Κέιτ Μίντλετον: «Χούφτωσε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί των BAFTA και έγινε viral

Στην πολιτική και ακόμα περισσότερο στα βασιλικά ζεύγη ακολουθούνται πρωτόκολλα για όλα και ιδιαίτερα για τον τρόπο που θα εμφανιστεί ένας διάδοχος του βρετανικού θρόνου με την σύζυγό του σε μία εκδήλωση, οπότε η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον να «χουφτώσει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στα βραβεία BAFTA, στους απλούς ανθρώπους τουλάχιστον, άρεσε πολύ.

Και αυτό γιατί, έχουν βαρεθεί τα πρωτόκολλα, δηλαδή την από προγραμματισμένη κοινωνική στάση των ηγετών τους και τα «ξύλινα» λόγια. Θέλουν αυθορμητισμό και οι πράξεις να ανήκουν εξολοκλήρου στα άτομα ακόμα κι αν είναι διάδοχοι του θρόνου.

Εντυπωσιακή ήταν η Κέιτ Μίντλετον στο κόκκινο χαλί, καθώς συνόδευσε στα βραβεία BAFTA τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η Κέιτ που έμοιαζε σαν σταρ του Χόλιγουντ έκλεψε την παράσταση καθώς περπατούσε μαζί με τον Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί και η κάμερα την έπιασε να τον «χουφτώνει».

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κατέγραψε η κάμερα της Vogue. Η ιστοσελίδα λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο αστειεύτηκε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα ήταν «ακριβώς όπως εμείς»-περιγράφοντάς τους ως «ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση».

Δείτε το βίντεο του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

loading...