόμηση, μιας πιο αποτελεσματικής αρχιτεκτονικής ασφάλισης της υγείας για το μέλλον».

loading...