ΙΟΡΔΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ: «ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΙΡΑΚ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ»!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥΔΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!!

ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!
Ιορδανός Καθηγητής Γεωλογίας: Τα φράγματα που κατασκεύασε η Τουρκία σε βάρος της Συρίας και του Ιράκ συνέβαλαν στον σεισμό!
Οι τεράστιες αποθηκευμένες ποσότητες νερού μπορεί να καθυστερήσουν έστω και για δευτερόλεπτα, την κίνηση περιστροφής της Γης εξαιτίας αυτού του βάρους!! Ερντογάν: στήτω η γη!!
Μια εκπληκτική εξήγηση από Ιορδανό ειδικό: Τα φράγματα που κατασκεύασε η Τουρκία σε βάρος της Συρίας και του Ιράκ έπαιξαν ρόλο στον σεισμό
Ένας καθηγητής Γεωλογίας στο Χασεμιτικό Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας, ο Ahmed Manalaba, αποκάλυψε ότι τα φράγματα που κατασκεύασε η Τουρκία σε βάρος της Συρίας και του Ιράκ έχουν γεωλογικό ρόλο στον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Απέβησαν ωστόσο μπούμεραγκ.
Εξήγησε ότι τα φράγματα δεν ήταν η άμεση αιτία, αλλά βοήθησαν στην εκδήλωση του σεισμού από γεωλογική άποψη, σημειώνοντας ότι «τα τουρκικά φράγματα έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους και έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα στον κόσμο από άποψη αποθήκευσης και ότι αυτά τα φράγματα έχουν στρατηγικό απόθεμα άνω των 651 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων».
loading...