Κλάους Σβαμπ για τους ανθρώπους: «Αυτές είναι οι ΔΥΟ βαθιές ανησυχίες μου» – ΒΙΝΤΕΟ

O ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μίλησε στο World Government Summit στο Ντουμπάι, αισθανόμενος…«δικαιωμένος» που όσα έγραψε στα διεθνιστικά του βιβλία τα τελευταία χρόνια (βλ. τέταρτη βιομηχανική επανάσταση) γίνονται σήμερα πράξη.

Ο Klaus Schwab επεσήμανε τις «τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» και δήλωσε με νόημα:

«Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες –κατά κάποιο τρόπο– θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου».

Σε νέο βίντεο από την Σύνοδο εξέφρασε τις δύο μεγάλες του ανησυχίες στον δρόμο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση:

«Νομίζω πως η 4η Βιομηχανική Επανάσταση θα μας απασχολεί για αρκετά από τα επόμενα χρόνια.

Αλλά το ουσιώδες, η ανησυχία μου, η βαθύτατη ανησυχία μου είναι ότι αυτές οι τεχνολογίες, αν δεν συμπορευτούμε σε μια παγκόσμια κλίμακα (σ.σ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ΧΟΥΝΤΑ), αν δεν σχηματίσουμε, αν δεν συνδιαμορφώσουμε τις αναγκαίες πολιτικές, θα ξεφύγουν από την ικανότητά μας να τιθασεύσουμε αυτές τις τεχνολογίες.

Συνεπώς, η πρώτη ανησυχία μου είναι πως να διαμορφώσουμε τις αναγκαίες πολιτικές ώστε να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι τεχνολογίες υπηρετούν την ανθρωπότητα (σ.σ. Χούντα επειδή μας αγαπάνε).

Αλλά η 2η ανησυχία μου (είναι ότι) η αλλαγή προχωρά τόσο γρήγορα στον κόσμο μας και μάλιστα θα επιταχυνθεί περισσότερο. Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε πως το άτομο, ο κάθε πολίτης δεν αισθάνεται πελαγωμένος από την αλλαγή επειδή αδυνατεί να κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει; Κι αν δεν κατανοούμε, φοβόμαστε και αντιδρούμε αρνητικά… Και παρατηρούμε τις πρώτες συνέπειες ήδη σε πολλές χώρες με την πόλωση της κοινής γνώμης (σ.σ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ «ΚΑΛΟΥΔΙΑ!!! ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

loading...