Κυριακη της Αποκριας,κι εμεις με διαφορετικες μασκες απο αυτες που τρομοκρατικα μας επεβαλλαν να φοραμε τα δυο προηγουμενα χρονια βγηκαμε στην γυρα να διασκεδασουμε,την ιδια ωρα οι αιωνια μασκαραδες πολιτικοι εχουν παρει τα βουνα και τα ορη και διαλαλουν την πραματεια τους που ειναι γεματη υποσχεσεις,εξαπατηση και ψεματα. 

Και ξεχναμε.

Ξεχναμε οτι επι δυο χρονια ειχαμε την υποχρεωση να φοραμε αντι για αποκριατικες μασκες….μασκες προστασιας ακομα και σε ερημα μερη,οτι απαγορευοταν να καθησουμε ακομα και εξω απο εστιατορια και καφετεριες,οτι η τρομοκρατια,οι απειλες και η προπαγανδα βασιλευε με τους ειδικους να εχουν πιασει στασιδι στα μιντια και να κανουν προβλεψεις απο τις οποιες δεν πετυχε καμια ζητωντας μας να εμβολιαστουμε…

Ξεχναμε επισης τον αλλο μασκαρα που αφου καταπατησε το Συνταγμα με το δημοψηφισμα και προδωσε την χωρα με την συμφωνια των Πρεσπων τωρα νοιαζεται για τους πλειστηριασμους τους οποιους νομοθετησε ο ιδιος,νοιαζεται για την ακριβεια οταν επι 4 και μισο χρονια ειχε κατεβασει τους μισθους,νοιαζεται για την δικαιοσυνη και την ισοτητα οταν τα ειχε καταπατησει ολα.

Και ξεχναμε…

Και ξερετε τι παθαινει ενας λαος που ξεχναει;

Ειναι καταδικασμενος να τα ξαναπαθει ακομα χειροτερα,και δεν θα αργησει αυτο,ξερω οτι προτιματε να τρωτε και να πινετε τωρα αντι να σκεφτοσαστε οσα εχουν συμβει,λογικο ειναι να βαζετε στο πισω μερος του μυαλου σας την διχονοια,το μισος και την τρομοκρατια του Κουλη,την αλαζονεια,τα κοτερα και τα πουρα του Αλεξη,οταν θα τα ξαναπαθετε θα ειναι αργα.

Και δυο τελευταιες ειδησεις που ισως τωρα δεν εχουν σημασια,κρατηστε τις για το επομενο διαστημα.

Η πρωτη ειναι οτι ο ΠΟΥ ανησυχει για νεα πανδημια μιας και “ανακαλυψαν”οτι μεταλλαχθηκε ο ιος της γριππης των πτηνων και μεταδιδεται πλεον και σε ανθρωπους…ετσι απο μονος του…..

Τωρα ειδικα που θα δωσουν ολες οι νεοταξιτικες κυβερνησεις το δικαιωμα στον ΠΟΥ να διαταζει Παγκοσμιες πανδημιες και υποχρεωτικους εμβολιασμους σε ολους ξεπερνωντας τους νομους και το Συνταγμα καθε χωρας.

 

Dr Φράνσις Μπόιλ: «Ο ΠΟΥ ετοιμάζει την εξάπλωση μίας νέας πανδημίας για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος»

Δευτερη ειναι η προβλεψη του επιφανους επενδυτη και επιχειρηματια οτι ερχεται παγκοσμιο κραχ και θα γινει της πουτανας το καγκελο με απλες λεξεις.

“προειδοποιεί άπαντες να συγκεντρώσουν «βενζίνη, γη, όπλα και χρυσό» γιατί σύντομα μόνο αυτά θα έχουν αξία.

«Συνεπώς, προετοιμαστείτε»”

 

Εμεις …εγω δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα,οπως και χιλιαδες,εκατομμυρια αλλοι στον πλανητη,σε αναμονη οσων ειναι να συμβουν λοιπον.

Εν τω μεταξυ οι πολιτικοι μασκαραδες συνεχιζουν τις περιοδειες και τις εμφανισεις η συνεντευξεις τους προσπαθωντας να πεισουν τους ηλιθιους οτι αυτοι και οχι οι αλλοι ειναι η μονη λυση για την χωρα.

Και θα πεισουν πολλους,τους βολεμενους,τους φοβισμενους,τους ηλιθιους,κυριως τους τελευταιους.

 

Τα καλα θα ερθουν μετα τις εκλογες,εως τοτε θα ειστε αξιοσεβαστοι πολιτες,μετα θα γινετε μεσα σε μια βραδυα γελοιοι και ανικανοι υπηρετες τους.

Για την ωρα δειτε τις μακετες με τα εργα που θα κανουν,δειτε τα εργοταξια,δειτε τους υποδουλους που τους ακολουθουν να τους χειροκροτουν και να τους φωναζουν “αξιος”χαζεψτε με τις συγκεντρωσεις που θα σας δειχνουν τα καναλια σαν να μην ξερετε που τον μαζευουν ολο αυτον τον κοσμο και αφεθειτε στην παραζαλη του ψεματος και της εξαπατησης.

Μην πιστεψετε αυτη την φορα

Για το καλο ολων μας.

Καλη Σαρακοστη.

 

ΗarryTsopanos
loading...