Θα σας κοροιδεψουν ξανα

Δεν θεωρω οτι οι επομενες εκλογες θα λυσουν τα προβληματα που εχει δημιουργησει η ατασθαλη διακυβερνηση των τελευταιων ετων,οταν αναφερω τον τελευταιων ετων αναφερομαι των πολλων τελευταιων ετων και οχι μονο της διακυβερνησης των συμμοριων του Κουλη η του Αλεξη.
Απο οτι καταλαβαινετε ολα θα κινηθουν γυρω απο την ασφαλεια σας την διαφθορα και την Δημοκρατια,μαζι με αυτα θα ακουτε υποσχεσεις πανω σε καιθε ζητημα που στο τελος και μετα την επομενη ημερα των εκλογων θα μεινουν αυτο που ηταν και πριν,,,,,Υποσχεσεις.

 

Αν καθησετε ομως και σκεφτειτε λογικα και χωρις να μπερδεψετε την ιδεολογικη σας προελευση ,…..(να επισημανω οτι πιστευω πως ιδεολογιες πλεον δεν υπαρχουν και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξουσια για να επιβαλλουν τις παρανομες πρακτικες τους τις οποιες ονομαζουν δημοκρατικες)…..θα καταλαβετε οτι το αδιεξοδο θα ειναι πληρες και με δυσκολια θα βρεθουν εναλλακτικες λυσεις.

Και οι δυο ειναι επικινδυνοι,δεν εχουν κανεναν σεβασμο για τον ορκο που εδωσαν η θα δωσουν αν εκλεγουν,ο Κουλης η αλλοιως και δουλαρα του Κλαους Σβαμπ εχει σχεδιο και πλανο το οποιο ακολουθει,ο Ζηκος απο την αλλη οτι φαμε,οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.

Κατ αρχην ειναι απαραδεκτο να παιζει με την ημερομηνια ο τωρινος φεουδαρχης,φοβαται και χεζεται γιατι ξερει οτι κυβερνηση δεν θα μπορεσει να σχηματισει,πισω απο την επιφανεια γινονται ζυμωσεις,προσπαθουν με καθε τροπο να υποκλεψουν και την τελευταια ψηφο..κυβερνησε 4 χρονια με λοκνταουν για το καλο μας,με προστιμα και τρομοκρατια,με ευνοιοκρατια και αλαζονεια,με επιδοματα και ψίχουλα για τον λαο ενω μοιραζε αναθεσεις δις χωρις διαγωνισμους σε ημετερους.

Ο Ζηκος απο την αλλη μερια εχει αρχισει τις υποσχεσεις για αυξησεις μισθων και καταργησεις νομοσχεδιων που δεν εχει εγκρινει,φυσικα το ερωτημα ειναι γιατι ολα αυτα δεν εκανε κατι καλυτερο την τετραετια που κυβερνησε,,,,θα σας πουν δεν προλαβε…..

Θα σας πω….γιατι, ειναι ανικανος και εξουσιομανης και αδιαφορει για τα παντα εκτος απο την βολεψη του.

Ειχαν ασχολια να δημιουργησουν καναλι για τον συριζα και δεν προλαβαν τιποτα αλλο,να μην ξεχναμε τα εγκληματα εναντιον του λαου και της χωρας με το Δημοψηφισμα,τις Πρεσπες,το Ματι,την Μανδρα.

Γιαυτο θα σας κοροιδεψουν παλι.

Θα ειναι οι δικοι σας ανθρωποι ολη την προεκλογικη περιοδο,μετα ξεχαστε τους,θα εχετε να κανετε με το ιδιο κρατος που ειχατε και πριν,γιατι δεν τους ενδιαφερει αυτο,η ανικανοτητα τους δεν τους αφηνει να σκεφτουν οτι μπορουν να κανουν κατι περισσοτερο.

 

Ψηφιστε οτι κομμα θελετε,δικαιωμα σας,αφου ξερετε οτι σας κοροιδευουν και τους δινετε ξανα της εξουσια να συνεχισουν να το κανουν …τι φωναζετε μετα?

Απορω…..

Αν εγω εμπαινα στο σπιτι σας και σας εκλεβα,σας ελεγα χιλιαδες ψεματα θα με αφηνατε ξανα να το κανω?

Οχι.

Αυτους ομως τους αφηνετε.

Ειστε αξιοι της τυχης σας.

Με καθε λεξη,

 

loading...