Μεντβέντεφ: Με ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ τρόπο η Ουκρανία ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ σαν κράτος από τους “σωτήρες” της Αφού πρώτα έχασε τα πλουσιότερά της εδάφη…

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Βλαντιμίρ Ζελένσκι για τις οικονομικές προοπτικές της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, ενώ το καθεστώς του Κιέβου, με την υποστήριξη της Δύσης, βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία μέχρι τη «νίκη» τη οικονομία της Μικρής Ρωσίας μετατρέπεται σε «βρωμερή σκόνη».

Ολόκληρο το μήνυμά του έχει ως εξής:

«Το καθεστώς του Κιέβου, με την υποστήριξη των δυτικών επιμελητών του, βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία «μέχρι τη νίκη» και η οικονομία αυτής της ατυχούς επικράτειας μετατρέπεται ραγδαία σε βρωμερή σκόνη. Αυτό συζητείται ανοιχτά ακόμη και σε εκείνες τις χώρες που υπόσχονται στο ουκρανικό καθεστώς ανάκαμψη και αιώνια ευρωπαϊκή αγάπη.

Ακολουθεί μια σύντομη επίκριση της νόσου της ουκρανικής οικονομίας με βάση “ιατρικά δεδομένα” της Goldman Sachs Bank.

Η Ουκρανία έχει πλέον χάσει εδάφη που της παρείχαν περίπου το 40% του εθνικού βιομηχανικού δυναμικού και περίπου το 15% του προπολεμικού ΑΕΠ.
Δεν έχει πλέον πρόσβαση σε ορυκτά αποθέματα αξίας άνω των 12 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Συμπεριλαμβανομένου του 63% των κοιτασμάτων άνθρακα και του 42% των μετάλλων.
Η γεωργία έχει πάει στα τάρταρα. Πρώτον, μια απότομη πτώση της συγκομιδής. Σιτάρι: 19,4 εκατ. τόνοι το 2022 έναντι 32,5 εκατ. το 2021. Καλαμπόκι: 18,4 εκατ. τόνοι – 35,1 εκατ.
Δεύτερον, οι χερσαίες διαδρομές μέσω της Πολωνίας και της Ρουμανίας οδήγησαν σε αύξηση του κόστους μεταφοράς κατά 2-3 φορές.

Στο τέλος του 2022, το ΑΕΠ της Ουκρανίας μειώθηκε κατά 35-36%. Και οι συνολικές της απώλειες από τη σύγκρουση με τη Ρωσία έφτασαν τα 830-850 δισεκατομμύρια δολάρια. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το 2021 το ΑΕΠ της χώρας ήταν 200 δισεκατομμύρια δολάρια. Ακόμη και το Υπουργείο Οικονομίας τους αναγκάστηκε να αναγνωρίσει αυτή την πτώση ρεκόρ ως το χειρότερο αποτέλεσμα στην ιστορία της χώρας.
Τότε μόνο η οριστική κατάρρευση της βιομηχανίας, ο υπερπληθωρισμός, η φτώχεια και η συνολική ανεργία. Το κρατικό χρέος του Independent μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα αυξηθεί από 107 σε 180-200 δισ. δολάρια. Οι ελπίδες έστω και για μικροσκοπική ανάκαμψη είναι απατηλές.
Είναι προφανές ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίτευξη των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, το ΑΕΠ της Ουκρανίας μπορεί να καταρρεύσει κατά 5-10%. Ως εκ τούτου, η προοπτική της πλήρους χρεοκοπίας του ουκρανικού κράτους και το αναπόφευκτο τέλος γίνεται όλο και πιο καθαρά ορατή.

Το ποιος φταίει είναι ρητορική ερώτηση. Όπως παραδέχτηκε ειλικρινά η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η ουκρανική κυβέρνηση πληρώνει την ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ με τις ζωές των πολιτών της. Τι μπορούμε να πούμε για κάποιο είδος δυστυχισμένης οικονομίας. Η καταστροφή της χώρας δεν ενοχλεί την «καμαρίλα» (σ.σ. ομάδα αυλικών γύρω από τον βασιλιά) του Κιέβου. Συνεχίζει να κατασπαταλά την επικράτειά της με υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες. Με βάση το ότι η Δύση πάντα θα ρίχνει λεφτά.

Δεν θα επιτρέψει σε όλους τους καταχραστές που μοιράζονται τα δυτικά λάφυρα να διογκωθούν από την πείνα. Άλλωστε, μόνο για επείγουσες ανάγκες, ο ουκρανικός προϋπολογισμός φέτος θα πρέπει να καταβάλει 55 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με έλλειμμα 38 δισεκατομμυρίων. Είναι σαφές ότι όσο περισσότερη υποστήριξη, τόσο περισσότερα θα κλέβουν ο παράφρων κλόουν και τα άλλα παράσιτα του Κιέβου.

Μόνο που όσο περισσότερο οι ηγέτες των Ουκρανών Ναζί ζητιανεύουν και κλέβουν βοήθεια από τους δωρητές τους, τόσο πλησιάζει η τελική κατάρρευση της οικονομίας. Μετά από όλα, θα πρέπει να πληρώσετε για την πορεία της θεραπείας στο ακέραιο.

Και ο στόχος των Δυτικών Ασκληπιών δεν είναι σε καμία περίπτωση να θεραπεύσουν την οικονομία μιας δυστυχισμένης χώρας. Η Δύση έχει πλούσια εμπειρία να σκοτώνει πειραματικές χώρες. Η Δύση δεν είναι καλός γιατρός Aibolit, αλλά ο γιατρός Mengele. Είναι ένας δολοφόνος γιατρός. Ως εκ τούτου, η Ουκρανία περιμένει τη θλιβερή μοίρα εκείνων των αποικιών που κάποτε βιάστηκαν με την πιο διεστραμμένη μορφή και μετά πετάχτηκαν έξω για να πεθάνουν στη σάπια χωματερή της ιστορίας.

Η σαδιστική «θεραπεία» της ουκρανικής οικονομίας θα γίνει σταδιακά. Πρώτον, είναι ο ακρωτηριασμός της βιομηχανίας και του αγροτικού τομέα. Μετά η παράλυση της οικονομίας συνολικά. Λοιπόν, μετά από αυτό – ο οργανικός θάνατος των υπολειμμάτων της ίδιας της χώρας».

loading...